Kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Jeg vil gerne kontaktes af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

 • Brian Hensrik, Indehaver
 • Brian Hensrik, Indehaver

  Ejendomsmægler og valuar, MDE

Brian Hensrik stiftede Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK i 2009 med ambitionen om at skabe et markedsledende uafhængig ejendomsmæglerfirma med fokus på det personlige salg.

Denne ambition er realiseret, og ejendomsmæglerfirmaet har været det mest sælgende ejendomsmæglerfirma i Roskilde Kommune siden 2011. Målet er at fastholde denne position som markedsledende ved at have de bedste medarbejdere i branchen og ved at give både købere og sælgere en god oplevelse.

Brian startede sin karriere i 2004 som ejendomsmægler hos Nybolig Vesterbro, hvor han lærte alt om ejerlejligheder og andelsboliger. Efter lidt tid fik han mulighed for at skifte til Nybolig Charlottenlund, hvor han lærte alt om salg af villaer og liebhaverboliger, og han afrundede tiden i Nybolig som daglig leder af en nyåbnet Nybolig butik i Gentofte. Efter 4 år i København flyttede Brian i 2008 tilbage til Roskilde, hvor han oprindeligt er født og opvokset.

Privat er Brian gift med Vivian og har pigerne Sofia og Alma på 8 år og 4 år og er bosat i Roskilde midtby. Fritiden bliver brugt på familien, venner og løb.

 • Thomas Nielsen, Indehaver
 • Thomas Nielsen, Indehaver

  Ejendomsmægler, MDE

Thomas Nielsen har arbejdet med at vurdere ejendomme siden 1997, hvor han blev uddannet ejendomsmægler i forbindelse med sit job i finanssektoren.


Derudover har han gennem 20 år fungeret som både leder og rådgiver for såvel private som erhvervslivet i Roskilde, og har dermed et kæmpe netværk i Roskilde og omegn.


Udover sin solide faglige baggrund lægger han vægt på altid at se muligheder og levere en kvalificeret rådgivning, så det i sidste ende resulterer i at alle parter er glade. 


Thomas har prøvet næsten alt indenfor sport og holder af udendørsaktiviteter, hvorfor han sejler, fisker, cykler eller løber når der er mulighed for det.

 • Anders Kastrup
 • Anders Kastrup

  Ejendomsmægler, MDE

Anders Kastrup kommer oprindeligt fra en lille by lidt uden for Kalundborg, Rørby hvor han er født og opvokset. Da han fyldte 21 somre flyttede han til storbyen, hvor han i 13 år boede i lejlighed på Frederiksberg inden han i 2016 flyttede med sin kæreste Carina og deres lille hund Bobby til et rækkehus nord for København, nærmere bestemt Farum. Udover at have et fantastisk godt humør og altid smilende, er Anders danmarks største Nutella-fan. Anders har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen i snart 14 år, hvor han har været i flere forskellige områder lige fra Hedehusene og Gentofte til København K og Amager. Senest var han afdelingsleder i en stor ejendomsmæglerkæde på Frederiksberg. Anders har derfor erfaring med salg og vurdering af alt fra andelslejligheder til villaer og rækkehuse i alle størrelser og prisklasser.

 • Katrine Hart Hansen
 • Katrine Hart Hansen

  Sagskoordinator

 Katrine Hart Hansen er uddannet advokatsekretær og har siden 1999 arbejdet som sagskoordinator hos flere mæglere i Hovedstadsområdet, boligsagsbehandler hos en større bank og senest sekretær hos en boligadvokat.  Dette har givet hende et godt kendskab til sagsgangene på både køber- og sælgersiden i ejendomshandler.


Katrine har siden 2003 boet Jyllinge, hvor et nyt selvbygget hus stod klar til hendes og mandens indflytning. Huset har sidenhen fået yderligere 3

beboere, så husstanden nu tæller 2 voksne og 3 børn.


Udover sin mand, børn elsker Katrine allermest at bage og behøver ikke en særlig anledning for at kreere en lækker kage.

Elliot Winther er tredje generation af Roskilde-familien, Winther. Elliot's farfar har drevet bilforretning i Roskilde i over 50 år, hvilket hans far nu kører videre. Elliot er derfor vokset op i en "købmands-ånd" og ved hvad det vil sige, at have med kunder og forretning at gøre.

Elliot har længe haft smag for mæglerbranchen, hvorfor han valgte at starte som trainee i Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Han er ikke typen der sidder stille, han elsker at møde nye mennesker og skabe nye kontakter, ligesom han elsker de udfordringer der følger med ved en ejendomshandel. Han sætter en ære i, at alting skal være 100 % i orden, for at skabe det bedst mulige resultat for alle parter. 

I sin fritid elsker han at nørkle med biler og motorcykler og han har kørt race siden han var 10 år gammel. Han har endda ombygget sin egen BMW motorcykel. 
 • Rasmus Svendsen, Indehaver
 • Rasmus Svendsen, Indehaver

  Ejendomsmægler, MDE

Rasmus Svendsen er 3. generations ejendomsmægler fra det cirka 90 år gamle Nordsjællandske ejendomsmæglerfirma Sommerhus-Lassen, og har fungeret som mægler hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK siden 2011 og er i dag medindehaver af forretningen.

Udover at have været uddannet ejendomsmægler siden 2004, har Rasmus læst en HA i finansiering og ledelse fra CBS. Denne kombination har dannet basis for flere spændende jobs i ejendomsbranchen. Blandt andet som salgsleder for home projektsalg i Holbæk og som erhvervskundechef i Nordea Realkredit. Med denne baggrund er Rasmus også særdeles stærk i projektsalg, finansiering og investeringspotentiale i større ejendomme.

Når Rasmus ikke er på arbejde, ynder han at kigge på – og køre i – gamle tyske biler. Heldigvis har han opdraget sin hustru og 2 piger derhjemme godt, så de gerne tager med på en køretur på havnen til en is.
 • Martin Vester Brændstrup
 • Martin Vester Brændstrup

  Ejendomsmægler, MDE

Martin Vester er 34 år og har mere end 10 års erfaring med salg af stort set alle typer ejendomme– lige fra huse til nedrivning til penthouselejligheder i hjertet af byen. Martin har været en del af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK siden 1. oktober 2014, efter at have været en fast del af den Københavnske ejendomsmæglerstab i flere år.

Martin er opvokset i Hedehusene og har spillet håndbold i Roskilde i mange år. Martins engagement skinner igennem såvel i hans kontakt med kunderne og med kollegaerne, hvor han altid er klar til at hjælpe og bidrage med sin viden, gode energi og smittende humør.

Martin elsker at bruge kvalitetstid med sin familie - blandt andet griber han enhver chance til at rejse verden rundt og opleve fjerne himmelstrøg.

 • Agnethe Østergaard
 • Agnethe Østergaard

  Ejendomsmægler, MDE

Agnethe Østergaard fungere som hovedansvarlig for HENSRIKs sagsbehandlerteam, og har været med i firmaet fra den helt tidligere begyndelse. Agnethe har inden da haft sin gang i det Københavnske mæglermarked, hvilket har givet hende en massiv erfaring indenfor håndteringen af vores sager efter parterne har indgået købsaftale. Hun er kendt for sit øje på detaljen og højt fagligt niveau.

Til dagligt bor Agnethe i Roskilde med sin mand og lille datter, hvor de byggede hus i 2016. Agnethe har boet i Roskilde og omegn hele sit liv, og kender til alle afkroge i vores skønne by. 
Afventer beskrivelse.