Nyhed

FANTASTISK SOMMERHUS I SMUKT OMRÅDE

FANTASTISK SOMMERHUS I SMUKT OMRÅDE

KVARTERET:
På Tranehalsen 4 finder I dette indbydende sommerhus, som er lige til at rykke ind i. Beliggenheden i det hyggelige område er særdeles roligt og naturskønt, hvor I omgives af markernes vidder. Der er et rigt dyreliv året rundt, hvilket bidrager med en ekstra dejlig fornemmelse, når I nyder fritiden på grunden. Gåafstanden til Lejre Vig gør det let for jer at gå smukke ture langs vandkanten, og når I skal handle ind til opholdet, klares det let i Gevninge knap to kilometer fra adressen.

EJENDOMMEN:
Huset fra 1970 præsenterer sig flot med den gule murstensfacade og de hvide detaljer, og indenfor kan I se frem til en veldisponeret bolig i et plan. Grunden er på 1.000 kvm, så I får masser af plads at boltre jer på. Indenfor oplever I et lyst og indflytningsklart hjem, der fordeler sig over et værelse, et badeværelse, et gæstetoilet, et køkken og to stuer. Dertil er der et disponibelt rum, et viktualierum samt en garage, og der er også flere varmepumper installeret.

I træder indenfor via entréen, der leder jer til badeværelset og gæstetoilettet. Badeværelset fra 2019 er udført i et stilrent design med glasafskærmet bruseniche. Det flotte gæstetoilet lige overfor soveværelset er nyetableret i 2019. Nærved finder I værelset, som har indbyggede skabe i endevæggen. Køkkenet står nydeligt med de hvide, grebsfrie elementer, der toppes af en grå bordplade, og halvmuren ind til den ene stue skaber en naturlig opdeling i rummet. Den ene stue arrangerer I let som dagligstue, mens den anden egner sig perfekt som spiseafdeling.

I haven oplever I et dejligt og hyggeligt miljø, hvor græsplænen indbyder til leg. På fliseterrassen kan solen nydes i fulde drag, og den skønne udsigt til markerne sætter en elegant prik over i'et.

Alt i alt et fantastisk sommerhus.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741

Lignende boliger til salg