MODERNISERET VILLA MED LUKKET HAVE CENTRALT I VIBY

KVARTERET:
I får en god beliggenhed i Viby med bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for blot 600 meter, ligesom I kan glæde jer over områdets sikre skolevej. Oveni får I hurtig adgang til togstationen. Endelig tager bilturen under 20 minutter til Roskilde, mens København kan nås på tre kvarter. Læg dertil en rolig placering for enden af en lukket vej, og resultatet bliver en hyggelig base for familielivet.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1969 er placeret på en 708 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 132 kvm sig via en veldisponeret planløsning, som får boligen til at virke større. Boligen har fået udskiftet samtlige vinduer i 2018/2019 og anlagt fliseterrasse i 2019, ligesom der er hulmursisoleret og efterisoleret på loftet i 2021.
Samlingspunktet er den rummelige stue, hvor I kan mødes om lækre middage, hyggelige brætspil eller afslapning på sofaen. Den store udestue har mange glaspartier, der både giver udgang til terrassen og sikrer et skønt lysindfald. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.
Det tidløse køkken har en mindre spisekrog og hvide elementer med god opbevaringsplads, så de gråmelerede bordplader er frie til madlavningen. Desuden er det muligt at etablere ét stort køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. I de tre værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed har det ene adgang til et walk-in-closet. Videre finder I et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers med separat indgang. Endelig er der opbevaringsplads på loftet.
I sommerhalvåret bliver den dejlige, lukkede have et forrygende supplement til huset. Her er en græsplæne til børnenes leg, mens den store fliseterrasse indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et skur.

Kort og godt en velindrettet villa nær hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987