Åbent hus uden tilmelding

23 januar kl. 13:45 - 14:05

MODERNE RÆKKEHUS AF LIND & RISØR

KVARTERET:
I bosætter jer på i et skønt og børnevenligt kvarter på Toftebuen 126 i Vindinge, og I kan glæde jer til en forrygende kombination mellem by og natur her på stedet. Lokalsamfundet har et rigt foreningsliv i udkanten af Roskilde, og I kan nå alle hverdagens fornødenheder på ingen tid såsom skole, daginstitution og indkøb. RO's Torv og bylivet finder I blot fire kilometer fra adressen, mens Hedelands fantastiske arealer også bliver en del af jeres nærmiljø.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset i to plan er opført i 2019 og byder på i alt 141 kvm indenfor, mens grunden råder over 260 kvm. Ejendommen er tilmed højt placeret på grunden og er derfor én af matriklerne i området, der nyder godt af aftensolen helt indtil, den går ned i sommerhalvåret.

Materialerne indenfor er af høj standard, mens planløsningen giver mulighed for masser af samvær og plads til mange gæster. I vil indenfor glæde jer over det flotte og tidløse køkken fra HTH, som er toppet med granitbordplader og kvalitetshvidevarer fra Miele. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuemiljøet, hvilket gør rummet til hjemmets hjerte. Der er gulvvarme overalt, mens der yderligere er etableret HTH-højskabe med grebsfrie låger i hele huset. Videre finder I et badeværelse med brus på stueplan.

Bevæger I jer ovenpå, møder I endnu et badeværelse, som denne gang præsenterer sig med badekar og lysdæmper, der giver følelsen af luksuriøs hjemme-wellness. Endvidere byder første sal på tre store og lyse værelser.

På den fliseterrassen mod vest kan I nyde eftermiddags- og aftensolen, og der kan både arrangeres loungeområde og havebord.

Der følger også en carport med integreret, isoleret skur med i købet.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

70 208 218