IDYLLISK VILLA MED UDSIGT TIL ÅBNE MARKER

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE.
DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19.
DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS. ~

KVARTERET
I den hyggelige landsby Veddelev tæt på Roskilde ligger denne skønne villa og grænser op til åbne marker. I bliver en del af et stærkt landsbysammenhold, der i sommerhalvåret mødes ved Veddelev Strand. Fra huset har I gåafstand til vuggestue og børnehave, ligesom I kan spadsere til Vigen Strandpark og vandkanten. Samtidig sikrer den korte køretur til Roskilde centrum, at I aldrig kommer til at mangle noget.

EJENDOMMEN
Allerede ved første øjekast fornemmer I, at det stråtækte hus fra 1850 er noget ud over det sædvanlige. Foruden en fantastisk have, der breder sig over en stor del af grundens 1.280 kvm, får I også et dejligt hus på 154 kvm fordelt i halvandet plan. Siden 2005 og frem til 2020 er huset gennemgribende renoveret, og alle istandsættelser er udført med respekt for den oprindelige stil.

Blandt andet er facaden ordnet, og taget gennemgået i 2020, ligesom der er et nyt naturgasfyr og to nye skure i lærketræ - det ene er isoleret og bruges til vaskerum. Af andre opgraderinger tæller Designa-køkkenet fra 2015 med Silestone-bordplade og sågar en Quooker til at lette madlavningen. Selvfølgelig skal den omfattende renovering i 2005 også nævnes med nye gulve, vinduer, døre, badeværelse, gavle og meget andet.

Centrum af hjemmet er det pragtfulde opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet er i forbindelse med stuen og bliver stedet at samles på tværs af aktiviteter. Der er sågar lavet en siddeplads, så gæsterne kan underholde hjemmekokken. Etagen afrundes af et værelse, et gæstetoilet og et badeværelse med kar, før I fortsætter til førstesalen, der indeholder fem gennemgangsværelser og et værelse.

Sommeren nydes i fulde drag i den frodige have med gamle frugttræer, blomsterbede og et Juliana-drivhus i cedertræ. I kan starte på morgen-terrassen og senere rykke videre til aften-terrassen med sol til sent på dagen.

Et moderniseret drømmehus med en skøn placering.