Vi samler på tilfredse kunder!

Vi samler på tilfredse kunder!

Høj kundetilfredshed er en stor del af firmaets succes. Er du ikke tilfreds med den indsats vi leverer, kan vi ikke stå inde for det arbejde, vi udfører. 


Derfor er det vigtigt for os at vejlede den enkelte sælger, der hvor vedkommende er i sit liv.


Hér kan du læse den feedback, vi har fået fra sælgere af forskellige typer ejendomme gennem årene.


Hvis du vil vide mere om kundetilfredshed og se vores tilfredshedsbedømmelser i forhold til andre ejendomsmæglere i området, så klik her og se hvordan både sælgere og købere vurderer vores indsats.

Jeg kan helt klar anbefale HENSRIK!

Solgt

Jeg kan helt klar anbefale HENSRIK!

Da jeg i foråret bestemte mig for at sælge vores hus for at få noget mindre at bo i, kontaktede jeg 3 ejendomsmæglere og valget faldt på HENSRIK.
Thomas Nielsen kender lokalområdet og havde en realistisk vurdering og en venlig og imødekommende tilgang til at hjælpe med at sælge.
Jeg har været tryg hele vejen i forløbet og fået svar og hjælp med det samme hvis jeg blev usikker på noget.
Fremvisninger blev jeg spurgt om hver gang og fik tilbagemelding hurtigt. Huset blev solgt på 5 dage med et overbud endda. Alt papirarbejde er klaret på nettet og telefon. HENSRIK har ligeledes hjulpet med købet af mit nye hus også til min fulde tilfredshed.

Jeg kan helt klart anbefale HENSRIKBente, Østervej 14

Læs mere..

Vores hus blev solgt på 4 uger.

Solgt

Vores hus blev solgt på 4 uger.

Tak til Thomas for en rigtig god og professionel behandling. Vores hus blev solgt på 4 uger, det havde vi ikke regnet med.

Inge Lise og Knud, Nymarks Vænge 2

Læs mere..

Vi kan varmt anbefalede HENSRIK til andre, der går med tanker om at sælge.

Solgt

Vi kan varmt anbefalede HENSRIK til andre, der går med tanker om at sælge.

I forbindelse med at vi skulle sælge vores sommerhus, kontaktede vi flere ejendomsmæglere i området for at finde den bedste samarbejdspartner til vores salg. Efter et besøg af ejendomsmægleren Rasmus fra HENSRIK i Roskilde, var vi ikke i tvivl om, at HENSRIK skulle have muligheden for at sælge vores sommerhus.

Efter 2 uger på markedet blev vores sommerhus solgt til prisen. Vi har igennem hele forløbet kun haft positive oplevelser med HENSRIK, som har ageret meget professionelt, været godt forberedt og informative under hele processen.

Vi kan varmt anbefalede HENSRIK til andre, der går med tanker om at sælge.Sælger af Nagel Rende 17

Læs mere..

Tryg i hele salgsprocessen!

Solgt

Tryg i hele salgsprocessen!

Efter at have talt om salg af vores hus gennem det seneste års tid, så besluttede vi os i maj 2021 for at tage springet og kontakte tre ejendomsmæglere i Roskilde, for at få en salgsvurdering.

Vi tog bl.a. fat i Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, hvor vi lavede en mødeaftale med Casper.

Casper viste sig at være et rigtig godt match for os. Trods vores usikkerhed omkring et kommende salg, så beroligede Casper os qua sin empatiske og rolige facon, og brugte tid på at give os en grundig forklaring i alle aspekter af boligsalget - uden at vi på noget tidspunkt følte os presset til noget - tværtimod gjorde han en dyd ud af at fortælle os, at vi bare skulle tage den med ro, og tage det i det tempo, som passede os bedst.

Vi var derfor ikke det mindste i tvivl om, at HENSRIK/Casper skulle være vores ejendomsmægler.

 

Et nyt møde med Casper kom i kalenderen og her brugte han ikke færre end tre timer på at lytte og besvare spørgsmål fra os - og til sidst følte vi os klar til at underskrive formidlingsaftalen.

Herefter gik det rigtig stærkt. Da huset først var kommet på nettet, så gik der kun 10 dage før der lå en underskreven købsaftale - og Caspers vurdering var spot on.

 

Vi giver derfor ejendomsmægler HENSRIK og Casper samt de øvrige i teamet vores varmeste anbefalinger. De har optrådt yderst professionelt og har gjort alt hvad de kunne, for at vi havde overblik og kunne føle os trygge under hele salgsprocessen.

 

Mvh. Lise og Jan. Sælger af Bakkedraget 57

Læs mere..

Vi vil anbefale dig til enhver, der måtte ønske at sælge sit hus!

Solgt

Vi vil anbefale dig til enhver, der måtte ønske at sælge sit hus!

Tusind tak, Martin, for din helt igennem fantastiske og professionelle assistance gennem dette forløb, hvor vi må indrømme, at vi indtil flere gange havde tabt modet!

Vi vil anbefale dig til enhver, der måtte ønske at sælge sit hus.Vivian & Lars, Jagtvej 44, 4040 Jyllinge

Læs mere..

HENSRIK får mine varmeste anbefalinger!

Solgt

HENSRIK får mine varmeste anbefalinger!

Da jeg skulle sælge min 1. værelses lejlighed i Roskilde, var der mange ejendomsmæglere at vælge mellem, men efter et uforpligtende møde med Casper fra HENSRIK var min mavefornemmelse ikke i tvivl om valget af mægler.

Som førstegangssælger har jeg følt mig meget tryg hele vejen gennem forløbet, og lejligheden var solgt allerede efter en måned på markedet. HENSRIK får mine varmeste anbefalinger.Sælger af Gartnervang 10. 1.mf.

Læs mere..

Den endelige handel er gået glat!

Solgt

Den endelige handel er gået glat!

Vi havde talt med flere mæglere inden valget faldt på Thomas Nielsen fra Hensrik. Her har vi gennem hele forløbet blevet mødt af velforberedte, dygtige folk, som har sørget for at alt fra papirarbejdet, møderne med os og med mulige købere, og ikke mindst: at den endelige handel er gået glat. Sælger af Lysalleen 9D

Læs mere..

YDERST tilfredse med vores salg af bolig hos HENSRIK

Solgt

YDERST tilfredse med vores salg af bolig hos HENSRIK

Vigtigst har været et meget venligt og imødekommende personale, samt nærværende service og god vejledning til os som førstegangs sælgere. 

Alle papirer blev grundigt gennemgået og forklaret for os, og efter hver fremvisning fik vi et opkald om hvordan det var gået, så vi var meget trygge hele vejen igennem. 

Har kun rosende ord at sige om HENSRIK! Nadja, Knud Den Stores Vej 34, 1. 110

Læs mere..

På mindre end seks uger blev vort hus solgt.

Solgt

På mindre end seks uger blev vort hus solgt.

Siden 5. maj hvor vi gik i luften med Gammel Tjærebyvej til salg, har vi noteret en hektisk interesse for ejendommen som i gennemsnit har haft to fremvisninger om dagen (hvis vi tager to gange åbent hus med)!

 

Vi er kede af alt det ekstraordinære arbejde det har medført for HENSRIK, selvom vi også godt ved at det er en del af betingelserne. Også selvom vi har følt os lidt husvilde iblandt.

 

Når det så er sagt, så er vi enormt glade og taknemlige for den professionelle og venlige behandling vi har modtaget fra jer alle sammen under hele processen. På trods af travlhed har I altid haft tid til at lytte til tider meget naive spørgsmål fra os. Papirarbejdet har bare fungeret, og sjældent har vi gjort så meget rent i hele huset.

En særlig tak til dig Martin for en udsøgt venlig behandling, men også til Rebecca, Rie, Sille, Thomas, Kasper og Casper for deres deltagelse. Ingen gemt, ingen glemt.

Og så at vi fik solgt Tjærebys naturperle til overpris! Det kan vi jo ikke være kede af.Karsten og Susanne, Gl. Tjærebyvej 14

Læs mere..

Tak til Thomas og Anders

Solgt

Tak til Thomas og Anders

Tak for god professionel og hjælp ved salg af min bolig inden for 3 uger.Ramsøvejen 8, Gadstrup

Læs mere..

Vi har haft et super samarbejde med Martin & Rasmus.

Solgt

Vi har haft et super samarbejde med Martin & Rasmus.

Det har indtil videre været et yderst professionelt forløb med god information. 

Vi har følt os i super hænder under de bud der er kommet på vores hus. 

Efter fremvisningerne var der grundig opfølgning.

Vores hus blev solgt på knapt en måned, hvilken vi også kun kan være mere end tilfredse med.

 

Både før, under og efter salget har vi følt at vi har valgt den helt rigtig ejendomsmægler til salget af vores hus.


Hilsen

Pia & TorbenStrandvænget 14, 4040 Jyllinge

Læs mere..

Vi kan på det varmeste anbefale HENSRIK.

Solgt

Vi kan på det varmeste anbefale HENSRIK.

Ved vores først møde med HENSRIK ved ejendomsmægler Anders Kastrup fik vi med det samme det indtryk, at de har et grundigt kendskab til lokalområdet og prisniveauet og vi følte os i trykke hænder.

I fællesskab kom vi frem til en realistisk salgspris. 

Vi spurgte ind til, om det også var kutyme hos HENSRIK, at prisen skulle nedjusteres med 5% efter ganske kort tid, som vi desværre har oplevet hos en anden ejendomsmægler. Den politik føres ikke hos dem, når prisen er fastlagt – er det den pris, ejendommen handles for.

Selvom vores ejendom aldrig nåede at blive sat til salg officielt, fik vi solgt med det samme og naturligvis til prisen.

Helt igennem et professionelt firma, med dygtige fagfolk, der ved hvad de taler om.


Bh

Karsten og IngeliseMagnoliavej 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi har været glade for HENSRIK

Solgt

Vi har været glade for HENSRIK

Vi har været glade for Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK og vores samarbejde med Anne helt fra starten af. Vi føler at HENNSRIK og vores ejendomsmægler har taget sig tid til salget af vores bolig og været professionelle hele vejen igennem. 

Vi er utrolig glade for et hurtigt salg og den måde vi er nået dertil. 

Hilsen Jesper, Terrasserne Terrasserne 154, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtigt og professionelt salg

Solgt

Hurtigt og professionelt salg

Vi stod pludselig i en situation hvor vores hus skulle sælges hurtigst muligt, hvor ejendomsmægler Anders Kastrup fra HENSRIK kom os til undsætning.

Fra vurdering af vores hus til vi modtog første bud, gik der kun to dage – netop fordi Anders ramte plet med salgspris og gode køber-kontakter.

Vi har igennem hele forløbet oplevet tillid, engagement og god formidling, hvilket har betydet meget for vores tryghed i processen.

Vi kan ikke andet end at anbefale HENSRIK

 

Hilsen

Carina og MortenEngblommevej 8, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi giver HENSRIK og især Anders vores varmeste anbefalinger.

Solgt

Vi giver HENSRIK og især Anders vores varmeste anbefalinger.

Vi har solgt vores hus i Vindinge igennem HENSRIK på under 2 måneder. Vi har tidligere forsøgt at sælge huset uden held igennem 2 andre ejendomsmæglere.

Igennem hele processen har vi følt os inddraget, og velinformeret, og fra første færd har Hensrik virket yderst professionelt. Vi vil gerne fremhæve Anders Kastrup som har gjort en fantastisk indsats. Anders er meget empatisk og utrolig dygtig. Det har været en kæmpe fordel at have en mægler som er lokalkendt.

Karina og ThomasLønbjergvej 23, Vindinge

Læs mere..

