INDFLYTNINGSKLAR ÈTPLANSVILLA I SKØNT KVARTER I VIBY SJ.

KVARTERET:
I et roligt, lukket kvarter, kan I nu overtage denne skønne ètplansvilla, der henvender sig perfekt til en børnefamilie eller parret der søger god plads og privatliv i naturskønne områder med udsigt til marker og smukke solnedgange. Villaen er placeret ved siden af et grønt areal med legeplads. Området byder på mange stisystemer til mange friske gå turer samt gode cykelstier rundt i hele byen, hvor der er udsigt til de smukkeste naturområder.
I bosætter jer samtidig i kort afstand til byens skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Byen har et godt fællesskab og mange idrætsfaciliteter til alle aldre. Fra togstationen kommer I nemt til Roskilde på ca. 8 min, og til København på ca. 40 min.

EJENDOMMEN:
Boligen på 128 kvm. gennemgik en modernisering i 2016, hvor der blev lagt nye flotte kvalitetsgulve i egetræ. Køkkenet er stilrent og med skønt lysindfald, der er udstyret med velvalgte hårde hvidevarer, der blev udskiftet fronter og skuffer samt nye køkkenskabe til opbevaring af køkkenudstyr. Alle lofter er opsat med gips plader og filt på alle vægge, og flere rum er med dekorative kvalitetstapet. Bryggerset er med store fliser og god skabsplads for opbevaring. Der er gulvvarme i alle rum, gulvvarme styringssystemet blev udskiftet til et nyt i 2017.

Huset er centreret omkring køkken-alrummet, hvor terrassedørene kan åbnes op og forene inde- og udeliv. Franske døre leder ind til stuen, som også har en terrassedør med vinduer mod syd og vest, der giver et dejligt lysindfald. I får 3 værelser og 2 badeværelser, der er placeret med en adskilt forældreafdeling med eget badeværelse og børneafsnit adskilt af badeværelse. Der er to indgange til huset en entre og et bryggers. Der er en Carport med god plads til bilen samt et skur til opbevaring.

Villaen ligger godt placeret på grunden, så I kan nyde solen på alle tidspunkter af dagen. Den sydvendte terrasse bliver et naturligt omdrejningspunkt med masser af hygge og gode stunder. Der er desuden plads til at etablere et orangeri eller at tilkøbe den fritstående swimmingpool.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981