NYOPFØRT ENDERÆKKEHUS I POPULÆRT KVARTER I VINDINGE

KVARTERET:
Nu kan I overtage det muligvis bedst beliggende hus i et meget attraktivt område i Vindinge. I kommer til at bo for for enden af en lukket vej ud til det grønne fællesområde med legeplads. Vindinge er i løbet af årene vokset sig større, og den mindre landsby ligger kun fem kilometer fra Roskilde centrum, som kan nås efter en cykeltur. Det hyggelige lokalområde med skole, børnehave, idrætsfaciliteter og købmand er også let tilgængeligt, hvilket sikrer jer en nem hverdag.

EJENDOMMEN:
Det nybyggede rækkehus fra 2020 henvender sig primært til det ældre publikum, men er også ideelt til den lille familie. Boligen råder over 137 kvm indenfor, mens udearealet breder sig over 349 kvm. Indenfor venter en rigtig god og funktionel planløsning med gulvvarme overalt, og I vil med det samme imponeres af det samlende alrum, der kombinerer køkkenet med stuen. Der er anvendt kvalitetsmaterialer over hele linjen, og køkkenet samt alle indbyggede skabe og badeværelsesinventar er fra HTH, hvilket skaber en ro og sammenhæng i indretningen. Køkkenet ses med med granitbordplade og nedfældet vask og kogeplade samt hvidevarer fra Miele. Fra stuen og køkkenet er der udsigt til fællesarealet, og lysindfaldet bidrager endvidere med en behagelig stemning. Videre finder I tre gode værelser, hvoraf det ene har en integreret skabsvæg og adgang til det ene af husets to badeværelser. Begge badeværelser har murede brusenicher og rigeligt med plads til toiletsagerne. Slutteligt skal I se det praktiske bryggers.

Når sommeren står for døren kan I starte dagen på den østvendte terrasse med morgensol, mens I om eftermiddagen automatisk vil trække om på den vestvendte terrasse med sol eftermiddag og aften. Her kan børnene lege på plænen eller løbe ud på legepladsen ved siden af.

Et fantastisk hjem klar til overtagelse.