MODERNISERET VILLA MED 150 ETAGEMETER OG MANGE MULIGHEDER I VOR FRUE

KVARTERET:
Glæd jer til en god beliggenhed i Vor Frue, hvorfra I har udsigt til en mindre trælund fra huset og haven, der på ingen måde minder om et villakvarter. Herfra finder I bus, skole og daginstitution inden for 400 meter. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde centrum kan klares på under ti minutter.

EJENDOMMEN:
Denne moderniserede bolig fra 1928 er placeret på en 967 kvm grund. Indenfor udfolder de 100 kvm bolig sig via en veldisponeret planløsning. Oveni får I 50 bonuskvadratmeter i form af et særdeles brugbart udhus, som er integreret med boligen. Denne del er med et tag fra 2018, ligesom det er isoleret med 150 mm Rockwool i 2019 mens hovedhuset netop har fået lagt nyt tag i 2022.

Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med to stuer i delvis åben forbindelse, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Her kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller afslapning på sofaen.

Det stilrene køkken fra 2019 byder på gode hvidevarer og rigelig med opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har køkkenet udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Videre er der et værelse og et istandsat badeværelse fra 2019 med plads til vaskefaciliteterne og en bruseniche med ovenlysvindue.

Endelig er der et yderst brugbart udhus med direkte adgang fra boligen. Her får I et toilet med ovenlysvindue, et fyrrum/bryggers og to disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Desuden er der gulvvarme på badeværelset, køkkenet og gangen, ligesom boligen er blevet energioptimeret med en luft-til-vand-varmepumpe fra 2019.

I sommerhalvåret bliver den dejlige have et forrygende supplement til huset. Her er en græsplæne til leg og to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en carport.

Kort og godt en moderniseret villa med mange kvm. nær Roskilde, men til en helt anden pris end i Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218