PRISBILLIGT HUS I GÅAFSTAND TIL ALT I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Lige udenfor Roskilde, i hyggelige Svogerslev, finder I denne ejendom, der egner sig perfekt til familielivet. Få skridt fra hoveddøren ligger Lynghøjskolen, så selv de yngre børn kan gå dertil, og så har I under 500 meter til nærmeste pasningstilbud og den lokale Meny og Netto. Via cykelsti kan I trygt cykle til Roskilde hvor Hyrdehøjscenteret og Katedralskolen (gymnasium) hurtig nåes, og I bosætter jer tæt ved bybus med knapt 5 km til Roskilde station. Yderligere får I kun 500 meter til Lynghøjsøerne og tilsvarende til det rekreative område ved Svogerslev Sø. Så adgang til både natur og byens tilbud er i overkommelig afstand og Holbækmototvejen er kun 5 minutter væk.

EJENDOMMEN:
Her, i den gamle del af Svogerslev, nær gadekæret får I et hus på 129 kvm., som er fuldt anvendeligt som det står, så det kan moderniseres og renoveres efter jeres smag og i jeres tempo. Boligen byder på et lyst køkken, med egen indgang og videre adgang til spisestuen, som har vestvendte vinduer, lyst trægulv og hvor der er installeret en nyere pilleovn, som nemt kan opvarme denne del af boligen. Fra spisestuen er der adgang til en særskilt stue (med varmepumpe), som også kan fungere som et stort værelse, med udgang til gården og adgang til eget brusebadeværelse med toilet. En mindre stue eller gennemgangsværelse støder også op til spisestuen, hvorfra der er udgang til gården samt adgang til bryggers med plads til vaskefaciliteter. I den resterende del af huset får i gulvvarme (el) og denne del byder på fordelingsgang til to gode værelser samt endnu et brusebadeværelse med toilet.

Til boligen følger en lukket have samt en lille gårdsplads, med adgang til flere udhuse samt ældre garage.

Her er muligheden for at få et hus med to badeværelser og have midt i Svogerslev, til mindre end prisen for et rækkehus.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981