UDSIGTSVILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET
I befinder jer på en dejlig adresse tæt på Roskilde Fjord og har samtidig gåafstand til Roskilde Havn samt til Roskildes centrum og skønne parker. I kan her se frem til at bosætte jer på en stille villavej nær flere daginstitutioner, gode skoler og offentlige transportmuligheder. Fra boligen er omtrent ti minutter på cykel til Roskilde Station og tilsvarende i bil til motorvejen.

EJENDOMMEN
Villaen er opført i 1955 med tilbygning fra 1987, og er de seneste fem år blevet moderniseret med nyt køkken-alrum, udskiftning af vinduer og hoveddøre samt etablering af rummelig, sydvestvendt træterrasse. Derudover er der hulmursisoleret, hvilket betyder en relativt lav varmeudgift. Hertil er der også en Nilfisk-centralstøvsuger i hele huset samt elementer fra KVIK i køkkenet og bryggers såvel som Quooker i køkkenet. Taget er fra 2004.

Grunden er på 805 kvm og byder på et terrasse- og haveanlæg med kig til Roskilde Fjord. Selve boligen har et samlet boligareal på 170 kvm plus yderligere 30 kvm i underetagen, ligesom I får en tidligere garage på 16 kvm, der i dag benyttes som kontor.

Indenfor bliver I budt velkommen i fin, lys entré, der åbner op til et godt børneværelse samt til et badeværelse med brus. Videre når I til det indbydende køkken-alrum, der er beriget med et formidabelt lysindfald og udsigt til fjorden. Der er i alrummet yderligere mulighed for at indrette med spisebordet, og et hyggeligt sofaarrangement. Herudover er der et pænt, delvist renoveret badeværelse med et elektrisk styret Velux-vindue. Fra fordelingsgangen er adgang til husets to store værelser, hvor det er muligt at etablere hems. I får desuden også et flot bryggers og slutteligt kan I tilgå et disponibelt rum og endelig den anvendelige kælder.

Valhalvej er en meget rolig, børnevenlig vej, hvor børnene fortsat leger dåseskjul og tegner hinkeruder på vejen. Der er mange sociale aktiviteter, f.eks. vejfest, vinklub, fastelavn og julebagning.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218