Åbent hus uden tilmelding

26 marts kl. 10:10 - 10:40

FLOT ISTANDSAT VILLA YDERST CENTRALT I VINDINGE

KVARTERET:
Glæd jer til en central beliggenhed i den gamle del af Vindinge. Herfra finder I Vindinge Skole, SFO, to integrerede institutioner, købmand og bus inden for 500 meter, ligesom der er gode stisystemer. Desuden har området et rigt foreningsliv og mange sportsfaciliteter, ligesom naturskønne Hedeland byder på spændende aktiviteter for hele familien. Endelig får I nem adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter, mens køreturen til Roskilde kan klares på fem minutter.

EJENDOMMEN:
Denne 145 kvm ejendom er oprindeligt fra 1850, men har løbende gennemgået en større renovering. Indenfor de seneste år er der kommet et nyt tegltag i 2018, ligesom køkkenet og bryggerset er renoveret i 2021. Udenfor venter en 723 kvm stor grund.

Trumfkortet er den rummelige stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald og et lyst asketræsguv fra 2022. Her kan I både placere en sofa og et spisebord.

I spisekøkkenet kan I prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Tvis-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide bordplader og trælameller på skabsfronterne. Desuden er hvidevarerne fra 2021, heriblandt en Bora-induktionskogeplade med integreret emfang samt opvaskemaskine og ovn fra Miele. Videre er der et værelse, et bryggers og et badeværelse.
Førstesalen tilføjes ekstra charme i form af de hyggelige skråvægge og de smukke loftsbjælker, som skaber kant til det lyse udtryk. Heroppe findes to værelser, en stue og et badeværelse.
I kan se frem til en dejlig, ugeneret have, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en hyggekrog og en terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en stor garage og et udhus, der kan bruges til diverse hobbyaktiviteter.
Alt i alt et drømmehus i hjertet af Vindinge.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985