STOR VILLA NÆR VAND, SKOV OG HIMMELEVPARKEN

KVARTERET:
I kan glæde jer til en rolig beliggenhed i det rolige Himmelev, som på bedste vis forener grønne områder med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for 800 meter, mens cyklen fører jer let til RO's Torv og centrum. Desuden kan I få pulsen op i sportshallen, mens Roskilde Fjord og skoven sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til København kan klares på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1968 er placeret på en 880 kvm stor vestvendt grund. I 2022 er boligen moderniseret med ny fjernvarme, nye ovenlysvinduer, udskiftning af tag på vestfløjen og nye gulve i to kælderrum. Indenfor venter 152 kvm bolig med en tilsvarende kælder på 152 kvm, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden.

Trumfkortet er den rummelige stue med store vinduer og ovenlysvinduer, som sikrer et fremragende lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Det gode køkken-alrum gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet har fin opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.

De fire gode værelser byder på mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der to badeværelser med brus og gulvvarme. Endelig råder I over en yderst brugbar underetage, som har en flot hjemmebiograf, et vaskerum og flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I se frem til en fantastisk, skrånende grund, som bliver det naturlige samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er et stort piletræ og en græsplæne til børnenes leg, mens den lækre terrasse indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et skur.

Alt i alt en villa med god plads til hele familien på en rigtig god beliggenhed direkte til Himmelevparken.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741