VELINDRETTET VILLA MED FJERNVARME PÅ VEJ

KVARTERET:
I får kort afstand til to integrerede institutioner, skole, SFO, købmand og bus, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Tilmed venter et rigt foreningsliv og mange fritidsaktiviteter som E-sport, spejder, ridning og idrætsfaciliteter, ligesom der er mulighed for fysiske udfoldelser i naturskønne Hedeland. Læg dertil en rolig, tilbagetrukket beliggenhed for enden af en blind vej, og resultatet bliver en tryg base for familielivet. Udrulningen af fjernvarme i Vindinge sker med start i 2023.

EJENDOMMEN:
Denne yderst velindrettede ejendom fra 1906 ligger på en 647 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 115 kvm sig med en soveafdeling på førstesalen og et opholdsmiljø i stueplan, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden.

Boligen fremtræder let og indbydende med åben forbindelse mellem stue, spisestue og køkkenet, som samler jer om madlavning og socialt samvær. På solskinsdage kan I åbne spisestuens dobbeltdøre ud til terrassen, mens brændeovnen fra 2012 bliver det naturlige omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Det klassiske Vordingborg-køkken byder på hvide højglanselementer og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et gæstetoilet og et bryggers med separat indgang. Endelig rummer førstesalen et badeværelse og tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed har det ene værelse et walk-in-closet.

Desuden er der foretaget større renoveringer i 2018. Huset er blevet sandblæst, efterisoleret og pudset op, ligesom der er kommet zinkinddækninger og zinktagrender. Oveni er vindueskarmene udskiftet til skifer, ligesom udvendige sternbrædder er udskiftet til Hardieplank. Endelig har førstesalen fået nye vinduer - heriblandt Velux-vinduer.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, sydvestvendt have med en stenbelagt gårdhave og en træterrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus får I et legehus og to carporte, hvoraf den ene rummer et værksted, og den anden har et isoleret opbevaringsrum.