BYGGEGRUND MED SOLRIG HAVE - HUS TIL NEDRIVNING!

KVARTERET:
Grunden er beliggende i et attraktivt villakvarter på grænsen mellem Roskilde midtby og Himmelev. Herfra er der ikke langt til hverken Ro´s Torv, den lokale Brugs, Roskilde Station, den charmerende bymidte med de grønne parker eller havnen. En kort cykeltur og du er i Trekroner med indkøbsmuligheder, Trekroner station og masser af natur til både sports- og fritidsaktiviteter. Ydermere er man ikke langt fra Holbækmotorvej, så København kan nås på ca. 30 minutter i bil.

Generelt for villakvarteret, så har vi de senere år set en del store renoveringer og nyopførelser, hvilket er resulteret i et kvarter, som løbende bliver mere og mere attraktivt. Vejen har kun begrænset gennemkørsel fra bagvedliggende villaer i det ellers ret lukkede område.

GRUNDEN:
Grunden, som har gode proportioner til et nyt hjem, er på 874 kvm og kan forventeligt anvendes til et nyt lækkert parcelhus på 30% af grundarealet. Endeligt projekt skal selvfølgelig godkendes hos Roskilde kommune, hvor bl.a. 4 meter til skel skal overholdes. Nuværende varmekilde er fjernvarme.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Sanne Svendsen

Ejendomsmægler, MDE

sanne@hensrik.dk

27221225