Ros til HENSRIK

Solgt

Ros til HENSRIK

Vi har haft et virkelig fint samarbejde med mægler Thomas Nielsen hos HENSRIK. Vi har mødt stor professionalitet i hele processen fra vurdering til fremvisninger, prisforhandlinger og endeligt salg. Vi har værdsat den åbne, gode og ligefremme dialog i hele forløbet.

Alle medarbejdere hos HENSRIK, som vi har været i kontakt med, har været godt inde i vores salg og har bidraget til en oplevelse af et effektivt og velfungerende salgsteam. 


Mange hilsener

Torben og EvaHimmelev Bygade 36, 4000 Roskilde

Læs mere..

HURTIGT SALG OG PROFESSIONELT FORLØB

Solgt

HURTIGT SALG OG PROFESSIONELT FORLØB

I forbindelse med salget af vores mors hus, har vi mødt et yderst  professionelt og imødekommende team hos Ejendomsmælgerfirmat HENSRIK.

Vi har følt os helt trygge i hele processen. Specielt stor tak til Thomas Nielsen, som har stået for salget af huset. Der har under hele forløbet været et højt og professionelt informationsniveau, hvor der er blevet fulgt op på fremvisninger og aftaler. Hensrik kan varmt anbefales.Vedrørende salget af Møllehusvej 86, Helle

Læs mere..

Tusinde tak

Solgt

Tusinde tak

Tusinde tak for en stor indsats for at sælge vores hus. Ejendomsmægleren Hensrik kan vi klart anbefale, hvis man går med tankerne om salg.

Tusinde tak til vores ejendomsmægler Anne Löchte.

 

Mange Hilsner Tove og KeldRamsøvejen 22, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Kvalificeret og professionel

Solgt

Kvalificeret og professionel

Jeg har været meget tilfreds med oplevelsen ifm salget af vores hus. Det har været kvalificeret fra dag 1 og undervejs har der været mulighed for at have dialog om tingene, vende situationen og markedet - og ikke mindst få ordentlige tilbagemeldinger på fremvisninger og åbne huse. Det er rart at føle sig orienteret og rådgivet før, under og efter salget. Troværdig og professionel virksomhed. Den slags anbefaler jeg gerne.Klaus, Friggasvej 7, 4000 Roskilde

Læs mere..

Om salget af Svanevej 39 i Roskilde

Solgt

Om salget af Svanevej 39 i Roskilde

Der skal lyde en stor tak til Thomas Nielsen og hans kollegaer for deres salg af min bolig. Der har hele vejen været en god dialog og et godt samarbejde, som gjorde at jeg på intet tidspunkt var usikker på, om det skulle lykkedes at sælge. Jeg har mødt en imødekommenhed og professionalisme hos alle, jeg har talt med hos Hensrik, så jeg vil til en hver tid anbefale Hensrik til andre.Christian, Svanevej 39, 4000 Roskilde

Læs mere..

En rigtig god oplevelse

Solgt

En rigtig god oplevelse

Jeg har været i kontakt med flere ejendomsmæglere over tid, og må erkende, at som i så meget andet, så er der også kvalitetsforskel på ejendomsmæglere.

Selv om min bolig ikke blev solgt hurtigt og jeg gerne havde set en højere pris, så var der altid positiv indstilling til tingene fra min ejendomsmægler.

Der blev gjort tiltag og arbejdet for salget af min bolig, på de præmisser vi havde aftalt. Jeg fik løbende tilbagemeldinger på forløbet, og der var altid mulighed for at vende de oplevelser, jeg gik med. Jeg oplevede en ejendomsmægler, der havde føling med markedet og altid arbejdede for mit salg. Og når jeg talte med andre fra firmaet, var der samme ånd og indstilling til tingene. det var en god oplevelse - og selvom jeg ikke håber, at jeg skal sælge igen foreløbig, så vender jeg tilbage, hvis det bliver relevant.
 

Tak for indsatsen fra Allan, Teglvænget 43Ifm. salget af Teglvænget 43, 4000 Roskilde

Læs mere..

Professionel oplevelse

Solgt

Professionel oplevelse

I forbindelse med salget af vores mors bolig, var det vigtigt for os, at vi ikke skulle bruge for meget tid på det selv, og vi ville derfor have en professionel part til at håndtere processen. Vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, hvor vi oplevede, at vi fik opfyldt det hele:

God og kvalificeret service. Løbende orientering og hurtige tilbagemeldinger. Der var styr på alt, så vi ikke selv skulle stå med ansvaret og kunne få klart svar på de spørgsmål, vi havde.
Vi følte os trygge hele vejen og oplevede, at alle havde kendskab til boligen og var fokuserede på at få boligen solgt.
Efterfølgende har afslutningen af processen fulgt i samme spor, så tingene blev fulgt helt til dørs. Vi kan kun anbefale HENSRIK til andre.


Daniel og Phillip Præst, vedr. salget af Nymarks Vænge 37, 4000 Roskilde

Læs mere..

Effektivt og professionelt salg af bolig

Solgt

Effektivt og professionelt salg af bolig

Vi har haft et meget behageligt samarbejde med Elliot Winther fra Hensrik omkring salget af vores lejlighed. Opgaven er blevet gennemført yderst professionelt, og der har været hurtig respons på fremvisninger og på de øvrige forhold, der skulle afklares undervejs i salgsprocessen.


Med venlig hilsen

Karin og Ole


Sælgere af Møllehusene 5, 2. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt

I forbindelse med både køb og salg har vi oplevet en utrolig kompetence og service i hele processen. Igennem et ekstremt kort og hektisk forløb, har vi hele tiden følt os i trygge hænder. Endvidere fandt vi drømmehuset via Hensriks store netværk og lokalkendskab. Specielt en stor tak til Rasmus Svendsen, der styrede processen med sikker hånd. Hensrik kan varmt anbefales.


/ ABN


Sælger af Lille Højbrøndsstræde 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt

Super fin service og kompetent vejledning fra engageret, tillidsvækkende og altid smilende ejendomsmægler med godt lokalkendskab. Anders Kastrup og teamet får mine varmeste anbefalinger.


Mvh. Mie


I forbindelse med salget af Stærkendevej 6A, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtigt salg som lovet

Solgt

Hurtigt salg som lovet

Vi valgte at sælge vores bolig gennem Hensrik, da vi helt fra første møde følte os trygge. Vi oplevede, at Martin var meget lydhør overfor vores ønsker og behov. Vi havde behov for et hurtigt salg, da vi allerede havde købt vores nye drømmehus. Det gik som lovet, og i løbet af 30 dage havde Martin og Rasmus fundet de nye beboere til vores skønne hus.


Derfor vil vi varmt anbefale Hensrik. De holder, hvad de lover og yder en super service. Tak for det.

Venlig hilsen
Lars og Charlotte


Sælgere af Himmelev Bygade 11, Himmelev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Godt forløb trods Corona

Solgt

Godt forløb trods Corona

8. marts satte vi vores hus til salg på det værst tænkeloige tidspunkt, nemlig da Danmark lukkede ned pga. Corona. Vi havde tre ejendomsmæglere ude for at se på vores hus. Vi valgte Thomas Nielsen fra Ejendomsfirmaet Hensrik. Vi følte fra start, at vi havde en god kemi med Thomas og fik hurtigt tillid til, at han kunne sælge vores hus - trods svære betingelser. Der har været god kommunikation vedr. fremvisninger og åbne huse uanset om, det var Thomas eller en af de andre søde ejendomsmæglere fra Hensrik. Vi har fået super god behandling. Tak for slaget af vores hus.


Vi kan på det varmeste anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik fra Jernbanegade i Roskilde.

De bedste og taknemmeligste hilsner fra
Jannie og Palle Nørrevang


Lynghøjen 97, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt på 30 dage

Solgt

Solgt på 30 dage

Huset er solgt, og jeg må sige, at det gik ret hurtigt og over al forventning. Jeg er altid blevet mødt med venlighed både fra  mægler, Rasmus Svendsen, og personale. Jeg har været lidt nervøs, men det har været en god rejse, og der var altid en til at hjælpe. Alle mine forventninger er blevet indfriet, og jeg kan stærkt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik. Særligt til folk, som er ukendte på området for her, er der god hjælp at få.


Hilsen Solveig


Sælger af Fjordengen 16, Kisserup, 4300 Holbæk

Læs mere..

Anbefaling

Solgt

Anbefaling

Vi vil gerne give de varmeste anbefalinger til Hensrik, herunder især Rasmus Svendsen, som var mægler. Huset blev solgt over udbudspris 6 timer efter, det var kommet på internettet. Forløb, forhandling, salg og service efter salget giver vi 5 ud af 5 stjerner. Ydermere fandt Hensrik også  vores drømmehus inden, det kom på markedet, så nu er vi kommet godt videre og har fundet det sted, vores børn skal vokse op.


VH. Kamilla og Stephan


Sælgerne af Mølledammen 6 st., 4000 Roskilde

Læs mere..

Min oplevelse af samarbejdet

Solgt

Min oplevelse af samarbejdet

Fra det første møde til den endelige handel, har jeg oplevet en seriøsitet og en mægler, Thomas Nielsen, der har gjort sig umage og ydet en ihærdig indsats for, at vi kom i mål med salget af min bolig. Jeg har været meget glad for det tætte og konstruktive samarbejde, vi har haft, og jeg vil bestemt kontakte Thomas Nielsen igen, hvis min boligsituation skulle ændre sig.


De bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde

Dorte Olsen


Ifm. salget af Engholmvej 13, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtig handel via køberkartotek

Solgt

Hurtig handel via køberkartotek

Hurtig og meget professionel indsats for at sælge vores hus - og super service fra Anders Kastrup, som altid er imødekommende.


Mange hilsner fra Grethe og Christina


Vedr. Mørbjergvænget 50, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Ros til Anne Löchte

Solgt

Ros til Anne Löchte

Vi har været meget tilfredse med HENSRIK i forbindelse med salget af vores bolig. Anne Löchte, vores primære mægler, har fra start til slut været imødekommende, kompetent, professionel og absolut dygtig til sit "håndværk". Hele processen ifm. salget har været grundig og ordentlig - det har betydet meget for os og givet os stor tryghed. HENSRIK har gjort et meget flot stykke arbejde med at sælge vores bolig, og vi anbefaler dem med glæde i vores netværk fremover.

Louise, sælger af Engholmparken 48, 4000 Roskilde

Læs mere..

En tilfreds kunde

Solgt

En tilfreds kunde

Stor tak til Thomas og resten af holdet hos Hensrik for håndtering af salget af mit hus. Jeg er meget tilfreds med både samarbejde og dialog, som er foregået meget professionelt. Servicen er i top, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem salget. Jeg vil klart anbefale ejendomsmæglerfirmaet Hensrik til andre. Jeg er utrolig glad for, at vi nåede i mål.


Hilsen DitteSælger af Knudsvej 4, 4040 Jyllinge

Læs mere..

1000 tak for et lynslag

Solgt

1000 tak for et lynslag

Efter første møde med Thomas var jeg ikke i tvivl om, hvem der skulle sælge min bolig. Man mærker tydeligt jeres gode team-samarbejde, så tak til jer alle.


Bedste hilsner
Brigitte Anderson


Klosterengen 54B, 4000 Roskilde

Læs mere..

Alt gik i orden og huset blev solgt på ca. 1 mdr.

Solgt

Alt gik i orden og huset blev solgt på ca. 1 mdr.

I forbindelse med salg af vores bolig, var vi blevet anbefalet ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Vi bookede derfor et møde med henblik på en salgsvurdering. 

 

Allerede ved første møde, hvor vi mødte Elliot, kunne vi mærke et stort engagement og professionalisme. Elliot var grundig og tog sig tid til at forklare vurderingsgrundlag samt om hvilke  processer der er i et hussalg. 

