SOMMERRECIDENSEN TIL JER SOM IKKE VIL NØJES

KVARTERET
I rolige, naturskønne omgivelser ved Tranehalsen nær Roskilde kan I få et fristed langt udover det sædvanlige. Dette helårsanvendelige fritidshus er placeret på en lukket vej direkte til fjorden, som I også kan nyde udsigten til fra huset. Omkring tre kilometer fra adressen finder I den nærmeste dagligvarebutik, mens der er cirka fire kilometer til motorvejen.

EJENDOMMEN
I overtager et luksuriøst og imponerende fritidshus på 157 kvm. Den oprindelilge bebyggelse er registreret i 1964, men hele ejendommen er i bund og grund opført i en periode omkring 2016. Selve grunden er 1.926 kvm og går direkte imod vandkanten mod vest. Ude såvel som inde fremstår alt indbydende og gennemtænkt. Og det skal nævnes, at ejendommen indeholder flere geniale tekniske løsninger som f.eks. jordvarme med varmeudvending af regnvand samt solceller med batteri til lys og elbilen. Som gemik til feinschmeckeren er installeret en afkølet vinkælder i spisestuegulvet med motorbetjent glaslåge samt en smuk pejs til både stuen og terrassen. Det er desuden muligt at afkøle soveværelset, motionsrummet samt garagen med overskydende el fra solcellerne.

Ude får I fantastiske rammer til at nyde sommeren under åben himmel, særligt på den rummelige, vestvendte terrasse, der smyger sig om husets ene side. Herfra kan I betragte vandet fra de bløde havemøbler. Når mørket falder på, rykker I ind under den overdækkede del, så I kan forlænge en dejlig aften i godt selskab med solnedgang. Haven er desuden oplagt til leg på den store græsplæne, hvor I har kig til den smukke ejendom og vandet på hver sin side.

Bevæger I jer indendøre, kan I glæde jer til at udforske to soveværelser, et stort badeværelse og gæstetoilet. Samlingspunktet er det åbne opholdsrum med et stort lækkert køkken i forbindelse med to stuearealer, hvor pejsen sætter stemningen i de kølige måneder. Det fine Svane køkken er der plads til madlavning, masser af gæster, mens de bløde møbler indbyder til afslapning. Tilstødende køkkenets lille udendørsterrasse finder I et viktualierum og adgang til et udhus.

Garagen på 84 kvm er et kapitel for sig selv. God plads til bil, motorcykel og alt det praktiske samt et rum, som kan benyttes som motionsrum eller anneks.

Denne ejendom er i sin egen liga, og skal opleves. Sælger er gået op i det mindste detaljer i materialevalg, så som eksklusive Petersen tegl, varmeanlægget, vinkælden og mm.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741

Lignende boliger til salg