Åbent hus uden tilmelding

05 december kl. 11:45 - 12:05

INDFLYTNINGSKLART ENDERÆKKEHUS I EFTERTRAGTEDE VINDINGE

KVARTERET:
I det centrale Vindinge ligger dette velholdte enderækkehus på en blind stikvej, længst tilbagetrukket fra hovedvejen med rolig, ugeneret beliggenhed. Herfra finder I bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 650 meter. Området har et rigt foreningsliv og mange fritidsfaciliteter, heriblandt E-sport, idrætshal, ridning og spejder, ligesom Hedeland byder på spændende aktiviteter i naturskønne omgivelser. Endelig får I hurtig adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde centrum kan klares på ca. 5 minutter.

EJENDOMMEN:
I enderækkehuset, som er etableret i 2001 i gedigne materialer, vil du opleve de 98 kvm udfolde sig via en fantastisk veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter optimalt. Boligen skal ses og opleves for at fornemme rummeligheden og den skønne atmosfære, hvor du øjeblikkeligt vil føle dig hjemme, og vi tør næsten love dig, at du ikke finder en flottere tilstandsrapport. Den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, der både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til terrassen. HTH-køkkenet har granitbordplader omkring kogezonen og rigelig opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Badeværelset har HTH-elementer med terrazzobordplade og integreret håndvask, ligesom der er en stor bruseniche, masser af skabsplads og plads til vaskesøjlen. Desuden har badeværelset og entréen ens fliser med gulvvarme, hvilket skaber et harmonisk helhedsindtryk.
Førstesalen rummer tre gode værelser med Velux-mørklægningsgardiner, og hvor ekstra hyggelig stemning og rumlighed tilføjes i form af de fritliggende hanebånd og loft til kip. Der er store indbyggede garderobeskabe i to af værelserne, det ene fra 2020, så der er masser af opbevaringsplads. Det største værelse desuden med opgang til en mindre hems. Udenfor kan I se frem til en dejlig terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel eller et glas vin efter en lang arbejdsdag. Desuden hører der til boligen et skur, en carport og en ekstra parkeringsplads.
En kæmpe bonus er det store, private haveområde, der ejes af bebyggelsens i alt fire boliger, og som bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er både trampolin, fodboldmål og plads til børnenes leg og til mange hyggelige stunder med familien og vennerne.
Vi glæder os til at vise dig indenfor i dit nye hjem.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

70 208 218