NYERE EJENDOM MED ELEVATOR I ROSKILDE CENTRUM!

KVARTERET:
I hjertet af Roskilde, mellem RO's Torv og bymidten, finder I denne smukke og gennemførte toværelses ejerlejlighed, hvor både bolig og beliggenhed er noget for sig selv. Der er få minutters gang til Roskilde Station, mens også indkøb, idrætsfaciliteter og byens grønne oaser er indenfor kort afstand.

EJENDOMMEN:
Jeres kommende hjem er placeret på første sal i en harmonisk ejendom fra 2018 med elevator og parkeringskælder. I sidstnævnte møder I jeres egen, øremærkede parkeringsplads, ligesom der også er et rum til opbevaring. Derudover bliver I en del af en god og sund ejerforening med flotte, velplejede fællesarealer.

LEJLIGHEDEN:
Med det samme I træder over dørtærsklen til entréen, mærker I ikke kun gulvvarmen, men også den indbydende atmosfære og det varme lysindfald. Fra entréen har I på den ene side det nydelige badeværelse, imens at du på den anden side træder ind i det åbne køkken-alrum. I forbindelse af alrummet kommer stuen og herfra finder i lejlighedens store værelse. Alle opholdsrummene har store sydvest vendte vinduespartier og fra stuen er der adgang til altanen, hvor her er plads til både stolesæt og grill.

En lækker, lys lejlighed i hjertet af Roskilde. Perfekt for seniorer eller det unge par.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987