Nyhed

INDFLYTNINGSKLAR OG FLOT ISTANDSAT VILLA I ROSKILDE

KVARTERET:
Beliggenheden forener på bedste vis naturen med hverdagens gøremål. I får gåafstand til bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter, mens cyklen fører jer til RO's Torv og centrum. Alt imens sætter Himmelev Skov tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Trekroner Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Med nøgleord som indflytningsklar, gennemrenoveret og solide kvalitetsmaterialer får I fortrinlige rammer i denne villa fra år 1919 på en 515 kvm stor grund. Den præsenterer sig med en hvidpudset facade i flot kontrast til det sortglaserede tegltag. Ejendommen er ombygget og tilbygget i 2006. De 146 kvm udfolder sig via en veldisponeret planløsning, der sikrer jer både privatliv og samvær. Som bonus får I en 15 kvm udestue.

Samlingspunktet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Det tilstødende Vordingborg-køkken har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Den smukke udestue har højt til loftet og et fremragende lysindfald fra de mange glaspartier. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Både udestuen og opholdsmiljøet har udgang til terrassen, der forener inde og ude.

Udestuen fungerer også som et naturligt bindeled mellem den oprindelige ejendom og tilbygningen, som rummer et bryggers, et badeværelse og et gæstetoilet. Førstesalen er delt op i to afdelinger med separat forældresoveværelse med egen opgang fra den nyetablerede trappe i 2022, men som også hænger sammen med resten af førstesalen, der byder på en anvendelig repos og to værelser. Denne afdeling har sin egen opgang fra husets entre.

Udenfor venter en dejlig hjørnegrund med en græsplæne til leg og en lækker terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et isoleret udhus med mange anvendelsesmuligheder.

Kort og godt en perfekt villa til såvel børnefamilien som parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Sanne Svendsen

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

27221225