ETPLANSVILLA MED SOLRIG HAVE I VIBY

For enden af en lukket vej i Viby ligger denne nydelige gulstensvilla og venter på sine næste ejere. Boligen breder sig over ét plan og byder på en veldisponeret planløsning i form af tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken, en stue og yderligere 38 kvm i det tilhørende opvarmede anneks. Udenfor venter en dejlig, sydvestvendt have.

KVARTERET:
I Viby finder I alt, hvad I skal bruge i hverdagen i form af skole, daginstitution, sportsaktiviteter, tog og indkøbsmuligheder, og med adresse på Ternevej 11 kan I gå eller cykle til det hele. Grunden grænser ud til et grønt areal, og her er I tæt på skønne stier, hundelegeplads og Klosterskov, hvor I kan spadsere langs Lavringe Å.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1974 og breder sig over 108 kvm, hvortil annekset supplerer med yderligere 38 af slagsen. Hele herligheden er placeret på en 675 kvm grund, hvor baghaven har en ideel orientering i forhold til solens bane. Det store terrassemiljø vender nemlig mod sydvest, og herfra er der adgang til annekset. Rummet er opvarmet og forbundet med resten af huset, og her er indretningsmulighederne nærmest uendelige, hvad end I drømmer om hjemmebiograf, gildesal, træningsrum eller værelse.

Boligen indeholder tre værelser, der ligger på rad og række og udfolder sig overfor badeværelset. Dertil kommer et bryggers, som har egen indgang og er placeret ved siden af køkkenet, hvis hvide, stilrene skabselementer tilbyder masser af opbevaringsplads. Boligens hjerte er stuen, hvor vinduespartierne mod tre verdenshjørner sikrer et generøst lysindfald. Stuen er utrolig indretningsvenlig, og herfra er der direkte adgang til terrassen.

Alt i alt en velindrettet bolig med gode værelser og en fredelig beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987