I FØRSTE RÆKKE TIL FJORDEN

KVARTERET:
Med nøgleord som naturskønne omgivelser, fremragende lysindfald og en sublim placering i første række til vandet kan I her få de skønneste rammer i Lyndby. Glæd jer til en god beliggenhed nær havnen, ligesom der er adgang til både- og badebroen fra haven. Endelig tager det ti minutter at køre til Kirke Hyllinge, mens Holbæk og Roskilde kan nås på under 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1995 har en spændende arkitektur og ligger på en 1.600 kvm grund. Inden for udfolder de 130 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 56 kvm. Tilmed får I bonuskvadratmeter i form af et integreret, disponibelt rum. Desuden er der et genveksanlæg og gulvvarme i stueetagen.
Boligens hjerterum er stuen med en flot loftshøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning, der forstærkes af de store vinduer, som sikrer et skønt lysindfald og en smuk udsigt til vandet. Oveni er der en åben pejs og udgang til terrassen, der på harmonisk vis forener inde og ude.
Køkkenet byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Den tilstødende spisestue har udgang til terrassen og ligger i åben forbindelse med stuen og et disponibelt rum, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse. Oveni har det disponible rum fjordudsigt og rytterlys, som trækker dagslyset ind og giver en imponerende udsigt til himlen.
Boligen rummer to store værelser, hvoraf det ene har udgang til terrassen. Videre er der et bryggers samt et rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter fra omkring 2020. Endelig råder kælderen over et disponibelt rum.

I kan se frem til en stor grund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er et lækkert terrassemiljø med en elektrisk markise, der indbyder til frokost under åben himmel med udsigt til vandet. Som bonus er terrassen omkranset af hvælvede mure, der skaber en helt særlig sydlandsk stemning.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741