Isoleret garage med gulvvarme

ENERGIVENLIG, RUMMELIG FAMILIEVILLA I HVALSØ

KVARTERET:
Med bopæl her bliver I en del af et meget aktivt foreningsliv, der tilbyder alt fra fodbold og badminton til gymnastik og fitness. Der er desuden et godt handelsliv i byen med indkøbsmuligheder, spisesteder, tøjbutikker, en sportsforretning og forskellige skønhedssaloner omkring Søtorvet. Endelig er der mange naturskønne områder i og omkring byen, og her er også en god skole samt dagtilbud og ikke mindst stationen, som fører jer til København på under 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 1928 og fordeler 196 kvm over halvandet plan. Grunden er 772 kvm. Inden døre venter mange spændende indretningsmuligheder, et køkken i åben forbindelse med stuen, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Alle vinduer i huset udskiftet i 2019 til trelagsruder.

Stuen og køkkenet udgør nogle hyggelige opholdsrum med et dejligt lysindfald, og fyrretræsplankegulvet blev afhøvlet og lakeret i 2022, hvor også alle indvendige vægge blev malet. Fra stuen er der udgang til en af terrasserne. Etagen afsluttes af to fine værelser samt de to badeværelser, som er udstyret med Newform-armaturer og gulvvarme. Endvidere er der bryggerset, som også har gulvvarme, og på førstesalen ligger to øvrige værelser, et toilet og en møblerbar repos.

Ude vil I finde jer til rette på de 3 velplacerede terrasser, der lader jer følge solen fra morgen til aften. Der er også en carport samt en garage med gulvvarme fra 2021. Selve haven er nydeligt anlagt med blomsterbede, frugttræer, en tæt hæk og en nem græsplæne.

Alt i alt et indbydende hjem med en god placering.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987