RUMMELIG VILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

KVARTERET:
Glæd jer til at se nærmere på denne rummelige, charmerende villa i den gamle del af Viby Sjælland. I bosætter jer lige ud til et økologisk landbrug og tæt på alt det, der får hverdagen til at glide. I bliver en del af en stationsby med kort afstand til København og Roskilde, mens I kun er få hundrede meter fra Viby Friskole. Der er heller ikke langt til folkeskole, daginstitutioner, fritidstilbud og dagligvareforretninger, som alt sammen findes i Viby. Livet forsødes endvidere af de naturskønne og grønne omgivelser, der omkranser hjemmet.

EJENDOMMEN:
Den nydelige, gråpudsede villa fra år 1900 rummer efter en tilbygning i 1990 167 kvm bolig i halvandet plan og ligger på en 812 kvm grund. Der er lagt nyt tag på tilbygningen i 2020 og den anden del af taget er renset og malet i samme omgang, så det fremstår ensartet.

En flisegang fører Jer til hoveddøren, hvor I indenfor bliver mødt af et godt lysindfald og en indretning, som giver fleksible løsningsmuligheder for familien med både større og mindre børn. Stueetagen udfolder sig fra entréen og gemmer på et nyt køkken og en renoveret spisestue fra 2019. Køkkenet med hvide elementer har massive bordplader i eg, integrerede hvidevarer og vinduer mod både øst og syd for et dejligt lys og ikke mindst udsigt. Fra køkkenet er der adgang til stor spisestue med plads til mange gæster og mulighed for at lave udgang til en stor vestvendt fliseterrasse. Spisestuen har tidligere været opdelt, så der har været et ekstra værelse, hvilket nemt kan genskabes.

Stueplanet byder også på et praktisk bryggers med vaskefacillitet og adgang til et rummeligt badeværelse med lyse klinker og brusniche. Fra bryggerset er der endvidere adgang til tilbygningen, der kunne være et oplagt forældreafsnit eller en separat teenage-afdeling med egen stue, stort værelse og badeværelse med kar. Tilbygingen blev oprindeligt lavet for at huse to generationer, hvilket stadig er en mulighed. På førstesalen venter yderligere en stue med loft til kip og lyst gulv, som går igen i de to ens værelser, som også findes heroppe.

Sommerhalvåret tilbringes på den vestvendte eller på den store, sydvendte terrasse i den velplejede have med kig til de tilstødende marker, der understreger den landlige beliggenhed med luft omkring Jer. Til boligen følger også en carport med skydeport til et cykelskur og et stort, praktisk værksted.

En bolig med en beliggenhed, der giver Jer det bedste fra begge verdener: skøn udsigt og tæt på alle relevante faciliteter til hverdagen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218