 

Vi følte os trygge med det samme og havde ro i maven over at vælge at bruge Elliot og dermed HENSRIK, til at sælge vores bolig. 

 

I forbindelse med at der startede forhandlinger med køber, opstod der udfordringer vedr. godkendelse af en byggesag i kommunen. Elliot beroligede os og var rigtig rar at have med i processen.

 

Elliot og HENSRIK får alle vores anbefalinger.Sælger af Hovedgaden 17, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Stor tak til Anders Kastrup

Solgt

Stor tak til Anders Kastrup

At sælge hus med Hensrik har været trygt og gennemskueligt fra dag et. Vi blev mødt med utrolig stor faglighed og kompetence. Vi havde prøvet en anden mægler, inden vi valgte Hensrik, og det at skifte mægler var den bedste beslutning, vi har taget i forbindelse med vores hussalg. Anders Katrup sørgede for overskuelighed og god kommunikation. Vi fik tilbagemeldinger efter hvert åbent hus samt fremvisninger, hvilket fik os til at føle os inddraget og oplyst nok til at være helt trygge i det videre forløb. Vi vil til hver en tid anbefale Hensrik (Anders) til alle, der står foran et salg.


Mvh. Christine og Ulrik


Skovdalen 11, Ågerup, 4000 Roskilde

Læs mere..

Dygtig og kompetent ejendomsmægler

Solgt

Dygtig og kompetent ejendomsmægler

Da vi skulle sælge vores hus i Vindinge, kontaktede vi ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Vi fik besøg af Anders Kastrup der selv bor i Vindinge, hvilket giver ham et unikt kendskab til byen. Anders er en meget dygtig ejendomsmægler og har arbejdet yderst ihærdigt på at få boligen solgt. Han har overholdt aftaler og hele tiden givet os tilbagemeldinger på aktiviteter, sparring, rådgivning mv. Vi har følt os trygge i hænderne hos Anders og det administrative team og vil til hver en tid anbefale andre at benytte sig af ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.Erik Hein, sælger af Mørbjergparken 72, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Seriøst og trygt forløb

Solgt

Seriøst og trygt forløb

Tak til Elliot for fint og seriøst arbejde i forbindelse med salget af min lejlighed på Kongebakken. Der har var været god opfølgning på sagen i hele forløbet og jeg har følt mig i trygge hænder hos ham.

Mvh Ben Nielsen


Sælger af Kongebakken 17, 1. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Skarpt og professionelt

Solgt

Skarpt og professionelt

Anders Kastrup sikrede et hurtigt salg af vores hus, som vi har haft i 27 år. Processen startede med et yderst veltilrettelagt og velforberedt møde, hvor hele forløbet blev gennemgået.

Der har under hele forløbet været et meget højt og professionelt informationsniveau, hvor der er blevet fulgt op på fremvisninger og aftaler.

Vi har været meget trygge og følt os sikre hos Anders Kastrup.

Vi skylder også hele teamet bag Hensrik en tak. Det er tydeligt, at alle i teamet er fokuseret og engageret i at sikre en god proces.

Vi kan varmt anbefale Hensrik.

Med venlig hilsenSusanne og Brian Bang-RasmussenStenlandsvej 18, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Ros til Martin og resten af teamet

Solgt

Ros til Martin og resten af teamet

Sympatisk, tillidsvækkende og en velfunderet markedsføringsstrategi fik os til at vælge jer, og det har vi ikke fortrudt. Tak til Martin og hele teamet. 


Hilsen Hanne og PerSælgere af Fyrrevej 12, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtigt solgt!

Solgt

Hurtigt solgt!

Kære HENSRIK

Fra vi satte vores hus til salg i Roskilde, har vi fra start til slut følt os i helt trygge hænder hos Rasmus Svendsen. Hele forløbet har været præget af en nøgtern, faglig og kompetent forholden sig til netop vores hus. Både prismæssigt, men også på de mere bløde værdier som stand, beliggenhed osv. Vi er under hele forløbet blevet taget godt imod, også når vi selv har henvendt os med spørgsmål til sagen. At huset blev solgt ret hurtigt, er jo kun yderligere et plus efter at vi havde haft til salg hos en anden mægler.

Vh Janne og Hans-JørgenVedr. salg af Ægirsvej 7, 4000 Roskilde

Læs mere..

Ros til hele teamet!!!

Solgt

Ros til hele teamet!!!

Fra start til slut følte vi os i trygge hænder ved Martin fra Hensrik. Vi var velinformerede om processen og fik god og hurtig feedback, når der var interesse på vores bolig. Det var tydeligt at mærke, at de hos Hensrik arbejder som et velfungerende team, hvor alle medarbejdere er samlet om at hjælpe med at sælge de ejendomme, de har til salg. Vi kan varmt anbefale at benytte dem som mægler, hvis man skal sælge sin bolig.


/ ThomasIfm. salget af Gyvelvej 7, st. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tusinde tak!

Solgt

Tusinde tak!

Vi har netop, på kort tid, fået solgt vores hus, som vi havde haft i 37 år. Det var ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK (Anders Kastrup), der stod for salget. Hele forløbet har været så top professionelt, med tæt kontakt/dialog med familien omkring alt vedr. salget. Vi har følt os meget trygge med Anders ved vores side. En mægler, der holdt alle aftaler og i øvrigt den mægler, der satte prisen “spot on”. Vi vil til enhver tid anbefale HENSRIK og Anders Kastrup og vil gøre brug af HENSRIK igen ved evt. salg. I øvrigt også gerne købe gennem dem.Med venlig hilsen, Alice Pihl. Sælger af Sandvejen 7B, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Professionalisme og god kommunikation

Solgt

Professionalisme og god kommunikation

Vi har været yderst tilfredse med HENSRIK og Thomas Nielsen som ejendomsmægler. God dialog og rådgivning i øjenhøjde fra første færd. Altid hurtig og fyldestgørende information både før og efter åbne huse. Hurtig og imødekommende info og dialog med Susanne og Nina om det praktiske og diverse papirarbejde. Vores bedste anbefaling!Eva Kragh, vedr. salget af Engholmvej 36

Læs mere..

Stor ros herfra!

Solgt

Stor ros herfra!

Kære alle fra Hensrik.

 

Tusinde tak for en effektiv indsats! I har professionelt, på kun et par uger, solgt vores families barndomshjem.

 

Tak for samarbejdet! I efterlader et godt indtryk. Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre sælgere.


Mange hilsener Pia Larsen VedelSælger af Lærkevej 23, 4000 Roskilde

Læs mere..

Tillid fra første færd

Solgt

Tillid fra første færd

Efter at have skiftet mægler til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, skete der virkeligt noget! Beskrivelsen af huset, som Thomas Nielsen havde udarbejdet, var fantastisk, og det endte med at huset blev solgt.

Thomas og hans fantastiske team har virkelig været eminente til at holde åbent hus samt fremvise huset, når personer har vist interesse.

Pigerne på kontoret har altid været utrolig søde at snakke med og har altid haft styr på det hele.


Venlig hilsen,

Jytte og Palle JensenSælgere af Dalengen 20, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

LEJLIGHED SOLGT PÅ ET SPLITSEKUND

Solgt

LEJLIGHED SOLGT PÅ ET SPLITSEKUND

Da jeg satte min lejlighed til salg hos Elliot Winther fra HENSRIK, formåede han at sælge den på bare 2 dage efter den kom på internettet. Billederne var super professionelle, og Elliot sørgede for at jeg følte mig tryg igennem hele salgsprocessen. Han forklarede tingene i købskontrakten, så det var håndgribeligt og nemt at forstå. Ydermere har jeg igennem hele processen haft god kontakt til firmaet og har altid kunne komme i kontakt med dem og få svar på mine spørgsmål. 5/5 oplevelse herfra, meget professionelt.Sælger af Ejboparken 31 st. mf., 4000 Roskilde

Læs mere..

Alt i alt har forløbet været en god oplevelse

Solgt

Alt i alt har forløbet været en god oplevelse

Allerede fra første møde  fornemmede jeg, at mægleren havde stort kendskab til områdets historie og derfor også ville kunne udregne den helt rigtige pris på mit hus. Der var rene linjer fra start, udbudsprisen blev sat, og der blev kun givet et mindre afslag. Generelt har mægleren været nem at få fat i, og pigerne på kontoret har ligeledes været meget imødekommende.

- Michael


Sælger af Asylgade 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

Tilfredsstillende salg af vores barndomshjem

Solgt

Tilfredsstillende salg af vores barndomshjem

HENSRIK (Anders Kastrup) har bistået os ifm. salg af vores barndomshjem.

Kommunikationen har været god - både med mægler og sagsbehandler. Salgsopstilling, salgsannonce og billeder har været fine. Prissætningen og salgsarbejdet har været fornuftigt og gennemtænkt. Mest af alt så har der været tale om formidling af en ejendom og ikke en lang salgstale over for både sælger og køber. HENSRIK har lyttet til behovene.

Vi kan kun anbefale HENSRIK. 

MVH. Erik Salling


Klostervej 18, 4000 Roskilde

Læs mere..

KOMPETENT ARBEJDE – HELE VEJEN

Solgt

KOMPETENT ARBEJDE – HELE VEJEN

Jeg har valgt at sælge min lejlighed gennem HENSRIK og kan kun sige, at jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet.

God professionel vejledning om pris, annoncering mv. Særdeles god kommunikation. Hurtigt salg og god rådgivning undervejs. Ligeledes sidder der kompetent personale til at afslutte handlen.

Jeg kan kun anbefale Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK og særdeles mit samarbejde med Thomas, der har været rigtig behagelig og god i forhold til vejledning.Charlotte Sønderhave, sælger af Gartnervang 51, 2. th.

Læs mere..

Jeg vælger gerne Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK igen

Solgt

Jeg vælger gerne Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK igen

Det har været et rigtig god proces at sælge hus igennem HENSRIK. Allerede fra opstartsmødet var jeg tryg ved mit valg af ejendomsmægler. Huset blev gennemgået i detaljer, og salgsprocessen blev grundigt forklaret, før aftalen blev indgået.

Salgsmaterialet, der blev udarbejdet, var meget præsentabelt og med flotte billeder.

Hele vejen igennem har HENSRIKs medarbejdere være tilgængelige for spørgsmål, og det har været nemt at komme i kontakt med både mæglere og administrativt personale. Fremvisninger blev aftalt på forhånd, så det nemt kunne forenes med familielivet. Derudover blev der hurtigt sat et åbent hus i kalenderen, så salget var i gang.

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet og vælger gerne Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK igen, hvis det bliver aktuelt.Sælger af Mørbjergvænget 52, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Stor ros til Martin

Solgt

Stor ros til Martin

HENSRIK har hele vejen igennem været en kompetent partner til at sælge vores hus. Vi vil til enhver tid anbefale HENSRIK og vores mægler, Martin Vester Brændstrup. Han er professionel og sympatisk.

Vedrørende salg af Søndervang 5, 4040 Jyllinge

Læs mere..

Kendskab var en fordel

Solgt

Kendskab var en fordel

Kære Anders og team HENSRIK. Tusind tak for hjælpen med at sælge vores hus på Kærvej 7. Vi synes, at jeres indsats har været fantastisk. Og så gik  det  jo  bare super stærkt og blev  solgt til prisen på kun 8 dage. Anders' kendskab til byen så vi som en stor fordel, da vi valgte HENSRIK til at sælge vores hus her i Vindinge.

Sælgere af Kærvej 7, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Meget professionelt

Solgt

Meget professionelt

Meget tilfredsstillende og professionel tilgang til salget af lejligheden, der skete i forbindelse med et huskøb.

Yderst tilfredsstillende, at HENSRIK allerede havde en køber til lejligheden, da denne skulles sælges så det ikke var nødvendigt at sætte den på det offentlige marked.

