SKØN LILLE VILLA PÅ SKT. JØRGENSBJERG

KVARTERET:
I bosætter jer på en skøn og rolig gade med søde naboer i Skt. Jørgensbjerg. Her dyrkes fællesskabet i høj grad, og I bliver en del af et alletiders nærmiljø, hvor man holder vejfester og fejrer runde fødselsdage sammen med naboerne. Huset er placeret nær en lille sø, som I kan nå for enden af vejen, og området med kun otte huse er stille, hvilket er unikt med sådan en central beliggenhed i byen. Der er envidere kort til både Absalon Skole, pasningsmuligheder og indkøb. RO's Torv, stationen og midtbyen er heller ikke længere væk end en kort cykeltur.

EJENDOMMEN:
Den røde murstensvilla med tegltag er opført i 1927, og råder over 92 kvm, mens grunden breder sig over 646 kvm. Der er som bonus mulighed for at bygge til, hvis I ønsker flere boligkvadratmeter. Indenfor venter jer en god planløsning, mens der udenfor er et skønt terrasseanlæg, der både strækker sig mod syd og vest. Det første I møder indenfor er de to stuer en suite, som er prydet med et smukt lysindfald og pæne plankegulve. Videre finder I køkkenet, der byder på en fornuftig mængde skabsplads foruden et gæstetoilet. Første sal er hjemmets soveafdeling med i alt tre værelser i varierende størrelser. Derudover er der også et nydeligt badeværelse med separat brus.

Det skønne terrassemiljø kan tilgås fra stuen. Herude kan I opholde jer hele familien i de varme sommermåneder, og placeringen giver jer solskinstimer jævnt fordelt på dagen, da den både orienterer sig mod syd og vest. Samtidig bliver den hyggelige have et hit med de gamle frugttræer og plads til leg.

Et dejligt hjem til den lille familie med en rigtig god beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218