RENOVERET LEJLIGHED MED EGET HAVESTYKKE NÆR ROSKILDE CENTRUM

KVARTERET:
Beliggenheden forener på bedste vis grønne områder med hverdagens gøremål, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. Glæd jer til en rolig adresse for enden af en lukket vej, hvorfra I får kort afstand til centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Alt imens sætter Byparken og Folkeparken tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I bus, indkøb og sportsfaciliteter inden for 700 meter. Endelig får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden har en bekvem placering i en murstensejendom fra 1899. Indenfor udfolder de 54 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Desuden er lejligheden renoveret i 2017/2018. Samlingspunktet bliver den store stue med et hyggeligt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Her kan I samles om lækre middage, sjove brætspil eller afslapning på sofaen. HTH-køkkenet fra 2018 byder på hvide elementer med god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Desuden er der flere hvidevarer fra AEG og plads til en vaskemaskine. Oveni har køkkenet adgang til et renoveret kælderrum via en lem. Boligen rummer også et badeværelse med brus samt et hyggeligt soveværelse med gulvvarme og praktisk skabsplads. Endelig får I eget, aflåst kælderrum samt gode fællesfaciliteter i form af en vaskekælder, en kælder til opbevaring og et cykelskur, ligesom ejerforeningen har fælles haveredskaber.

Udenfor kan I se frem til eget havestykke, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er smukke beplantninger og en overdækket terrasse, som gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er det den eneste have i ejerforeningen, som er privat og aflukket.

Alt i alt en flot, overskuelig bolig nær centrum.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987