Med den gode service og hurtige afvikling af handlen, kan jeg helt bestemt kun anbefale andre at anvende HENSRIK.Sælger af Holbækvej 22, st. th.

Læs mere..

Drømmesalg!

Solgt

Drømmesalg!

Vores hus blev solgt hurtigt, og hele forløbet har været let. Vi kan på det varmeste anbefale Hensrik. Tak til Anders for at have den lokale finger på pulsen.

Venlig hilsen,
Jean og HenrikSælgere af Lønbjergparken 37, Vindinge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Fantastisk!

Solgt

Fantastisk!

I begyndelsen af juni kontaktede vi HENSRIK med henblik på at sælge vores hus på Knud den Stores Vej 17. Vi synes at staben hos HENSRIK fortjener at blive rost for indsatsen.

  1. Salgsproces. Vi har fra start til slut følt os i sikre hænder hos Rasmus og har under forløbet modtaget professionel vejledning samt orientering.
  2. Prisfastsættelse. Udbudsprisen ramte næsten i plet. Vi gav blot 5% i afslag for at få en hurtig handel og enderne til at mødes.
  3. Liggetid. Vores hus blev solgt i løbet af 22 hektiske dage. Fantastisk!

Stor tak til Rasmus og HENSRIK for beundringsværdigt og vel udført arbejde.


Kirsten og Klavs SkjerbekSælgere af Knud Den Stores Vej 17, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et ærligt og tillidsskabende ejendomsmæglerfirma

Solgt

Et ærligt og tillidsskabende ejendomsmæglerfirma

Vi har været meget tilfredse med Hensrik og har under hele forløbet haft en tæt og ærlig dialog med Martin og Karina. Martin er ærlig, transparent og er meget tillidsskabende. Karina sørger for at tingene glider og er meget hurtig til at hjælpe. Et yderst professionelt ejendomsmæglerfirma, som vi til enhver tid vil anbefale.Sælger af Fjordager 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

Fantastisk Ejendomsmægler

Solgt

Fantastisk Ejendomsmægler

Alt er gået så godt og vores hus var solgt på under 14 dage. Thomas og resten af teamet hos Hensrik har været så søde og hjælpsomme.Sælger af Sikærsvej 1, 4621 Gadstrup

Læs mere..

God service og hurtig afvikling

Solgt

God service og hurtig afvikling

Meget tilfredsstillende og professionel tilgang til salget af lejligheden, der skete i forbindelse med et huskøb. Yderst tilfredsstillende, at HENSRIK allerede havde en køber til lejligheden, da denne skulle sælges så det ikke var nødvendigt at sætte den på det offentlige marked. Med den gode service og hurtige afvikling af handlen, kan jeg helt bestemt kun anbefale andre at anvende HENSRIK.Sælger af Holbækvej 22, st. th, 4000 Roskilde

Læs mere..

Sikke en tålmodighed

Solgt

Sikke en tålmodighed

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med både dig, Karina, Anders og jeres andre kolleger. I har været gode til at holde os opdaterede (specielt efter hver fremvisning). Og sikke en tålmodighed I har udvist, når vi (igen igen) havde brug for forklaring. Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre.Sælger af Præstemarksvænge 30, 4000 Roskilde

Læs mere..

God vejledning og information

Solgt

God vejledning og information

Da min bror og jeg skulle have solgt vores barndomshjem på Fiskeparken i Svogerselv, valgte vi Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Der var allerede fra start en god kemi, og vi var helt enige om prissætningen. Vores to mægler Thomas og Elliot har under hele forløbet arbejdet ihærdigt og professionelt. Der har under hele processen været en super god vejledning og information, både fra mægler og kontoret i Jernbanegade.

Min bror og jeg er meget tilfredse med både forløbet og resultatet.  
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.


Sælger af Fiskeparken 4, 4000 Roskilde

Læs mere..

Troværdigt, hurtigt og professionelt salg

Solgt

Troværdigt, hurtigt og professionelt salg

At bo i udlandet, gjorde det nødvendigt for mig med en troværdig ejendomsmægler, som kunne sælge mit hus hurtigt og professionelt. 
3 uger efter - SOLGT - et hurtigt og professionelt forløb. 
Tak til Elliot og team HENSRIK. 


Sælger af Terrasserne 70, 4000 Roskilde

Læs mere..

God indsats

Solgt

God indsats

Mange tak for Jeres indsats i forbindelse med en meget fin proces ved salget af vores hus.

Sælger af Fynsvej 45, 4000 Roskilde

Læs mere..

Fuld tilfredshed

Solgt

Fuld tilfredshed

Da vi i efteråret 2018 traf beslutning om at sælge vor bolig, gennem mere end 50 år, var det vigtigt for os at overlade salget til et kompetent og seriøst arbejdende mæglerfirma. Vi valgte alene at lade Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK stå for salget.
Vi ønskede fra start en skarp og realistisk udbudspris. Thomas foretog en vurdering og det blev aftalt at udbyde boligen til salg i foråret 2019. Praktiske oplysninger omkring salgsforløbet, åbne huse og løbende tilbagemelding frem til underskrift på købsaftalen levede fuldt ud op til vores forventninger.
Vores bolig blev reelt solgt til en køber fra første åbne hus. Vi kan i den grad anbefale Thomas og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK som et firma med "fingeren på pulsen" og et højt etisk kodeks.


Sælger af Meldager 15, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et meget trygt forløb

Solgt

Et meget trygt forløb

Vi vil takke for et meget behageligt køberberigtigelsesforløb. I har været til stor hjælp og I har virkelig fået os til at føle os trygge i hele forløbet, det har været fantastisk! 
Vi vil med garanti vende tilbage, når behov opstår. 
Tak til jer og jeres professionelle tilgang. 


Køberne af Terrasserne 86, 4000 Roskilde

Læs mere..

Fuldt tilfredsstillende forløb

Solgt

Fuldt tilfredsstillende forløb

I skal vide, at Lise og jeg har været meget, meget glade for at have jer som ejendomsmæglere på vores sag. Alt er forløbet fuldt tilfredsstillende og meget professionelt. Vi har hele vejen haft den fornemmelse, at I fuldt ud tog jer godt af sagen, udviste rettidig omhu og i det hele taget viste sagen den opmærksomhed, som den krævede. Hverken mere eller mindre.

Sælger af Dronning Sofies Vej 40, 4000 Roskilde

Læs mere..

God opfølgning og en professionel tilgang

Solgt

God opfølgning og en professionel tilgang

En meget professionel ejendomsmæglerforretning, der følger op på tingene og stille kunden i centrum. Det giver en rigtig god følelse af, at man er i sikre hænder, og ens bolig bliver varetaget med samme kærlighed som man selv har for den. Tak til Rasmus for salget af min fars ejendom. 


Sælgerne af Klosterengen 18, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi har følt os trygge og velinformerede

Solgt

Vi har følt os trygge og velinformerede

Vi har været meget tilfredse med ejendomsmæglerfirmaet Hensrik da vi købte og solgte vores bolig. 
Der har løbende været en tæt dialog, der har gjort at vi har følt os trygge og velinformeret. Hele forløbet har været håndteret professionelt


Sælger af Mølledammen 6, 1., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tillid ved første møde

Solgt

Tillid ved første møde

Vi valgte Rasmus fra HENSRIK, som vores mægler, da vi havde tillid med det samme. Rasmus siger tingene, som han ser dem, hvilket vi har sat pris på. Han er ærlig på godt og ondt, hvilket vi ikke altid føler vi har mødt i mæglerbranchen. Der har løbende været en imødekommende dialog, som har virket forstående for vores lidt specielle flyttesituation. Han har været grundig i forløbet, og har haft godt humør. Opgaven blev løst præcist, som vi havde ønsket.

Sælger af Gundsølillevej 41D, 4000 Roskilde

Læs mere..

Yderst tilfreds med forløbet

Solgt

Yderst tilfreds med forløbet

Jeg fik solgt min lejlighed på bare 9 dage! Jeg har været yderst tilfreds med ejendomsmæglerfirmaet Hensrik og for Elliot som stod for salget. Elliot er professionel og dygtig,  og samarbejdet har været rigtig godt og jeg har følt mig i trygge hænder. Jeg kan anbefale ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK på det varmeste. Tak for et godt og hurtigt salg!


Fra sælger på Holbækvej 14, 3. TH., 4000 Roskilde

Læs mere..

Et kanon stykke arbejde

Solgt

Et kanon stykke arbejde

Det er den oplevelse vi sidder tilbage med, efter salget af vort hus. Vi har gennem flere år haft dialog med Thomas omkring salget af vort hus, og da vi følte tiden var korrekt, satte vi det i gang. Da vi er bosiddende i udlandet, var det i høj grad en tillidssag, da vi var helt afhængige af, at vi løbende fik informationer. Både om salget, men også om ting ved huset som skulle klares, da det ikke var beboet. Vi er meget imponerede over den service, som vi har fået - hele vejen. Det er vigtigt når man bor i udlandet og ikke altid har tid, mulighed eller forstand på hvordan det fungerer i Danmark. Vi har følt, at der hele tiden blev arbejdet på at finde en køber, at vi blev orienteret herom og at der blev gjort tiltag, for at nå i mål. Den forventning vi havde fra start, er til fulde blevet leveret, så vi kan kun anbefale Thomas og teamet hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.


Jean-Phillipe og Helle, sælger af Fåborgvej 28, 4000 Roskilde

Læs mere..

Stor tilfredshed med salget

Solgt

Stor tilfredshed med salget

Vi vil gerne her udtrykke vores store tilfredshed med den måde Hensrik har gennemført salget af Elmevej på, samt selvfølgelig specielt den engagement som vi føler Thomas har lagt i salget af huset.
Tak for Jeres hjælp.


Sælger af Elmevej 5, 4130 Viby Sjælland

Læs mere..

Professionelt arbejde

Solgt

Professionelt arbejde

Ved salget af mit rækkehus var det væsentligt for mig, at jeg ikke skulle bruge en masse tid på det selv, at prisen og omkostningerne var rigtige, at jeg blev løbende informeret og at jeg var tryg ved dem som skulle have ansvaret for salget.
D.v.s. at aftaler blev overholdt og at jeg blev informeret undervejs i processen. Det fik jeg hos HENSRIK, hvor teamet har været informative og til fulde har leveret det aftalte. Det kan jeg kun være tilfreds med og ville til enhver tid vælge dem igen. 


Ferass, sælger af Bakkegårds Alle 63

Læs mere..

Stor ros til ejendomsmægler Martin Vester og resten af teamet hos Hensrik

Solgt

Stor ros til ejendomsmægler Martin Vester og resten af teamet hos Hensrik

I forbindelse med salget af vores ejendom Østervang 98, Roskilde, har vi fra start oplevet en virkelig kompetent og professionel hjælp fra hele teamet hos Hensrik. Især skal fremhæves Martin Vester, som meget engageret og flittigt har bistået os med salget af vores ejendom. En meget stor anbefaling af Martin Vester og Hensrik fra os.


Peter og Heidi vedr. salg af Østervang 98

Læs mere..

Hurtig eksekvering og god kommunikation

Solgt

Hurtig eksekvering og god kommunikation

Super tilfreds med hurtig eksekvering af alle aspekter af handelen, fin kommunikation undervejs samt et salg indenfor den forventede økonomiske ramme.

Henrik sælger af Stålmosevænget 9, 4000 Roskilde

Læs mere..

Nærværende tilgang gennem hele processen

Solgt

Nærværende tilgang gennem hele processen

Det at sælge vores hus var åbenlyst ikke så let som vi havde forventet, men efter et mægler-skifte til Hensrik lykkedes det endelig. 
Vi sætter meget stor pris på den kompetente og nærværende tilgang vi er blevet mødt af, gennem hele processen. Vi oplevede et personligt engagement langt ud over det forventelige, der hjalp os godt igennem hele salgsperioden og den endelige afslutning af handlen.


