UDSIGTRÆKKEHUS I GRØNNE HIMMELEV

I Himmelev finder I dette dejlige rækkehus. Boligens 99 kvadratmeter rummer hele tre soveværelser plus gode opholdsrum, så her er plads til familien, som gerne vil bo tæt på hverdagens gøremål i Himmelev.

Rækkehusene i Terrasserne er opført i 1982 og fremstår nydelige samt ensartede med gule murstensfacader og grønne plankeværk. I indkørslen er der plads til to biler, hvoraf den ene kan parkeres i carporten, som også huser et udhus.

Denne bolig har en veludnyttet og spændende planløsning med forskudte 3 plan. Sælger har fået monteret et indbydende og rumligt køkken. Fra køkkenet tilgås ejendommens første værelse, mens enkelte trin leder jer ned til de to sidste soverum med udgang til den flotte terrasse. Her finder I også et pænt badeværelse.

På øverste niveau venter jer en lys og skøn stue med adgang til en syd-vesttvendt altan, som lader lyset strømme ind i rummet. Altanen er stor nok til at benytte hele sommeren.

Terrasserne i Himmelev henvender sig i særdeleshed til familier, hvor det gode naboskab danner trygge rammer. Her er masser af legekammerater, og I finder både legeplads og fodboldbane lige uden for døren, ligesom skoven, den gamle grusgrav og kysten er tæt på. Den nærmeste skole ligger fem minutters cykeltur fra adressen, og man kan nemt gå til indkøb.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741