LYS BOLIG MED SÆRLIG GOD BELIGGENHED - BOFÆLLESSKABET ABSALONS HAVE

KVARTERET:
I det skønne Trekroner findes alt lige fra skov, marker, gang- og løbestier, cykelruter, skovfitnessbane til rideskole, fodboldklub, badmintonhal og masser af andre fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Her er masser af grønne områder med stisystemer til daginstitutioner, folkeskole, Rudolf Steiner skole og Roskilde Universitet. Kort afstand til gode indkøbsmuligheder og Trekroner station som nemt bringer dig til både Roskilde centrum eller København. Motorvejen er 5 minutter væk, så man kan være i København C på 25 minutter uanset om man er i bil eller tager toget. Området er kendt for mange initiativer og engagement fra beboere som interesserer sig for området og hinanden.

EJENDOMMEN:
Boligen er på 120 velfungerende kvadratmeter opført i 2005 i dejlige grønne omgivelser. Fra entréen med god garderobeplads, er der adgang til gæstetoilt samt trappe til førstesalen. Videre fra entréen nås et stor åbent køkkenalrum med udgang til solrig terrasse samt adgang til en lys opholdsstue - i stuen er også adgang til et praktisk depotrum. Udsigten fra boligen til det grønne ude er meget nærværende.
1. salen der nås fra entréen, rummer et stort dejligt badeværelse samt tre gode værelser, hvoraf det ene pt. er indrettet til 2 seperate værelser. En spændende og velindrettet bolig, med plads til hele familien, som ønsker at indgå i et større fællesskab.

Boligen er en del af det velfungerende bofællesskab Absalons Have i Trekroner, som består af 23 familiehuse samt et fælleshus, som ligger op til et grønt område og har store fællesarealer med bl.a. legeplads og bålplads. Fælleshuset som byder på puderum, ”biograf”, fællesspisning og mange muligheder for at lave aktiviteter - alene eller i fællesskab med nogle af dine nye naboer. Der afholdes fællesspisning op til 4 gange om ugen, hvor man alt efter familiens behov kan vælge at spise i fælleshuset eller tage maden med hjem. Der er desuden opsat adskillige ladestandere til elbiler.

Læs mere på www.absalonshave.dk
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741