CHARMERENDE BONDEHUSIDYL I VEDDELEV LANDSBY

KVARTERET:
Det karismatiske hus passer perfekt ind i Veddelevs omgivelser, der bedst kan karakteriseres som rolige og naturskønne. Fra hoveddøren er der ikke langt til lystbådehavnen og strand ved Roskilde fjord. Et besøg på Vigen Strandpark er også en oplagt udflugt på de varme sommerdage. I får få hundrede meter til bus og med knapt 4 km til Stændertorvet, kan I hurtigt være midt i Roskilde midtby. De mindste vil nyde godt af Børnehuset i Veddelev og skolebørnene er tilknyttet Himmelev Skole som er godt 2 km. herfra. Indkøbene klares også naturligt i Himmelev og skal i mod København, kommer I hurtigt via omfartsvej uden om Roskildes trafik til Trekroner station eller motorvejen.

EJENDOMMEN:
I disse indbydende omgivelser ligger det stråtækte bondehus dateret til 1620, der byder på 67 kvm bolig, ud over en anvendelig første sal på 389 kvm. grund. Byggeåret giver et løfte om atmosfære og stemning, som på alle leder og kanter indfries inden døre. Synlige bjælker er eksempelvis fremtrædende i de fleste rum. Køkkenet er med fyldninger i fronterne og knopgreb. Herfra er der direkte udgang til haven, men I skal først med videre ind i først alrummet og herefter stuen, der begge emmer af originalitet og hygge. I stueplan har I ligeledes et flot værelse og et badeværelse med brus. Førstesalen er ikke godkendt til beboelse men har en rigtig god anvendelighed og kunne eksempelvis anvendes som kontor eller værksted.

Det lækre udemiljø stemmer godt overens med huset. Her får I en velpasset beplantning og mange hyggekroge, mens også det lille hyggelige orangeri med stor brugsværdi skal fremhæves. Solens bane kan med andre ord følges fra flere forskellige oplagte spots rundt omkring på grunden.

Alt i alt et stemningsfuldt og meget velholdt hjem i smukke, naturrige omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218