VESTVENDT LIND OG RISØR ENDERÆKKEHUS FRA 2019

KVARTERET:
Det er en forrygende kombination mellem by og natur, man har glæde af på Toftebuen 2 i Vindinge. I udkanten af Roskilde er dette skønne lokalsamfund nemlig rig på foreningsliv, ligesom alle hverdagens nødvendigheder er her i form af skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og indkøb. Søger I endnu mere, er RO's Torv og byens liv blot omtrent fire kilometer fra adressen. Som supplement til dette vil I utvivlsomt nyde naturen, hvor Hedelands fantastiske arealer er en del af jeres nærmiljø.

EJENDOMMEN:
Enderækkehuset er på 137 kvm, og det toner frem på en 349 kvm overskuelig grund, der så sent som i år er opdateret. Her har man udført gårdhavemiljøet og etableret træterrassen, der begge bliver skønne oaser. Med opholdspladser mod både øst og vest er der perfekte muligheder for at nyde solen på flere tider af dagen. Placeringen som enderækkehus giver mere luft, og tilmed forbindes huset via vognporten til den næste bolig, hvormed det føles meget separat.

Indenfor kan I se frem til et gennemgående herligt lysindfald og gulvvarme overalt, og så er der tilvalg, som gør det lidt ekstra lækkert. Det bemærkes eksempelvis i Quookeren, der er en fremragende tilføjelse til det hvide køkken med flotte, sorte granitbordplader og et viktualierum i tilknytning. Halvøen åbner for samvær med familien i alrummet, og videre er der åben forbindelse til stuen. I opholdsmiljøet er der samlet set tre terrassedøre, så ude og inde hænger skønt sammen.

Det oplagte forældresoveværelse har tilhørende "walk through closet" og badeværelse, mens det andet badeværelse findes ved de to resterende værelser, som vil gøre sig godt til børn, kontor eller noget helt tredje. Endelig råder I over et praktisk bryggers.

Alt i alt en fremragende bolig i et herligt lokalsamfund. Kontakt os i dag for en fremvisning.