Sælger af Svogerslev Hovedgade 50, 4000 Roskilde

Læs mere..

Kompetence til fingerspidserne

Solgt

Kompetence til fingerspidserne

Et ejendomsmæglerfirma der tager sine kunder seriøst, og med stor kompetence til fingerspidserne. Vi har følt os trygge hele vejen og vil til enhver tid anbefale HENSRIK.


Luisa og Jacob, sælger af Vestergade 68, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et seriøst team

Solgt

Et seriøst team

Jeg har nu solgt to boliger gennem HENSRIK og har oplevet et seriøst team, der overholder aftaler, informerer undervejs og i det hele taget leverer et godt stykke arbejde - fra start til slut.


Tage, sælger af Byvejen 5A, 4320 Lejre

Læs mere..

Perfekt salg

Solgt

Perfekt salg

Endnu engang et perfekt salg ift. markedet på beliggenheden.

Tina og Jackie, sælger af Himmelev Have 1, lejl. 3., 4000 Roskilde

Læs mere..

Et godt stykke arbejde

Solgt

Et godt stykke arbejde

Vi vil gerne sige mange tak for Rasmus' arbejde i forbindelse med salget af Havnevej 27. Vi ved, at det var en kamp fra mæglerens side med forhandlinger over flere måneder. 

Henriette, Kim og Kirsten, sælgerne af Havnevej 27, 4000 Roskilde

Læs mere..

Godt og lokalt samarbejde.

Solgt

Godt og lokalt samarbejde.

Vi har solgt vores hus på Lønbjergvænget 14 i Vindinge.
Vi valgte ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, hvilket vi på alle måder har været glade for og super tilfredse med. Alle har været top professionelle hele vejen igennem.
Da dagen kom hvor der var købere til vores hus, og vi i samme moment skulle købe hus igen igennem HENSRIK var alle fantastiske til at guide og fortælle alt hvad det indebar.
Stor ros til pigerne på kontoret, dem har vi især været SÅ glade for, de var gode til at sætte os ind alt, når vi havde behov for mere information.
Alt i alt en skøn oplevelse og et fantastisk team, man kan mærke når alle arbejder sammen, mæglere som dem på kontoret, TAK.


Sælgerne af Lønbjergvænget 14, 4000 Roskilde

Læs mere..

God forventningsafstemning og professionel håndtering

Solgt

God forventningsafstemning og professionel håndtering

Tak for en professionel håndtering, en klokke klar prisansættelse. Tak til Thomas, en rar fyr at være sammen med, men samtidig meget fokuseret. 
I var dem vi følte, der var mest hold i! Det viste sig at være korrekt. Tak fordi vi fik, hvad vi forventede, sådan er det ikke altid. 
Mange hilsner til hele holdet! 


Sanne og Tom sælger af Kattingevej 1, Herslev, 4000 Roskilde.

Læs mere..

Stor ros til Elliot og de andre hos Hensrik

Solgt

Stor ros til Elliot og de andre hos Hensrik

Ikke alene blev min lejlighed solgt på kun 8 dage, men jeg har også oplevet et engageret team, der har været der for mig og sikret, at handlen kom i mål og til den rigtige pris. Jeg kan kun anbefale Hensrik til andre, der går i salgstanker. 


Sælger af Jernbanegade 12A, 1. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Troværdig og professionel rådgivning

Solgt

Troværdig og professionel rådgivning

Vi valgte Hensrik pga. deres troværdige og professionelle rådgivning, og vi blev ikke skuffede. Vores hus blev solgt på en uge og processen har været snorlige hele vejen igennem.

Sælger af Rørholm 28, 4000 Roskilde

Læs mere..

Personligt og nærværende - for både køber og sælger

Solgt

Personligt og nærværende - for både køber og sælger

Vi købte Lyndby Havnevej 15 i Lyndby, som vi ved et tilfælde selv faldt over under et besøg på Lyndby Havn. Mægleren var Martin Vester hos Hensrik, som vi tog kontakt til. 
Martin var yderst imødekommende, serviceorienteret og var behjælpelig med at få os godt i gang med processen omkring en byggetilladelse, som var et must for at vi kunne købe huset. Det hele forløb på en måde, så vi som køber følte os 200 % komfortable, selvom mægleren jo er sælgers mand. Byggetilladelsen kom i hus og handlen faldt på plads.
Næste step var at få solgt vores eget hus på Fynsvej 37 i Roskilde, og der var ingen tvivl om at Martin var dén, som skulle sælge vores hus. Med respekt for ejendomsmæglerfirmaet Hensrik, som i øvrigt som helhed også har har levet op til vores forventninger - så var det "Martin" som vi købte ind på. Selv efter at have haft 4 andre mæglere til at udfordre os - var det Martins personlige og nærværende måde, - vi gerne ville have at vores købere af Fynsvej 37 også skulle opleve. Dét var afgørende for vores valg.
At så Fynsvej 37 blev solgt på blot 3 dage og på anden fremvisning, med et kosmetisk afslag i prisen, gjorde bare det hele bedre. At det så var Anders Kastrup, der var "på vagt" lige dén dag og fik salget i hus på under en halv time efter fremvisningen - viser så blot, at nok var Martin vores favoritspiller på Hensrik-holdet, men vi fandt ud af, at der i teamet også er andre rigtig dygtige spillere, som vi først mødte senere.
Efter to succesfulde handler - et køb og et salg - er der for os kun ét valg hvad det angår ejendomsmægler i Roskilde: Team Hensrik!


Helle & Morten Jeppesen; køber af Lyndby Havnevej 15, Lyndby og sælger af Fynsvej 37, Roskilde

Læs mere..

En meget positiv oplevelse

Solgt

En meget positiv oplevelse

Det var en meget positiv oplevelse at sælge hus gennem HENSRIK. Vores mægler var meget kompetent og tillidsskabende, og vi fandt hurtigt tryghed i at lade HENSRIK, sælge ejendommen.

Sælger - vedr. salget af Tolstrupvej 10, 4330 Hvalsø

Læs mere..

Et meget professionelt salg

Solgt

Et meget professionelt salg

Jeg bistod min morfar i salget af hans hus og derfor var kommunikation meget vigtigt, for at jeg kunne videreformidle, hvad der skete undervejs.  Jeg blev løbende orienteret om aktivitet, tiltag, forslag, besøg og resultater, så jeg altid havde føling med hvor vi var.    
Jeg havde i forvejen kendskab til HENSRIK og Thomas, som vi valgte til at sælge huset - og jeg er meget tilfreds med det valg. Vi har haft en meget fin dialog lige fra fastlæggelse af udbudspris og forventninger, til boligen blev fremvist og i sidste ende solgt. Det har været en behagelig og professionel oplevelse, hvorfor jeg vil vælge HENSRIK igen, hvis jeg skal sælge eller anbefale en ejendomsmægler. 


Jeppe – vedr. salget af Flintebjerg 8, 4320 Lejre

Læs mere..

Personlig service med højt informationsniveau

Solgt

Personlig service med højt informationsniveau

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Ejendomsmælerfirmaet HENSRIK, idet de har ydet en professionel og handlekraftig, men personlig service med højt informationsniveau mellem os og mægler i forbindelse med salget af vores lejelighed.

Birgit og Ole vedr. salget af Gyvelvej 3, 3. tv, 4000 Roskilde

Læs mere..

Professionelle, kompetente og hjælpsomme med godt kendskab til lokalområdet

Solgt

Professionelle, kompetente og hjælpsomme med godt kendskab til lokalområdet

Det tog lidt tid at få solgt huset, men vi har været meget tilfredse med valget af HENSRIK som mæglerfirma. Rasmus og de øvrige medarbejdere har hele vejen igennem været professionelle, kompetente og hjælpsomme. Og vi har nydt godt af medarbejdernes dybe kendskab til lokalområdet både i forhold til priser og potentielle købere.
Jeg kan klart anbefale dem uanset om det er til køb eller salg af bolig.


Conny og Peter, vedr. salget af Assensvej 30, 4000 Roskilde

Læs mere..

Alt blev kørt meget professionelt med stor respekt og hensyn

Solgt

Alt blev kørt meget professionelt med stor respekt og hensyn

Valget faldt på Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK til at sælge min mors bolig, da jeg kender dem fra et erhvervsnetværk her i Roskilde.
Jeg oplevede at kunne overlade alt til Thomas fra vores første møde og til at den rigtige køber efter en måneds tid havde meldt sig.
Alt blev kørt meget professionelt, boligen blev solgt til prisen og med stor respekt og hensyn, ja jeg har faktisk slet ikke mærket at have boligen til salg.


Mette vedr. salget af Emmersvej 7, 4320 Lejre

Læs mere..

Jeg vil til hver en tid anbefale HENSRIK

Solgt

Jeg vil til hver en tid anbefale HENSRIK

Jeg valgte Elliot Winther fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, da jeg skulle sælge min lejlighed.

Han var meget behagelig og samtidig super professionel i sin tilgang til sagen.

Det viste sig også at være det helt rigtige valg, da lejligheden var solgt til prisen efter kun en måned.

Hele HENSRIK-teamet er kvalificeret og yder en fantastisk service. Jeg vil til hver en tid anbefale dem.Philip Larsen, sælger af Gyvelvej 3, 2. TH., 4000 Roskilde

Læs mere..

God vejledning og rådgivning gennem hele processen

Solgt

God vejledning og rådgivning gennem hele processen

Vi har været utrolig glade for at have valgt HENSRIK til salget af vores ejendom i Svogerslev.

Anders har altid været til at træffe også selvom jeg skrev en besked til ham udenfor arbejdstiden. Han har altid svaret eller ringet tilbage og givet os tilbagemeldinger på fremvisninger og åbne huse.

Han har vejledt og rådgivet os godt og grundigt med hvad der skulle ske i processen.

Vi har ikke et øjeblik fortrudt valget af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.Fam. Karaman vedr. salget af Horsekilden 22, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Den bedste ejendomsmægler hvis i skal sælge lokalt!

Solgt

Den bedste ejendomsmægler hvis i skal sælge lokalt!

Vi har været rigtig glade for samarbejde med HENSRIK i forbindelse med salg af vores hus Store Møllevænge.
Det har været trygt at det har været samme ejendomsmægler der har fulgt vores boligsalg. 
Altid tilbagemeldning på åbent hus og fremvisning. 
Kan kun give de bedste anbefalinger til HENSRIK.


Jane og Paw vedr. salget af Store Møllevænge 11, 4000 Roskilde

Læs mere..

Godt samarbejde!

Solgt

Godt samarbejde!

I forbindelse med salget af Knudsvej 7 i Gadstrup oplevede jeg et godt og professionelt arbejde fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Prissætningen var velargumenteret og processen omkring salget forløb som aftalt. Jeg fik løbende opfølgning og tilbagemelding på interessen for huset, så jeg havde føling med processen og i sidste ende salget. Uanset hvem jeg har været i kontakt med, har det været kvalificeret og altid med et smil. Tak for et godt samarbejde!

Sælger, vedr. salget af Knudsvej 7, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Alle har været top professionelle!

Solgt

Alle har været top professionelle!

Vi har været rigtig godt tilfredse med at have haft HENSRIK som mæglerfirma. God orientering og et hurtigt salg af vores ejendom. Alle har været top professionelle. 

Tak for samarbejdet.


Ilse, vedr. salget af Ingridsvej 56, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere..

Altid en behagelig og meget serviceminded tone!

Solgt

Altid en behagelig og meget serviceminded tone!

