SPÆNDENDE ENDERÆKKEHUS I PAGT MED NATUREN OG TÆT PÅ BYEN

KVARTERET:
Med nøglerne til det indbydende enderækkehus på Teglvænget 41, bliver I en del af et nyetableret område kaldet Kilehusene i den vestlige del af Roskilde ved Kristiansminde. Der hersker et godt naboskab på tværs af generationerne i det børnevenlige kvarter med naturen lige udenfor hoveddøren og kort afstand til byens summende liv.
Visionen bag Kilehusene har været at skabe et område, hvor den moderne familie får de bedste forhold til at trives i pragtfulde landlige omgivelser i pagt med naturen, men stadig bo tæt på byen og de mange tilbud. Den cirkelformede konstruktion af bygningerne giver en unik og ugeneret udsigt til alle. Naturen er også et nøgleelement ved selve boligerne, og de 55 arkitekttegnede rækkehuse er inspireret af den rene, nordiske stil med harmoniske elementer i materialevalget, men også af de rene linjer, de afdæmpede farver og den høje kvalitet. Et vellykket resultat som er værdsat af specielt børnefamilier, med alle relevante tilbud i nærheden - og gode muligheder for at pendle til eks. København med motorvejen få minutter væk og kun 3 km. til Roskilde station.

EJENDOMMEN:
Jeres nye hjem er en gavlbolig i to fulde plan med i alt 124 kvadratmeter fra 2017 i høj kvalitet med et behageligt lysindfald, der gennemstrømmer huset på fineste vis, og et varmegenvindingsanlæg, der giver et godt indeklima. Her er tale om et energieffektivt hus med lave driftsomkostninger og begrænset vedligeholdelse. Placeringen i gavlen, som giver nogle ekstra kvadratmeter, byder også på et ekstra vindue, som sikrer et lyst trappeløb, der forbinder de to etager.

Stueplanet indeholder entre med skabsplads. Herfra træder I ind i køkken-alrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen. Overalt er der tænkt over detaljerne og skabt en designmæssig rød tråd med hvide, grebsfrie elementer fra Svane i både køkken og bad, smukke plankegulve i egetræ, og en egetræsreol, som danner ramme om køkken-alrummets spiseplads. Alrummets spiseplads, stuens alkove og en kontorplads er placeret i husets kile. Kilen og dens mange anvendelsesmuligheder er netop en af byggeriets særkender. Etagen rummer også et gæstetoilet med vaskesøjle og et praktisk depotrum under trappen til første sal.

Heroppe har funktionalitet også været i fokus med møblerbar repos, der fungerer som multirum, og gangareal med indbyggede garderobeskabe. Heroppe venter jer et udsøgt badeværelse og tre værelser - de to har udsigt over markerne mod vest, mens det største er med panoramavindue mod øst med udsigt til byen og naturligvis også til Roskilde Domkirke.

Den vestvendte baghave råder over en flot terrasse, et skur og en græsplæne omkranset af en lav hæk og med udsigt til åbne marker. Foran boligen findes carport, udhus til cykler og en hyggelig privat krog.

Alt i alt får I et indflytningsklart og smukt enderækkehus i fantastiske omgivelser som vender direkte mod vest, med den flotteste udsigt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981