NYOPFØRT VILLA MED TO BADEVÆRELSER OG CARPORT

KVARTERET:
Boligen ligger midt i den hyggelige stationsby Hvalsø,14 km vest for Roskilde. De godt 4.000 indbyggere har masser af lokale faciliteter med bl.a. folkeskole, daginstitutioner, biograf, specialbutikker, læge, tandlæge, flere frisører og desuden et kulturhus og et meget aktivt idræts- og foreningsliv. I hverdagen er I beriget af indkøbsmuligheder hos både Super Brugsen, Fakta og Netto. I er ikke langt fra de omkringliggende skove ligesom afstanden til Lejre Vig er kort, hvilket gør byen til et yndet sted for børnefamilier der ønsker let adgang til naturen, men også en hverdag med alle faciliteter tæt på. Her bor i 2 minutters gang fra stationen og med gode togforbindelser har 38 minutter til hovedbanegården, mens motorvejen kun er 6 km væk.

EJENDOMMEN:
Boligen er et fritliggende nyopført hus på en 216 kvm. grund, med egen sydvendt have og carport på forsiden af huset. I får 120 kvm. bolig uden spildplads, indrettet til effektiv udnyttelse i hverdagen. Boligen leveres med afsluttede udearealer med belægning og der er sået græs i haven. Det er således et nøglefærdigt hus, I kan flytte ind i. Boligen er indrettet med kombineret entre/bryggers, med fliser på gulvet, garderobeplads, vaskesøjle samt adgang til brusebadeværelse med hvidt stilrent møblement fra HTH. Fra indgangspartiet kommer I ind i et stort alrum og stue med trægulv, og med udgang til flisebelagt terrasse og egen have. Stuen er med sydvendte vinduespartier, der sammen med de lyse materialevalg understreger den nordiske stil. Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og er indrettet med hvide grebsfrie elementer fra HTH og alle gængse hårde hvidevarer. 1. sal er indrettet med tre rummelige værelser og stort repos og alle steder er der lagt trægulve. Endelig byder etagen også på et brusebadeværelse med fliser og matchende møblement fra HTH.

Foran boligen findes egen carport med integreret udhus.
Boligen er opført i.h.t. bygningsreglement 2018 med tidsløse løsninger og moderne komfort som gulvvarme i stueplan og ventilationsanlæg for optimalt indeklima.

En dejlig bolig, som står klar til indflytning.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981