Bud modtages

RO, NATUR, SOLNEDGANGE OG ØGET LIVSKVALITET KAN KØBES LIGE HER

KVARTERET
I rolige, naturskønne omgivelser på Tranehalsen nær Roskilde kan I få et fristed langt udover det sædvanlige. Dette helårsanvendelige fritidshus er placeret på en lukket vej direkte til fjorden, som I også kan nyde udsigten til fra huset. Omkring tre kilometer fra adressen finder I den nærmeste dagligvarebutik, mens der kun er få minutters kørsel til Holbækmotorvejen med kun 30min. til københavn.

EJENDOMMEN
I kan her overtage et dejligt fritidshus på mageløs grund med en åben planløsning på 124 kvm. Den oprindelige bebyggelse er registreret i 1966, men hele ejendommen er gentænkt og indrettet på ny i 1998. Selve grunden er 1.883 kvm og går direkte mod vandkanten mod vest. Ude, såvel som inde, fremstår alt indbydende og gennemtænkt.

Boligen er indrettet med en rummelig entre til vejsiden med adgang til et stort lyst badeværelse, et gæsteværelse samt hele husets midtersektion. Husets hjerte er det store stue/køkkenalrum med loft til kip, gode lysindfald og udsigten. Det bliver ikke meget bedre. Huset byder endvidere på et stort soveværelse med dør til det fri samt et bryggers med plads til det praktiske og dør ud.

Ude får I fantastiske rammer til at nyde sommeren under åben himmel. Særligt på den rummelige og sydvestvendte terrasse, der smyger sig om husets ene side. Herfra kan I betragte vandet fra de bløde havemøbler. Når mørket falder på, rykker I ind i huset, så I kan forlænge en dejlig aften i godt selskab med solnedgang. Haven er desuden oplagt til leg på den store græsplæne, hvor I har kig til den smukke ejendom og vandet til hver sin side.

Dette er en helt vidunderlig mulighed for at få en udsigtsejendom i rolig og skønne naturomgivelser.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741

Lignende boliger til salg