MEGET STOR VILLA MED MANGE MULIGHEDER - GOD PLADS TIL 1 ELLER 2 FAMILIER

KVARTERET:
Det arkitekttegnede murermester villa er beliggende på en stille villavej i det eftertragtede Roskilde Vest med gåafstand til Hyrdehøj Centret, skoler, børneinstitutioner, skov, Roskilde Centrum og fjorden. Der er cykelafstand til stationen samt gode busforbindelser. Desuden kan motorvejsnettet mod København nås i bil på små 5 minutter.

EJENDOMMEN:
Velindrettet murstensvilla der både er tegnet og bygget af arkitekt og murermester Ejler Larsen er fra 1959 på 283kvm plus 12 kvm. erhvervsareal, Erhvervsarealet kan dog nedlægges. Grunden er på hele 1.399kvm., så der er god plads hele vejen rundt om det store hus.

Selve huset trænger til en gennemgribende modernisering, men er i og for sig velholdt. Ejendommen har kun været i 1 families ejerskab, og de har benyttet hele stueplanet til familien og har haft udlejet 6 klubværelser på 1. salen. Der er derfor flere vådrum på begge etager.

Her er muligheden for at begynde forfra med indretningen, haven og det hele. Og der er ingen tvivl om, at det kan blive et af området flotteste villaer i sidste ende.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741