NYDELIG ISTANDSAT 1-VÆRELSES LEJLIGHED

KVARTERET:
Området er roligt og tilbagetrukket med fine parkeringsforhold, pæne grønne fællesarealer med legeplads, grill og plads til boldspil. Der er kun 150 meter til indkøbsmuligheder, 100 meter til bus og lige over en kilometer til Roskilde station.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i en veldrevet mindre ejerforening med bl.a. cykelkælder, legepladser og grønne fællesarealer. Lejligheden har eget kælderrum. Der er gode parkeringsmuligheder tilknyttet ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
Dejlig lys lejlighed centralt i Roskilde. Fra den rummelige entre har i adgang til det meget stilrene badeværelse, som blandt andet har væghægt toilet. Videre ind finder I det store nye køkken-alrum, som er i åben forbindelse med stue og soveafdeling. Her er valgt en åben løsning for en bedre rummelighed, imens der nemt kan skærmes af for at skabe mere separat soveafdeling. Fra stuen har i adgang til den lukkede vestvendte altan. Lejligheden fremstår generelt rigtig flot med glatte vægge, nyere gulv og der er tilmed nye elinstallationer.

Er du på udkig efter en oplagt "forældre-købs" lejlighed eller dit første ejerlejligheds køb, så er her et rigtigt godt bud.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987