HØJT BELIGENDE VILLA MED FORMIDABEL UDSIGT

KVARTERET:
Med nøgleord som naturskønne omgivelser, fremragende lysindfald og en sublim placering nær fjorden kan I her få de skønneste rammer i Lyndby. Glæd jer til en god beliggenhed nær havnen og det tager kun ti minutter at køre til Kirke Hyllinge, mens Holbæk og Roskilde kan nås på under 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen oprindeligt fra 1979, men har for en årrække siden gennemgået en større modernisering. Selve boligen breder sig over 117kvm. på en 937kvm. grund, men suppleres af en fuld integreret udestue indrettet med det ene formål, at hive så meget fjordudsigt ind i boligen som muligt. Sælger har dertil fået etableret jordvarmeanlæg, så varmekilden er fremtidssikret.

Boligen er indrettet med stor entre med adgang til et gæstetoilet. Længere inde finder I tre soveværelser og godt badeværelse med gulvvarme. Alle disse rum er placeret bagerst i bebyggelsen, således at udsigten er nærværende i alle opholdsrummene. Bryggers og køkken har egen indgangsdør fra det fri, så man nemt og praktisk kan komme i tørvejr med indkøbsvarer osv. Stuerne er store og nemme at indrette med rigelig plads til både spisestue, opholdsstue, læsekrog og måske en hjemmearbejdsplads. Men hjemmearbejdspladsen kan med fordel også etableres i udstuen, som også er ganske rummelig. Her er du omringet af vinduer og loft til kip og et dejligt lysindfald.

Til ejendommen er også flere store og gode udhuse, som kan bruges til alt fra opbevaring, værksted eller et hobbyrum.

I kan se frem til en stor grund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er et større terrassemiljø, der indbyder til frokost under åben himmel med udsigt til vandet. Som bonus kan via en sti gå aftentur direkte ned i den nærliggende havn.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218