STOR VILLA PÅ YDERST ATTRAKTIV ADRESSE MED UDSIGT TIL ROSKILDE DOMKIRKE

KVARTERET:
Ejendommen ligger højt med udsigt til Roskilde Domkirke på en lukket vej i det populære Sct. Jørgensbjerg kvarter. På få minutter til fods har I både havnen og Roskilde centrum foran jer samt skole, institution og indkøb, hvilket i den grad får hverdagens puslespil til at gå op i en højere enhed.

EJENDOMMEN:
På Uglebjergvej 2 finder I den store ejendom Uglevang fra 1900 på 227 kvm med 105 kvm kælder, der for nuværende er opdelt i to boligenheder. Opdelingen giver jer mange muligheder - måske vil I bo to generationer under samme tag, måske vil I leje en etage ud eller også kan I blot indtage huset som det er, hvad sælger selv har gjort i 26 år. Mulighederne er som nævnt mange.

Den dobbeltmurede villa frister med et væld af charmerende og stemningsfulde detaljer såsom originale plankegulve, der er et tydeligt bevis på, at boligen blev bygget af kvalitetsmaterialer dengang i år 1900. På tværs af de tre etager får I et væld af sjælfulde stuer en suite og værelser, hvor I kan indrette jer i lyse og herskabelige rammer. Den renoverede kælder tilbyder desuden det ene disponible rum efter det andet, så I med garanti aldrig vil mangle opbevaringsplads til hverken værktøj eller julepynt.

Grunden på 955 kvm er lige så stemningsmættet som boligen fordelt på en baghave og forhave, hvor forhaven foruden holdepladsen er udstyret med blandt andet hindbærbuske og rabarber. I den romantiske baghave står de flotte, gamle træer og afskærmer for fremmedes blikke. I kan derfor slå jer ned på en af de hyggelige solkroge med privatlivet i sikkerhed.

Alt i alt en stemningsfuld villa med sjæl og gode muligheder for forskellige boformer i et lækkert kvarter centralt i Roskilde.