Jeg har før haft HENSRIK som mægler ved salg af egen lejlighed til meget stor tilfredshed, så da jeg skulle sælge på vegne af et familiemedlem blev det derfor valget igen. Og forløbet levede op til de høje forventninger: Der var god og betryggende vejledning mht. prisfastsættelse, og der var altid en behagelig og meget serviceminded tone. Salgsforløbet blev håndteret så det føltes nemt og i yderst kompetente hænder mht fuldmagter, kontrakt, skødesignering etc.

Torben Veng, vedr. salget af Blågårdsstræde 4, 1. TH, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi kan varmt anbefale HENSRIK!

Solgt

Vi kan varmt anbefale HENSRIK!

Vi har solgt vores skønne ældre rødstensvilla på Vindingevej i hjertet af Roskilde Hos Hensrik.
Hvis det var muligt at give en ejendomsmægler stjerner, som på de fine restauranter og hoteller, så var der ingen tvivl om, at fem stjerner ville være på sin plads her.
Det har været en positiv oplevelse lige fra start til slut i alle tolv dage huset var til salg.
Hele teamet hos HENSRIK har en meget professionel måde at gribe tingene an på og vi har følt os i trygge hænder. 
Vi lagde stor vægt på den gode kommunikation, og inddragelsen af de forskellige tilbagemeldinger – her blev vi også positivt overrasket. Vi kan varmt anbefale HENSRIK, og vil med sikkerhed bruge dem næste gang vi enten skal sælge eller købe ny bolig.


Siri Gindesgaard, vedr. salget af Vindingevej 39, 4000 Roskilde

Læs mere..

SOLGT PÅ KUN 3 UGER!

Solgt

SOLGT PÅ KUN 3 UGER!

HENSRIK har med succes solgt vores hus på kun 3 uger. Vi har været yderst tilfredse med den professionelle håndtering af sagen og vil til enhver til anbefale andre sælger at vælge HENSRIK som mægler i forbindelse med salget af deres hus.

Henriette vedr. salget af Ågeruphøj 59

Læs mere..

Huset blev solgt på under en måned

Solgt

Huset blev solgt på under en måned

Vi havde Anders ude 2 gange med et års mellemrum for at vurdere vores hus og begge gange havde vi en meget reel snak omkring prissætningen, hvor vi følte at han kendte området og køber segmentet godt. Huset blev solgt på under en måned til en pris i det interval vi havde talt med Anders om og vi har været rigtig glade for samarbejdet med Hensrik.


Rikke vedr. salget af Østervang 26, 4000 Roskilde

Læs mere..

Martin Vester, en mægler der får enderne til at nå sammen, så både køber og sælger er glade og tilfredse.

Solgt

Martin Vester, en mægler der får enderne til at nå sammen, så både køber og sælger er glade og tilfredse.

Kompetent og imødekommende hele vejen igennem, hvor vi har følt os i kompetente hænder, hvor der fra starten af forløbet var en plan for hvordan forløbet skulle være.

Merete vedr. salget af Lindenborgvej 120, Gevninge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Sæt huset til salg og tag trygt på ferie!

Solgt

Sæt huset til salg og tag trygt på ferie!

8 dage efter første “Åbent hus” var vores hus solgt, alt imens vi holdt ferie på Bornholm.
Vi har fra start til slut fået en meget professionel, kompetent og personlig behandling fra alle hos Hensrik.
Thomas har været ansvarlig for vores hussalg, og vi kunne ikke ønske os en bedre ejendomsmægler. Vi har oplevet et meget stort engagement, koordinering og opfølgning på sagen samt et helt perfekt samarbejde. Det er svært ikke at være særdeles tilfreds med forløbet - så tag trygt på ferie og lad Thomas/Hensrik varetage salget af dit hus!

Jytte vedr. salget af Høkerstræde 3, Veddelev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Alt har kørt efter en snor og processen har været enkel og ligetil.

Solgt

Alt har kørt efter en snor og processen har været enkel og ligetil.

Jeg har ved flere køb og salg af fast ejendom benyttet HENSRIK, Rasmus har hver gang ydet god og professionel rådgivning.
Senest har han solgt mit hus i Kirke Såby - det tog en måneds tid. Jeg kan klart anbefale HENSRIK, ligesom de helt sikkert skal sælge for mig igen en anden gang.

Michael vedr. salget af Rye Gade 7, 4060 Kirke Såby

Læs mere..

Jeg kan/vil varmt anbefale HENSRIK, når man skal købe/sælge bolig

Solgt

Jeg kan/vil varmt anbefale HENSRIK, når man skal købe/sælge bolig

STOR tak til i særdeleshed Elliot Winther, som på en meget sympatisk, kompetent og professionel måde i løbet af 14 dage solgte min lejlighed Havnevej 20, 3.tv., 4000 Roskilde  -  oven i købet til en overpris.
Også tak til Anders Kastrup og Agnethe Østergaard samt de øvrige medarbejdere, jeg havde kontakt til i forbindelse med salget  - alle del af et rigtig godt HENSRIK-team.

Grethe H. Christiansen vedr. salget af Havnevej 2, 3. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Jeg kan varmt anbefale HENSRIK som mæglere, hvis du står for at skulle sælge din ejendom.

Solgt

Jeg kan varmt anbefale HENSRIK som mæglere, hvis du står for at skulle sælge din ejendom.

Efter en måned, fra mit hus var sat til salg hos ejendomsmæglerne HENSRIK modtog jeg der ikke blot ét - men to købstilbud.
Samarbejdet med HENSRIK har været fortrinligt. Boligen blev præsenteret smukt og genkendeligt ved fotografering og præsentation på net og lokalavis.
Inden for den korte periode blev afholdt to åben-hus-arrangementer og enkelte fremvisninger. Under vejs i processen har jeg hele tiden været orienteret hurtigt og venligt om hvad, der skete i forløbet.


Kirsten vedr. salget af Køgevej 208, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at vælge ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Solgt

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at vælge ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Vi var i en periode på udkig efter den helt rigtige ejendom, Rasmus Svendsen fandt "Huset".
Vi har været utrolig glade for en dygtig og opsøgende ejendomsmægler, der vendte retur med mange interessante emner undervejs, der passede til vores ønskede kriterier, også flere før annoncering og emner fra skuffesager.
Det har været et både sjovt og spændende forløb og kemien passede fint lige fra starten og vi følte os båret igennem processen på en professionel måde.
Ligeledes salgsfasen stod ejendomsmægler firmaet HENSRIK og hele teamet for.  Det var Thomas der fandt køberne til vores ejendom på ganske kort tid så alt i alt har hele processen for os været yderst tilfredsstillende.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at vælge ejendomsmægler firmaet Hensrik.

Katrine og Lars vedr. salget af Birkeallé 2, 4000 Roskilde

Læs mere..

Salg til den helt rigtige pris - og på det helt rigtige tidspunkt

Solgt

Salg til den helt rigtige pris - og på det helt rigtige tidspunkt

Tak til HENSRIK og særligt Anders, for en top professionel indsats med salget af vores hus. Alt er kørt på skinner, lige fra første møde, til vores hus blev solgt. Det er har været en rigtig god kontakt hele vejen, og altid en opfølgning fra Anders med det samme efter hvert åbent hus og fremvisning. Som sælgere har vi følt os i trygge hænder hele vejen igennem.
Huset blev solgt til en skarp pris - og præcis med overtagelse på det tidspunkt vi havde ønsket og håbet.
Vi kan varmt anbefale HENSRIK til alle der skal bruge en ejendomsmægler

Katja og Jørgen Olsen vedr. salget af Sikærsvej 16, Snoldelev, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Tak for et stort engagement, god rådgivning og et hurtigt salg

Solgt

Tak for et stort engagement, god rådgivning og et hurtigt salg

Da jeg endelig havde taget beslutningen om at sælge min lejlighed, faldt valget på HENSRIK, efter anbefaling fra nogle jeg kender. Anbefalingerne viste sig at holde stik.
Elliot har fra første færd været engageret og har taget sig tid til at drøfte de spørgsmål jeg havde i forbindelse med salg af min dejlige lejlighed samt kommet med sine anbefalinger. Jeg har altid fået tilbagemeldinger med det samme, når der har været potentielle køber på besøg i min lejlighed og Elliot har også i den kontekst altid fortalt mig om hans ”mavefornemmelse” i forhold til interessen for min lejlighed. Det har betydet rigtig meget.
Inden min lejlighed blev præsenteret på Boligsiden, havde Elliot allerede etableret en fremvisning for potentielle købere. Jeg havde et åbent hus og lejligheden blev solgt lyn hurtigt.
Karina fra kontoret har været skarp, hurtig handlende og præcis. Hun har taget sig tid til at forklare de ting jeg gerne ville have uddybet og jeg har kunnet drøfte flere forskellige ting med hende, som havde relevans for mit salg.
Tusind tak for en god indsats.

Da jeg endelig havde taget beslutningen om at sælge min lejlighed, faldt valget på Hensrik, efter anbefaling fra nogle jeg kender. Anbefalingerne viste sig at holde stik.

Læs mere..

Der er en grund til, at HENSRIK er det mest sælgende mæglerfirma i Roskildeområdet

Solgt

Der er en grund til, at HENSRIK er det mest sælgende mæglerfirma i Roskildeområdet

Trods et længere tidsforløb, inden salget var en realitet, har jeg været meget tilfreds med valget af Hensrik som mæglerfirma. Thomas og de øvrige medarbejdere har hele vejen igennem været professionelle, kompetente og hjælpsomme.
Der er en grund til, at HENSRIK er det mest sælgende mæglerfirma i Roskildeområdet. Jeg kan klart anbefale dem uanset om det er til køb eller salg af bolig.

Lene, sælger af Ringstedgade 69, st., 4000 Roskilde

Læs mere..

Kun 1 åbent hus skulle der til og så var køberen fundet

Solgt

Kun 1 åbent hus skulle der til og så var køberen fundet

9 dage, fra huset blev sat til salg og til HENSRIK havde solgt det.
50 taknemmelige fraser presser sig på, men vi vil nøjes med et Kæmpe TAK.
Tak for Anders Kastrups ærlige, rolige, reelle og ligefremme måde at være menneske, såvel som ejendomsmægler på. Han har fra starten været det helt rigtige match for os og vi har følt os trygge fra start til slut under hans vinger.
1000 tak til det professionelle HENSRIK team. Til Christine og Agnete som har svaret hurtigt og effektivt på tossede spørgsmål, altid i en venlig, respektfuld og i særhed hjælpsom tone.
TAK Anders Kastrup... For os er du din vægt værd i guld

Vickie vedr. salget af Samsøvej 17, Vor Frue, 4000 Roskilde

Læs mere..

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING TIL PRISEN, SÅ KAN MAN IKKE VÆRE MERE TILFREDS

Solgt

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING TIL PRISEN, SÅ KAN MAN IKKE VÆRE MERE TILFREDS

Elliot er en utrolig dygtig, engageret og professionel mægler. Man føler sig helt tryg, med ham på sagen. Også stor ros til de øvrige medarbejdere på kontoret, for en problemfri og hurtig sagsbehandling. Jeg er glad for jeg valgte Hensrik, og vil varmt anbefale dem til alle der står for at skulle sælge.

Kisser Skovgård vedr. salget af Lindevej 2. st., 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtigt salg uden komplikationer

Solgt

Hurtigt salg uden komplikationer

Igennem hele salgsprisprocessen har jeg fået en meget professionel behandling af Rasmus og administrationen fra HENSRIK. Vores hus blev hurtigt solgt og forløbet var helt uden komplikationerFrederik vedr. salget af Gevninge Bygade 34D, Gevninge, 4000 Roskilde

Læs mere..

