TØMRERMESTERENS EGEN UNIKKE VILLA

KVARTERET:
Borup er en hyggelig by med ca. 5.000 indbyggere beliggende mellem Roskilde, Ringsted og Køge. Borup er en del af Køge kommune, med 15 minutter i bil til Køge's torvemarked, hyggelige handelsmiljø og havn.

I Borup by er der alt hvad du skal bruge i hverdagen; Flere indkøbsmuligheder, lægehus, apotek og rigtig mange fritids- og sportstilbud som f.eks. fitnesscenter, fodbold, badminton, tennis, gymnastik, floorball mv.
Der er også rideklubber i området samt flere 18-hullers golfbaner. Er du mere til cykelsport, er byen er omgivet af masser af gode landeveje, eller du kan tage din mountainbike med til Åsen i Køge, der med sine 32 højdemeter byder på masser af udfordringer.

I byen findes desuden både en kommunal og en privatskole samt flere vuggestuer/børnehaver - alle i gå eller cykelafstand fra ”Tuen", som udstykningen kaldes. Navnet skyldes den høje placering med faldende terræn til begge sider, hvilket giver luft, lys og udsyn fra boligerne. Den lukkede vej er garant for trygge omgivelser, som er tæt på naturen og med dejlige Kimmerlsev sø kun 500 meter væk. Fra huset fører et stisystem til indkøb, skole, pasningstilbud og fritidstilbud. Fra stationen er forbindelse til København hver halve time, mens I bag rattet når motorvejen på under ti minutter.

EJENDOMMEN:
Den nyopførte etplansvilla fra 2020 er højt beliggende på 710 kvm. grund og giver Jer en unik bolig på 164 kvm. Derudover kommer en opvarmet garage, som er integreret i huset og har direkte adgang til det rummelige bryggers - i alt yderligere 49 kvm. ud over boligarealet, så der i alt er 213 kvm. opvarmet under tag.

Indenfor ankommer I til et veltilrettelagt hjem, der overalt vidner om et gennemført design, unikke løsninger og kvalitetsmaterialer udvalgt af sælger. Som eksempel herpå ses HTH-inventar med messingarmaturer i køkken og badeværelser, ligesom egetræet fra gulvet går igen på elegante akustikpaneler i loftet, som i sig selv er et håndværksmæssigt skueprojekt. Her er naturligvis installeret varmegenvindig, solceller og gulvvarme, som sikrer et godt indeklima og lave forbrugsudgifter.~~

Boligen centrerer sig omkring køkken-alrummet, hvor store glaspartier, og en exceptionel loftshøjde på over fem meter, skaber en usammenlignelig rumfornemmelse og giver en storslået udsigt mod vest. Her får samværet optimale betingelser, når I indretter Jer med både spisebord og sofagruppe. I det ene hjørne har I et oplagt kontor bag et New Yorker-inspireret glasparti, men rummet kan også nemt indrettes som værelse. Forældreafdelingen er med adgang fra alrummet og indeholder et rummeligt soveværelse, et lækkert badeværelse med både bruseniche og kar og materialereferencer til andre steder i boligen. Afdelingen rundes af med et stort~walk-in closet. En meget lækker voksenafdeling med direkte udgang til haven. Børnene får to identiske værelser adskilt af badeværelse med brus og udført i samme lækre kvalitet som i forældreafdelingen.

Vejen til den integrerede garage sker gennem et praktisk bryggers, med egen indgang fra husets forside. Her er god opbevaringsplads, vaskefaciliteter og så findes husets tekniske installationer også her. Rummet er en særskilt del af garagen og derfor ud over boligarealet. Selve garagen er udført i samme gode kvalitet som huset og har sågar også gulvvarme for optimal komfort.

Gennem terrassedøre mod vest, træder I ud på en stor træterrasse elegant udført i langtidsholdbart jatobatræ. Her finder I også et praktisk udhus i douglasgran med indbygget pergola, som sætter rammen for en perfekt hyggekrog en sommeraften. Huset er placeret på en af de bedste grunde, med udsigt mod vest, uden skyggende træer eller andet til at tage sol fra den fredelige have.

Alt i alt overtager I et unikt nybygget hjem, tegnet til denne beliggenhed og udført i kvalitetsmaterialer, placeret i smukke omgivelser i en hyggelig by med alle relevante faciliteter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981