VILLA MED MANGE MULIGHEDER TÆT PÅ ALT

KVARTERET:
Beliggenheden forener på fin vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. I bosætter jer på en lukket vej med bus, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af 800 meter. Ligeledes kan I gå til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker, mens Byparken, Folkeparken og fjorden sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1958 er placeret på en 756 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 119 kvm sig via en fin planløsning. Her er tale om et istandsættelsesprojekt, ligesom huset kan nedrives til fordel for et nyt. Uanset hvad I beslutter jer for, så er der rig mulighed for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver præcis, som I vil have det.

Huset byder på to stuer med velplacerede vinduer, der sikrer et skønt lysindfald. Tilmed får I en lys udestue med mange glaspartier, som trækker dagslyset ind og giver udgang til terrassen. I udestuen kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en spisekrog, som samler jer om madlavning og samvær. I de tre værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden har det ene værelse et walk-in-closet. Videre er der et badeværelse med badekar og et bryggers med separat indgang.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Kort og godt en villa med mange muligheder og kort afstand til alt.