FLOT LYS VILLA FOR ENDEN AF VEJEN OG MED UDSIGT

KVARTERET:
Ejendommen ligger roligt placeret i det eftertragtede Kristiansminde i den vestlige del af Roskilde direkte op til åbne grønne områder. Her er man tæt på det hele, skole, skov, institutioner, sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner og masser af legekammerater. Endvidere tæt på indkøbsmuligheder og hurtig og nem adgang til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN:
Velbygget og velindrettet villa opført i 2006 på en 721kvm grund. Der er et samlet boligareal på 160 kvm i et plan.

Villaen indeholder entre med teknik og bryggers gemt fint væk bag en flot skabsløsning, stort lyst køkkenalrum med loft til kip med lyddæmpende overflade og ovenlys samt udgang til terrassen. I forlængelse af køkkenalrummet finder I stuen med et skønt lysindfald fra et unikt udført vinduesparti samt udgang til endnu en terrasse. Det rumlige forældreværelse er indrettet med en garderobepassage til det pæne lyse badeværelse med bruseniche og stort badekar.

I "børneafdelingen" findes to store gode værelser med indbyggede skabe, endnu et pænt badeværelse med bruseniche. Ydermere er huset indrettet med et 4. værelse nær alrummet. Hvis man har brug for et ekstra kontor, walk-in eller blot depotplads, så har sælger omdannet den oprindelige entre til et dejligt ekstra rum i nær forbindelse med stuen og forældreafdelingen.

Hele ejendommen fremstår flot og velholdt hele vejen rundt. Til villaen hører også en indbygget carport på 46 kvm med et indbygget udhus på 11 kvm samt dejlig lukket have.

Dejlig stor villa med flot lysindfald i eftertragtet kvarter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741