Bofællesskab fra 2019

Her udbydes -et skønt rækkehus i det etablerede bofællesskab "Skråningen 1". Her får I muligheden for at få skønne bofæller, fællesområder som pool, musikstudie, fitnessrum, kontorfællesskab, krea- rum, værksted, industrikøkken, stor spisesal, loungeområde, 3 gæsteværelser og en udsigt over en fantastisk blomstrende eng og ålandsskab. Endvidere er foreningen omkranset af den skønneste fredede natur, som grundejerforeningen for området råder over.
Der er velfungerende fællesspisning og der er mulighed for at spise sammen 4 dage om ugen i fælleshuset. Man har dog også mulighed for, at tage maden med hjem, hvis dette passer bedre en dag.
Tvethøjvej 50 er et spændende rækkehus, med en god planløsning, der kan tilpasses til ens individuelle behov. Der er skønne terrasser og fællesarealer om huset.
Huset er indrettet med en god stor entre, hvor det er muligt at etablere alkove eller kontor, alt efter ens behov.
Dejligt lyst køkken alrum, med en dejlig udsigt over marker og frie arealer. Pænt badeværelse med bruseniche, 2 gode kosteskabe, der i dag benyttes til opbevaring.
1 salen byder på i dag 1 stort rum, der kan benyttes til værelser og stue. Der er her mulighed for, at sætte sit eget præg på boligen, og der kan sættes skillevægge op, alt afhængig om der er behov for 2 eller 3 værelser. Fra 1 salen er der en pragtfuld udsigt over den omkringliggende natur og områdets smukke solnedgange.
Det tager 5 minutter at cykle til børnehave, skole og togstation. Til både børnehave og skole er der cykelsti hele vejen. Fra Lejre St. kan man nå København H på 36 min.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218