Lynhurtig handel

Solgt

Lynhurtig handel


Når man skal sælge sin vidunderlige lejlighed, kan det være hårdt. Men den landede i kompetente hænder hos HENSRIK, som forstod, hvad de havde med at gøre. Lynhurtigt fik de meget interesserede købere på banen. Det endte i et overbud og et salg til den helt rette, som nu kan glæde sig over udsigten til fjorden og bylivet i Roskilde.


 

Skomagergade 21, 3 blev solgt på otte dageLene vedr. salget af Skomagergade 21, 3., 4000 Roskilde

Læs mere..

Nærværende mægler sikrede at vi var velinformeret gennem hele salgsprocessen

Solgt

Nærværende mægler sikrede at vi var velinformeret gennem hele salgsprocessen

Uden at være sikre på, at vi ville købe nyt, bestilte vi en fremvisning på et hus. Anders fra HENSRIK viste os rundt, og både huset og fremvisningen var så hyggelig, at vi besluttede at købe huset og få Anders til at sælge vores eget også. Vi oplevede, at Anders var nærværende og sikrede sig, at vi var velinformerede, hvert skridt i processen, som ellers bare kørte på skinner. På under en måned var vores gamle hus solgt, det nye hus købt og det kom sågar på plads, mens vi var på ferie. Vi er enormt glade og taknemmelig for, at det hele kunne forløbe så let.Signe og Joakim vedr. salget af Jasminvænget 1, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et skarp overblik uanset hvem jeg har været i dialog med hos HENSRIK

Solgt

Et skarp overblik uanset hvem jeg har været i dialog med hos HENSRIK

HENSRIK har gennem hele salgsforløbet udvist stor professionalisme og skarpt overblik. Uanset hvem jeg har været i dialog med på kontoret, har informationsniveauet været godt og præcist, så jeg har følt mig godt informeret og vejledt gennem alle salgets faser, som blev håndteret i et tempo der passede mig. Både Anders og Elliot har virket super dygtige og troværdige og formåede at sælge min lejlighed på mindre end en uge efter første fremvisning. HENSRIK får mine varmeste anbefalinger med på vejen og jeg vil til enhver tid anbefale alle, at kontakte dem ved køb eller salg.Thomas, vedr. salget af Ejboparken 9, 2. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Både køb og salg af bolig hos HENSRIK

Solgt

Både køb og salg af bolig hos HENSRIKVed køb af ny bolig, stod vi pludselig med to boliger.

Valget af ejendomsmægler til salget faldt hurtigt på HENSRIK. Fordi vi straks mødte en særdeles god og venlig atmosfære. En professionel ejendomsmægler med god og fyldestgørende information vedrørende salget. Allerede efter 3 fremvisninger var boligen solgt, hvilket vi tilskriver ejendomsmægler Thomas' indsats. Boligskiftet har skabt en tryg fremtid for os og hver gang vi har været i kontakt med medarbejderne hos HENSRIK, er vi blevet modtaget med et STORT og venligt smil. En særlig tak fra os til Katrine der sammen med Thomas, og alle de øvrige medarbejdere, altid gav os særdeles god hjælpErnst og Kirsten vedr. salget af Allehelgensgade 23E, 4000 Roskilde

Læs mere..

Yderst tilfredsstillende

Solgt

Yderst tilfredsstillende

 Jeg har været yderst tilfreds med Martin. Jeg vil til hver en tid anbefale ham, og skal jeg en dag sælge igen bliver det også ham jeg vil kontakte. Agnethe er jeg også meget tilfreds med. Har jeg et spørgsmål kan hun altid svare på det-ellers undersøger hun det med det samme. Helt igennem professionelt arbejde af HENSRIK.Lise-Lotte vedr. salget af Ringstedvej 69, 1., 4000 Roskilde

Læs mere..

Behageligt, informativt og hurtigt salg

Solgt

Behageligt, informativt og hurtigt salg

I forbindelse med salg af lejlighed har vi været yderst tilfredse med den behandling vi har fået hos HENSRIK.

Vi er blevet mødt med hurtige svar på vores spørgsmål, og både møder og telefonsamtaler har altid været behagelige og informative. 

Salget af vores lejlighed er gået utrolig hurtigt, men både mægler og det administrative team har hele tiden holdt os informeret, og vi har følt os trygge i den hurtige proces.

Vi vil til enhver tid kunne anbefale HENSRIK til andre der går med tanke om at sælge deres ejendom.Jeanne og Tiffany Højholt, vedr. salget af Roskildevænget 17, st. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Stort engagement og professionel håndtering

Solgt

Stort engagement og professionel håndtering

Efter at have brugt 6 måneder hos en anden mægler, faldt vores valg af en ny mægler på Anders fra HENSRIK. Anders har ydet en meget professionel håndtering af salget af vores bolig, og det viste sig at være et godt valg. 2 måneder tog det at sælge vores bolig, og vi er virkelig imponeret over det engagement, som Anders og de andre medarbejdere har lagt i salget af vores bolig. Vores forventninger blev 100% indfriet.
Adam og Jane vedr. salget af Svogerslev Hovedgade 31A, 4000 Roskilde

Læs mere..

Fantastisk hussalg

Solgt

Fantastisk hussalg

Vi har igennem flere omgange både solgt og købt hus hos ejendomsmægler firmaet Hensrik, og har med stor tilfredshed kommet i mål alle gange. Hele vejen rundt har Hensrik de mest imødekommende og søde medarbejdere, Vi fik ovenikøbet solgt vores bolig på 14 dage, med andre ord var huset solgt på vores første fremvisning. Og vi vil med sikkerhed igen vælge Hensrik ved salg af ejendom.Poul & Jannie Hübertz vedr. salget af Ternevej 61, 4000 Roskilde

Læs mere..

Professionelt og helt upåklageligt salg

Solgt

Professionelt og helt upåklageligt salg

Jeg har siden september solgt to ejendomme hos HENSRIK. Begge gange har været en virkelig god oplevelse og har gjort alle fordomme om pistolsælgende ejendomsmæglere til skamme.
Det første hus var i mine øjne en virkelig udfordrende opgave, da det var et stråtækt bindingsværkhus fra 1850 i Hornsherred. Det havde et par måneder tidligere været til salg hos anden mægler i et halvt år, hvor der absolut intet var sket.
Mit første møde med Rasmus var en superbehagelig oplevelse, og jeg fik med det samme en tro på, at det her nok skulle gå. Det gjorde det også. Allerede ved første fremvisning, var der et par, der var meget interesseret, og de endte også med at købe det. Dog ikke uden forhandlinger med købers advokat, som Rasmus styrrede professionelt og helt upåklageligt, og fik salget igennem med kun afslag på 50.000 kr. samt lovliggørelse af noget el, hvilket må siges at være symbolsk.
Anna Christine Darling vedr. salget af Skomagerstræde 7, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere..

Professionel håndtering hele vejen igennem - med solidt kendskab til markedet

Solgt

Professionel håndtering hele vejen igennem - med solidt kendskab til markedet

Super professionel håndtering hele vejen igennem det meget korte forløb - både før, under og efter salget. Vi kan kun anbefale Hensrik som har et solidt kendskab til markedet, forstår sælgers behov, er omhyggelig og er meget troværdig - rigtige elementer når så store beslutninger tages.Jan & Henriette vedr. salget af Kastelsvej 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

Jeg kan klart anbefale Hensrik ved boligsalg

Solgt

Jeg kan klart anbefale Hensrik ved boligsalg

Jeg syntes at Martin fra ejendomsmæglerfirmaet Hensrik har været god og ærlig sælger og jeg har været godt tilfreds med ham, ved salget af huset.  Jeg har også været glad for de administrative medarbejdere i firmaet. Især Agnethe har jeg haft en rigtig god kommunikation med.

Jeg kan klart anbefale Martin og firmaet Hensrik ved boligsalg.

Poul Nielsen vedr. salget af Haraldsborgvej 128, Himmelev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Dedikeret og professionel oplevelse som sælger

Solgt

Dedikeret og professionel oplevelse som sælger

Fra første møde har jeg fået en kvalificeret dialog omkring værdisætning, markedsføring og i sidste ende salg af min lejlighed. Der har været argumenter bag diverse forslag og altid et smil. Jeg har været orienteret før, under og efter i forløbet, hvilket har medvirket til at det har været en positiv oplevelse at handle bolig gennem HENSRIK, også da jeg købte - uanset om det var "min" ejendomsmægler jeg talte med eller andre fra kontoret. Der har gennem hele processen været samme vilje til at lykkedes og lyst til at yde en god service undervejs. Jeg kan med god grund anbefale andre der ønsker at sælge, at starte med at tage kontakt til HENSRIK.

Kenn vedr. salget af Blågårdsstræde 2, 2. tv

Læs mere..

Hensrik forstod vores behov - solgt på 8 dage

Solgt

Hensrik forstod vores behov - solgt på 8 dage

Vi valgte Hensrik som vores ejendomsmægler, da de med det samme forstod vores behov for et hurtigt salg, hvilket de klarede på 8 dage.

Endvidere har forløbet med salg af vores lejlighed samt hjælp med køb af ny bolig, løbet helt perfekt og professionelt, og der har fra start til slut været styr på det hele, så vi har følt os trygge og i gode hænder igennem hele forløbet.Camilla og Patrick vedr. salget af Gartnervang 45, 2. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Professionel, positiv og konstruktiv behandling

Solgt

Professionel, positiv og konstruktiv behandling

Vi har haft en meget positiv oplevelse med vores hussalg hos Hensrik.

Vi har fået en professionel, positiv og konstruktiv behandling med vores hussalg. Ved ferie har vi ikke mærket, at I ikke har været tilstede, så resten af huset har kendt til vores hus. Ligeledes har I altid været glade og i humøret højt når vi har talt sammen.

Vi kan varmt anbefale Hensrik til andre der går med salgstanker.Lotte og Jacob vedr. salget af Møllevejen 3, 4621 Gadstrup

Læs mere..

Fantastisk service hele vejen igennem

Solgt

Fantastisk service hele vejen igennem

Hurtigt salg til prisen og fantastisk service hele vejen igennem! Vi vil helt sikkert anvende Hensrik hvis vi skal sælge en anden gang og vil klart anbefale dem.

Louise og Christian vedr. salget af Østervænget 2, 4000 Roskilde

Læs mere..

Proffesionel og med styr på tingene

Solgt

Proffesionel og med styr på tingene


Vi vil gerne takke alle der har været inde over i forbindelse med vores salg af Lønbjergparken 45 i Vindinge for en god behandling. I har været professionelle og der har været styr på tingene. Lad os uddybe: Vi er blevet mødt med smil og venlige mennesker i telefonen. I har lyttet til alle vores ønsker og vi har været i dialog hvor vi er blevet mødt der hvor vi var. Sagsbehandlingen har kørt rigtig fint. Martin du har bare været alle tiders, god humor og en ro og en evne til at forklare hvis der var noget vi lige skulle have at vide - en gang til . Vi har altid følt os velkomne og at alle i firmaet var til for os. Venlighed, høflighed og imødekommenhed er kendetegnende for jeres firma.

Vi vil bruge jer igen, om nødvendigt og vi vil anbefale jer til selv vores bedste venner.

Pas godt på ånden i firmaet.
Lone Hansen & Kristine Trübenbach vedr. salget af Lønbjergparken 45, 4000 Roskilde

Læs mere..

Levede fuldt op til vores forventninger

Solgt

Levede fuldt op til vores forventninger

Med vores forhåndskendskab til Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik fra venner og familie var vores forventninger store - og det levede de til fulde op til.Jens Sørensen vedr. salget af Hedevænget 5, 1. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Opdateret gennem hele processen

Solgt

Opdateret gennem hele processen

Jeg giver de varmeste anbefalinger til ejendomsfirmaet Henriks, som solgte min fars hus.

