ENERGIVENLIGT RÆKKEHUS I MINDRE BEBYGGELSE

KVARTERET:
Beliggenheden centralt i Vindinge betyder, at I er tæt på alt, hvad I har brug for. Derfor venter der jer en nem hverdag, når I flytter ind i dette attraktive rækkehus, som ligger nær indkøbsmuligheder, skole og idrætsliv. Bemærk at byens skole nu går helt til 9. klasse. For pendleren er der også en hel del fordele, da det hyggelige bysamfund er geografisk nær København og Roskilde, og fra adressen er det både let at nå bussen og finde til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN:
I kan snart pakke flyttekasser ud i et indbydende, energivenligt rækkehus på 90 kvm der er etableret i 2001. Ud fra stuen er der en vestvendt terrasse og ellers er den store have fælles mellem de fire boliger, hvor et godt naboskab i øvrigt kan fremhæves. Huset har en veludnyttet grundplan, og i opholdsrum og værelser er der nydelige trægulve, som er slebet og lakeret i 2022. Entréen tager imod jer med dejlig gulvvarme, som fortsætter på det tilstødende badeværelse med brus. På praktisk vis er det placeret nær trappen til førstesalen og stueplanens opholdsafsnit, som består af et åbent miljø, hvor et lyst køkken er forenet med en stemningsfuld stue. Her er der plads til både spiseafsnit og sofa, mens terrassedøren forlænger rummet direkte ud i solen.

Går I ovenpå venter tre værelser, som giver plads til både hjemmekontoret og familieforøgelsen. Huset er løbende vedligeholdt med installering af ny hoveddør samt reparation og pudsning af facade i 2022. Der blev også bygget til i 2001.
Foruden den fælles have er der et opbevaringsrum, egen carport og skur.

Alt i alt får I her et hjem, hvor både beliggenheden, omgivelserne og selve boligen har meget at byde på, ligesom I skal glæde jer til at møde de andre beboere i den hyggelige rækkehusbebyggelse.