ARKITEKTTEGNET VILLA MED LUFT/VAND VARMEPUMPE FRA 2023

Obs.
Huset har pr. 03-05-2023 konverteret varmekilde fra gas til en luft/vand varmepumpe fra den tyske producent Vaillant. Jf. det nuværende energimærke giver det en årlig besparelse på kr. 18.000.

KVARTERET:
Denne flotte villa ligger som en ugeneret perle på en fredelig koteletgrund i et trygt og roligt kvarter i Lejre. Der hersker et godt naboskab i området, og herfra er I tæt på byens naturskønne omgivelser med skoven, åen og den flotte nationalpark, der indbyder til lange gåture. I er heller ikke langt fra togstationen, daginstitution, spejderhuset og tennisklubben, mens der er stisystem til Allerslev Skole og nem adgang til indkøb.

EJENDOMMEN:
Den arkitekttegnede villa er opført i 2001 og byder på 189 kvm i ét plan samt en 897 kvm stor grund. Ejendommen er fuldmuret og præsenterer sig med flotte teaktræsvinduer og gulvvarme overalt.

Indenfor venter jer et fantastisk indbydende og stilrent hjem med højt til loftet, store vinduespartier og rytterlys, hvilket sikrer et massivt lysindfald. Boligens hjerte er opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet og stuen er udført i åben forbindelse med forskudte plan. Snedkerkøkkenet fremstår med skabselementer i massivt træ, der toppes af en granitbordplade. Stuen prydes af en indbygget brændeovn og et glasparti der, med sine 4,2 meter i højden, går fra gulv til loft. Begge opholdsrum har udgang til haven.

Boligen indeholder endvidere et perfekt forældresoveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse, som er ekstra luksuriøst med en spa. Dertil kommer to gode børneværelser, et badeværelse og et bryggers med egen indgang. Begge badeværelser er udført med marmorfliser.

Til ejendommen hører desuden en dobbelt carport med et tilhørende, anvendeligt anneks, og dertil kommer en nem og praktisk have, hvor I kan nyde sommersolen på den sydvendte terrasse. På grunden ses også et drivhus.

Alt i alt et familievenligt kvalitetshus med en attraktiv beliggenhed i Lejre.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218