MURERMESTERVILLA I GÅAFSTAND TIL LYNGHØJSKOLEN

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE.
DERFOR FØLGER VI RETNINGSLINJER GRUNDET COVID-19.
DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
Lige uden for Roskilde, i hyggelige Svogerslev, finder I denne ejendom, der egner sig perfekt til familielivet. Få skridt fra hoveddøren ligger Lynghøjskolen, så selv de yngre børn kan gå dertil, og så har I knap 500 meter til nærmeste pasningstilbud og supermarked. En frisk cykeltur fører jer til Roskilde centrum og stationen på cirka tyve minutter, og yderligere får I Lynghøjsøerne, Svogerslev Sø og Hyrdehøj Skoven ganske nær til weekendernes udflugter.

EJENDOMMEN:
I overtager en charmerende murermestervilla fra 1930, som udgøres af et boligareal på 125 kvm og en ganske anvendelig kælder på 76 kvm. Hele herligheden findes på en grund på 1.200 kvm, der også indeholder en muret garage. Villaen er løbende vedligeholdt og fremstår derfor indbydende ude og inde.

Stueplan er dedikeret til de fælles rum, som inkluderer to stuer en-suite adskilt af franske døre. Foruden rige indretningsmuligheder får I en hyggespredende brændeovn, plankegulve og masser af naturligt lys fra de sprossede vinduer. Tilstødende ligger et moderne Svane-køkken med grebsfrie elementer og en massiv træbordplade med plads til de kulinariske udfoldelser.
Fra den flotte hall føres I til første sal, hvor tre gode værelser venter. Her har det ene direkte adgang til et brusebadeværelse med gulvvarme, og en hems til ekstra opbevaring eller en hule til børnene.
Kælderen er i rigtig fin stand og byder på to disponible rum og et bryggers med gulvvarme samt et brusebadeværelse. Da der er egen indgang, kan kælderen med fordel benyttes til erhverv, hvis man har ønsker derom.

Direkte mod syd får I en anseelig have med en hævet træterrasse. Haven er omkranset af hæk, og I beriges med en totalt privat og solrig oase.

Alt i alt er der tale om en gedigen bolig i et eftertragtet område.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218