CHARMERENDE IDYL KLAR TIL EN NY GENERATIONS KÆRLIGHED

KVARTERET:
Veddelev Bygade 61 byder på en idyllisk beliggenhed midt i det gamle Veddelev. Dette charmerende hus ligger i gåafstand til en vidunderlig havn og strand, hvilket gør stedet perfekt til bådentusiaster og naturskønne vandreture. Placeringen på en stille, trafikfattig vej tilbyder hjemmet ro og tryghed. Kun få kilometer væk finder I Himmelev med skole, indkøbsmuligheder og lægehus samt Roskilde centrum med et livligt udvalg af butikker og caféer. En skøn kombination af natur og byliv venter på jer her.

EJENDOMMEN:
Med byggeåret 1777 er dette hyggelige hus et af de ældste i landsbymiljøet. Med sine 95 kvm i et plan og en indbydende grund på 510 kvm oser huset af autentisk charme med sin velbevarede originale stil, som inkluderer blåmalede vinduer og træornamentik samt et fint stråtag, som blev fornyet i henholdsvis 2014 og 2019. Selvom en modernisering ganske vist er påkrævet, er det bestemt værd at bevare de mange smukke detaljer i dette idylliske hus, hvor I nu kan skabe jeres drømmehjem.

Indendørs finder I et separat køkken og en stor stue med synlige bjælker i loftet og en stemningssættende pejs. Der er to værelser, hvoraf det ene har et indbygget skab med skydelåger. Derudover er der et badeværelse og et praktisk udhus med vaskefaciliteter.

Nyd også den romantiske have med farverig beplantning, flere forskellige frugttræer og en flisebelagt terrasse, der tilsammen indrammer husets charme. Her kan I få masser af afslappende stunder, ro og tid til havearbejde, hvis I drømmer om dette.

Her er altså tale om et hjem med ren Morten Korch-stemning i en rar landsby tæt på Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218