ISTANDSAT VILLA PÅ SOLRIG GRUND I HVALSØ

KVARTERET:

Med bopæl på Tølløsevej 24 får I et fordelagtigt udgangspunkt for familiens daglige færden, da I bosætter jer i en afstand af maksimalt én kilometer fra daginstitutioner, Hvalsø Skole, indkøbsmuligheder og Hvalsø Station. I Sonnerup Skov kan I gå ture, og derudover har byen et fint udvalg af sportsaktiviteter. Har I ærinder i Roskilde eller Ringsted, kan I nå begge destinationer på en halv time.

EJENDOMMEN:

Rødstensvillaen fra 1950 ligger på en 785 kvm stor grund og råder over 113 kvm fordelt på halvandet plan. Dertil kommer en kælder på 20 kvm, et isoleret udhus samt et redskabsskur.

I de sidste fem år har ejendommen gennemgået nogle større renoveringer, der inkluderer udskiftning af vinduer, pudsning og maling af udhæng samt nye tagrender. Indendørs er køkkenet og badeværelset blevet istandsat, så de nu fremstår utrolig flotte og ensartede med gennemgående Vordingborg-elementer, fliser samt bordplader i amerikansk valnød. Køkkenet er opstillet i en praktisk U-form med hvide, grebsløse elementer, to ergonomisk placerede ovne og en integreret kaffemaskine. Ved køkkenhalvøen er der siddepladser, mens alrummet direkte bag har plads til et spisebord. I åben forbindelse findes den hyggelige stue med en Morsø-brændeovn, og overalt er der fyrretræsplankegulve, paneler, lofter og vægge, der er ordnet i 2015. Etagen fuldendes af et gæstetoilet og et lækkert badeværelse med gulvvarme og plads til vaskefaciliteter.

På første sal er der en rummelig repos med kontorplads samt to gode værelser, hvoraf ét har indbygget skab og adgang til en altan. Kælderen er pudset op og malet i 2020 og indeholder to disponible rum.

Haven er nemt anlagt med en plæne, en flisebelagt terrasse og en træterrasse, der med sin vestvendte position får optimale solforhold fra middagstid og frem til solnedgang.

Kort fortalt får I en nyligt istandsat bolig på en praktisk beliggenhed nær hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218