BØRNEVENLIG BELIGGENHED I GUNDSØMAGLE

KVARTERET:
I et stille og børnevenligt område i Gundsømagle ligger denne velindrettede villa, som kan blive jeres kommende hjem. Lokalt er der alt, hvad I skal bruge i hverdagen med indkøb, pasningstilbud, bibliotek og offentlig transport i gåafstand, mens skolebørnene følger cykelstien til den lokale folkeskole. Byen har et godt landsbyråd, der arrangerer sammenkomster og styrker fællesskabet, og så byder omgivelserne på flot og spændende natur med skoven blot 500 meter fra huset. I kan være i Roskilde og på motorvejen til København på godt 10 minutter, eller stille bilen i Trekroner for at tage toget.

EJENDOMMEN:
Huset er fra 1970 og breder sig over 163 kvm, mens grunden er på 852 kvm. Indretningen af boligen er praktisk, da I får to badeværelser samt tre værelser, hvoraf et fik lagt nyt gulv i 2022. Desuden er der skabsplads i de nydelige værelser, som ligger samlet i den ene ende af huset.

En stor del af boligen har trægulv, og det ses eksempelvis i køkkenet, som er tosidet og med dør til bryggerset, hvilket gør det let at jonglere madlavning og vasketøj i den travle hverdag. På samme vis er køkkenet bundet sammen med spisestuen, hvor det fine gulv med fletmønster går igen. Der er også skabt en glidende overgang til den rummelige dagligstue med vinduer mod tre verdenshjørner, så I kan nyde grønne kig til haven og har udgang til ugeneret terrasse i huset vinkel. Med terrassedøren åben udvides opholdsrummet sommeren lang og I vil altid finde læ her.
Den store stue giver også mulighed for at tilføje endnu et værelse.

Haven byder på flere kroge og I vil sætte pris på de to terrasser, når grillen og havemøblerne findes frem. Endda ligger den ene i husets vinkel, så I får dejlig læ. Haven i forskudt niveau er meget ugeneret, og der er god plads til legende børn, mens I fortil har en renoveringsmoden garage.

Huset overleveres fra den første ejer, til jer som kan se potentialet og mulighederne for at modernisere og skabe jeres fremtidige hjem.

Et godt køb for jer, der søger en god beliggenhed og et hus med muligheder.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218