Borup er en hyggelig, mindre by med små 5.000 indbyggere, beliggende midt på Sjælland. Fra Borup er der kun 15 minutters kørsel til den hyggelige handelsby Køge, der byder på torvemarked hver onsdag og lørdag og en ny stor Nordisk Film Biograf. Og du er samtidig kun 20 minutters kørsel fra handelsbyen Roskilde og handelsbyen Ringsted, hvor du finder det store outlet-center. Både Køge, Roskilde og Ringsted byder på masser af shoppemuligheder og dejlige restauranter.

I Borup by er der alt hvad du skal bruge i hverdagen; Flere indkøbsmuligheder, lægehus, apotek og rigtig mange sportsmuligheder, som f.eks. fitnesscenter, fodbold, badminton, tennis, gymnastik, floorball mv.
Der er også flere rideklubber i området samt hele 3 18-huls golfbaner Skovbo Golfklub, Harekær og Skjoldenæsholm.Er du mere til cykelsport, er der også cykelklub i Borup og byer er omgivet af masser af gode landeveje eller du kan tage din mountainbike med til Åsen i Køge, der med sine 32 højdemeter byder på masser af udfordringer.

I byen findes desuden både en kommunal og en privatskole samt flere vuggestuer/børnehaver – alle i gå eller cykelafstand fra ”Tuen”.

Udstykningen "Tuen" omfatter Sven Brasch Vej og lokalplanen har sikret at udtrykket på vejen bliver ensartet. Den lukkede vej vil være garant trygge omgivelser, omgivet af grønne områder, tæt på naturen og med dejlige Kimmerlsev sø som det perfekte punktum.

Læs evt. mere på www.tuen-borup.dk
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218