IMPONERENDE BOLIG I NATURSKØNNE OMGIVELSER

KVARTERET:
I bosætter jer midt i naturskønne omgivelser i udkanten af Roskilde og med udsigt over et bakket landskab og Boserup Skov. Den fredelige beliggenhed placerer jer helt tæt på en rideskole, golfbane og samtidig med gåafstand til Sct. Jørgens Skole, pasningstilbud og indkøb. Derudover har I blot en kort cykeltur til Roskilde Fjord, havnen og centrum med spændende butikker og fristende spisesteder.

EJENDOMMEN:
Det velholdte hus med gule mursten, mørkegrønne vinduer og rødt tegltag er opført i 1934 og byder på 257 kvm i halvandet plan samt 61 kvm kælder. Boligen er en ideel anpart af et dobbelthus, hvor der er fælles indkørsel via en smuk allé med lindetræer, men separat have, gårdhave og parkeringsplads. I 2015 har boligen gennemgået en fuldkommen istandsættelse med nyt tag, nye badeværelser og nyt køkken. Derudover er der etableret et smart regnvandsopsamlingsanlæg, der genbruger regnvand til toiletskyl og tøjvask. Indendørs udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning med et rummeligt snedkerkøkken og to stuer, hvoraf den ene har brændeovn.

Overalt mødes I af originale plankegulve såvel som døre og paneler, der også er fra husets opførelse. Videre rummer stueplanet to værelser, et viktualierum og et badeværelse med badekar. Fra trappen i entréen ledes I op til førstesalen, der byder på yderligere fire værelser, en repos og et badeværelse med bruseniche. Med i alt seks værelser har I alverdens muligheder for at indrette børneværelser, hobbyrum eller hjemmekontor. Via de smukke dobbeltdøre i stuen og i køkkenet træder I direkte ud på en hyggelig fliseterrasse mod syd og vest, der har udsyn til den frodige have og landskabet mod Boserup Skov.

Alt i alt en helt fantastisk ejendom på en rolig vej i naturskønne omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741