STILREN 3V'ER MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
I hjertet af Roskilde, mellem RO's Torv og bymidten, finder I denne smukke og gennemførte treværelses ejerlejlighed, hvor både bolig og beliggenhed er noget for sig selv. Der er få minutters gang til Roskilde Station, mens også indkøb, idrætsfaciliteter og byens grønne oaser er indenfor kort afstand.

EJENDOMMEN:
Jeres kommende hjem er placeret øverst oppe på anden sal i en harmonisk ejendom fra 2018 med elevator og parkeringskælder. I sidstnævnte møder I jeres egen, øremærkede parkeringsplads, ligesom der også er et rum til opbevaring. Derudover bliver I en del af en god og sund ejerforening med flotte, velplejede fællesarealer.

LEJLIGHEDEN:
Med det samme I træder over dørtærsklen til entréen, mærker I ikke kun gulvvarmen, men også den indbydende atmosfære og det varme lysindfald. Lejligheden rummer 107 kvm, hvor der overalt er foretaget bevidste tilvalg, som adskiller boligen fra de andre og sætte prikken over i'et. Fra entréen har I forbindelse til det ene af hjemmets to værelser, der begge er udstyret med indbyggede skabsvægge. Det er også via entréen I tilgår det elegante badeværelse med en bruseniche med glaslåger og rum til opsætning af en vaskesøjle. I midten af det hele finder I det åbne opholdsrum med køkken og stue i ét, hvor kokken får et formidabelt arbejdslys takket være ovenlysvinduet ved den specialfremstillede køkkenø. De hvide, grebsfrie elementer fra Kvänum får modspil af de håndlavede, danskproducerede fliser på bagvæggen, som matcher de mørke, keramiske bordplader. Der er også en Quooker og integrerede hvidevarer, deriblandt et vinkøleskab. I den ene del af stuen kan I stille et spisebord, mens modsatte ende egner sig fortrinligt til det bløde møblement. Fra stuen tilgår I ligeledes det sidste værelse og den skønne, altan, hvor der hersker ro og en fantastisk udsigt over hustagene og grønne arealer.

En lækker, lys lejlighed i hjertet af Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218