De har været utrolig hjælpsomme og har holdt os opdateret gennem hele processen. De er hurtige til at svare på spørgsmål og har fra start til slut været utrolig professionelle.Henriette (datter til sælger af Dyssegårdsvej 16, 4621 Gadstrup)

Læs mere..

HURTIGT. SKARP PRIS. INFORMATIVT SALGSMATERIALE. GODT RESULTAT

Solgt

HURTIGT. SKARP PRIS. INFORMATIVT SALGSMATERIALE. GODT RESULTAT

Vi valgte Rasmus fra Hensrik til at sælge vores hus, fordi vi havde mødt ham, da vi ledte efter vores nuværende hus, hvor han var meget hjælpsom med at finde og foreslå boliger, der kunne have vores interesse.

Da vi fornylig skulle sætte vores hus til salg, var vi ikke i tvivl om, at vores ejendomsmægler skulle være Rasmus.

Det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi fik en ualmindelig god behandling, en skarp pris og et hurtigt salg. 28 dage på nettet og huset var solgt - Køberne stod i kø.Birthe og Svend Erik vedr. salget Dumpedalvej 2, 4340 Tølløse

Læs mere..

En fornøjelse at arbejde sammen

Solgt

En fornøjelse at arbejde sammen

Vi har været ovenud tilfreds.

Da vi skulle sælge lejligheden, havde vi besøg af flere ejendomsmæglere, men valgte Thomas fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, da han og firmaet var meget professionelle fra start. Vi havde en god dialog/kemi og så havde vi forinden undersøgt, at HENSRIK sælger flest boliger i Roskilde. Det var derfor relativt let at føle sig tryg med et samarbejde med HENSRIK. Det har vist sig at holde stik. Den gode dialog fortsatte efter vi havde sat til salg, vi blev løbende orienteret om fremvisninger og fik tilbagemeldinger fra hvert besøg. Vi har sat pris på det engagement og involvering i at få lejligheden solgt, som hele holdet har udvist og synes, at det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Vi ville være trygge ved gøre det igen.Mette og Thomas vedr. salget af Holbækvej 14, 1.tv.

Læs mere..

Excellent team

Solgt

Excellent team

Jeg ville bare takke dig og dit fremragende team for al den hjælp, du har givet mig i 4 tilbud i løbet af de sidste 7 måneder. Den indsats, du har gjort på mine vegne, har været en stor hjælp for mig på dette sværeste tidspunkt i mit liv, og jeg sætter stor pris på det.

Philip vedr. salget af Klokkervej 11 m.fl.

Læs mere..

Trovædige samarbejdspartnere med begge ben på jorden

Solgt

Trovædige samarbejdspartnere med begge ben på jorden

Et trygt og behageligt forløb, da vi skulle vælge ejendomsmægler var der flere gode muligheder, men vi valgte Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, som vi kendte til i forvejen og også havde hørt godt om fra andre.

Det har været et trygt forløb, som vi har haft med Thomas og holdet hos HENSRIK, med god kommunikation fra start til slut. Vi var glade for, at vi fik indflydelse på tekst og fotos, samt at vi altid fik tilbagemeldinger efter fremvisninger og åbne huse. Selv om det tog lidt længere tid end vi havde håbet, var vi aldrig i tvivl om, at det var et engageret team hos HENSRIK, som arbejdede for vort salg, der også endte som det skulle.

I er alle meget troværdige og nemme samarbejdspartnere med begge ben på jorden. Ros til Jer alle.

Tak for et godt samarbejde.Dorte og Palle, sælger af Hagenæsdal 15, 4040 Jyllinge

Læs mere..

Dygtig, saglig og professionel håndtering af forløbet

Solgt

Dygtig, saglig og professionel håndtering af forløbet

På grund af alder og skrantende helbred blev vi i april/maj måned 2016 nødtvunget til at sælge vores dejlige hus og i stedet købe en lejlighed i samme område. Vi var fra anden side blevet anbefalet Ejendomsmæglefirmaet HENSRIK (Martin) til at håndtere sådanne en sag.

Skæbnen ville så, at samme seance var vi igennem igen her i efteråret 2017 idet vi havde mulighed for at købe en mindre lejlighed end den vi købte i år 2016 - også i samme område. Og hvad gjorde vi så ?

Jo, ud fra vores første oplevelse i år 2016 med HENSRIK, ringede vi selvfølgelig igen til HENSRIK (Martin) og bad dem om at handle både køb og salg igen. Det er altid dejligt når alting flasker sig efter egne ønsker og så derefter skrive pæne ord til og om de involverede, men alligevel, så vil vi hermed gerne takke Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK (Katrine og Martin) mange gange for både en dygtig, saglig og professionel håndtering af forløbet af sådanne en sag. Det har været en oplevelse at følge, og tak for det. I løbet af 10 dage var køb og salg på plads, også det administrative (Katrine), godt gået.Gerda og Knud vedr. salget af Himmelev Have 1, st. 3., Himmelev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Målrettet arbejde for at imødekomme vores ønsker

Solgt

Målrettet arbejde for at imødekomme vores ønsker

Stor tak til alle medarbejderne hos Hensrik.

Hele vejen igennem forløbet har vi følt os godt behandlet.

Der blev undervejs i processen målrettet arbejdet på at imødekomme vores ønsker samt drømme og vi har altid følt at vores spørgsmål blev taget seriøst og at medarbejderne tog sig tid til at besvare disse.Betina & Anders Sabra vedr. salget af Bjældevej 9, 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt på første fremvisning

Solgt

Solgt på første fremvisning

Så lykkedes det at få solgt Grønnegade 9 på første fremvisning. Stor tak tik Martin Vester Brændstrup fra Hensrik.

Vi har i salgsforløbet nydt godt af kompetent råd og vejledning fra HENSRIK teamet. Hele forløbet blev klaret på 14 dage inkl. alt papirarbejdet .

Vi kan kun anbefale andre at bruge HENSRIK teamet ved salg/køb af bolig.Ulla og Peter Thomsen vedr. salget af Grønnegade 9, 4000 Roskilde

Læs mere..

Proffesionel håndtering gennem hele salgsprocessen

Solgt

Proffesionel håndtering gennem hele salgsprocessen

Vi har oplevet en professionel håndtering fra Hensriks ejendomsmæglerfirma gennem hele salgsprocessen af vores hus.

Martin har ydet meget fin rådgivning og fungeret som en god samarbejdspartner gennem hele forløbet, hvilket har gjort os trygge ved processen. Stor tak til Martin.

Derudover har vi sat pris på, at flere repræsentanter har været involveret i fremvisning af huset, hvilket har givet en god fleksibilitet og høj frekvens af fremvisninger, samt sikret en altid god information og opfølgning til os efter disse fremvisninger.

Vi kan varmt anbefale andre at benytte Hensrik i lignende salgsproces.Ulla Kjergaard vedr. salget af Østervang 22, 4000 Roskilde

Læs mere..

En helt exceptionel god oplevelse med Hensrik

Solgt

En helt exceptionel god oplevelse med Hensrik

Jeg har med stor glæde og tilfredshed brugt Hensrik i forbindelse med at jeg skulle sælge mit hus i Snoldelev. Over de seneste 3 år, har jeg i 3 situationer, været i kontakt med ejendomsmæglere i forbindelse med køb og salg af ejendom og helt overordnet må jeg blot konstatere, at Hensrik er i en klasse helt for sig selv.

Fra det allerførste møde med Hensrik, Thomas Nielsen, hvor prisen skulle fastsættes, oplevede jeg en meget udtalt professionalisme og imødekommenhed. Fastsættelse af salgsprisen skete med udgangspunkt i data og fakta og tog samtidig på en god og fornuftig måde, højde for de særkender der er ved netop mit hus, både dem der trækker op og de der trækker ned samt selvfølgelig med udgangspunkt i Hensrik, Thomas Nielsens udtalte kendskab til lokale forhold.

Efter udfærdigelse af tilstandsrapporter og fotografering, som vi var en aktiv og involveret del af, blev huset sat til salg og markedsført massivt og relevant, ligesom det første åbent hus blev planlagt. Undervejs i perioden ind til huset endeligt blev solgt, efter godt 3 måneder, var der løbende mange fremvisninger, som blev adviseret og aftalt i rigtig god tid, ligesom der undervejs blev afholdt flere åbent hus arrangementer. Efter hver fremvisning og hvert åbent hus, fik jeg en udførlig status på hvordan det var gået, hvem der var interesseret samt hvilke forklaringer der var givet, fra købere der efter at have set huset, alligevel ikke var interesserede. Tilbagemeldinger som gjorde at jeg undervejs kunne have en konstruktiv og relevant dialog med Hensrik, Thomas Nielsen, om der var noget vi skulle justere.

I de sidste hektiske timer op til det endelig salg, viste Hensrik, Thomas Nielsen sig som en uvurderlig ressource i at få enderne til at nå sammen. En handel er kun god når både køber og sælger synes det er en god handel. Salget af mit hus var en rigtig god handel for både sælger og køber.

Så alt i alt har jeg haft en helt exceptionel god oplevelse med Hensrik, Thomas Nielsen i alle facetter af salget af mit hus. En oplevelse som jeg fortæller om til alle der vil lytte. Jeg kan på det varmeste give mine allerbedste anbefalinger. Stor ros og anerkendelse til Hensrik, Thomas Nielsen.Claus Broch vedr. salget af Agervænget 7, Snoldelev, 4621 Gadstrup

Læs mere..

En stor fornøjelse at samarbejde med et så engageret team

Solgt

En stor fornøjelse at samarbejde med et så engageret team

"Tak for et rigtig godt samarbejde om både huskøb og hussalg - Det har været en stor fornøjelse! Vi har benyttet Hensrik til både køb og salg af hus - og vi forstår godt hvorfor det er den førende ejendomsmægler i Roskilde; De er meget kompetente, servicemindede og super søde. Vi forelskede os i et nyt hus og købte dette meget hurtigt, hvilket betød, at vi også skulle sælge hurtigst muligt. Rasmus Svendsen har været vores mægler og han levede 100% op til vores forhåbninger om et hurtigt salg - og til fuld pris. En stor tak for et rigtig godt samarbejde med Rasmus og hele teamet i Hensrik. Det har været en meget tryg oplevelse og en stor fornøjelse at samarbejde med et så engageret team. Vi vil til enhver tid anbefale Rasmus Svendsen og Hensrik.Charlotte og Jesper vedr. salget af Isafjordvej 36, 400 Roskilde

Læs mere..

En hurtig beslutning og en hurtig handel!

Solgt

En hurtig beslutning og en hurtig handel!

”Vi troede faktisk, vi havde besluttet at renovere på vores hus fremfor at sælge og købe et andet. Så dukkede det her hus op, som havde det meste af det vi ledte efter, og placering og pris var perfekt. Vi så huset to gange, slog til og underskrev en betinget købsaftale. Nu skulle det gå stærkt, for det hus var vores, og det skulle en anden køber ikke forpurre. Det var Thomas fra HENSRIK, der havde huset til salg og vi valgte at bede ham stå for salget af vores hus – for det først gav det menig for os, at have samme ejendomsmægler på begge huse, og for det andet følte vi tryghed og tillid til Thomas, som vi havde lavet købsaftalen med. Thomas har i hele forløbet være tilgængelig og god til løbende, at holde os orienteret. I forhandlingerne med køber har Thomas fuldt ud accepteret vores grænser uden at forsøge at presse os på nogen måde. Vi har følt os godt behandlet Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, og vil helt sikkert give dem vores anbefalinger. ”

Christine Fisker Larsen og Thomas Bo Nielsen vedr. salget af Maglehøjen 5, 4320 Lejre

Læs mere..

Eftersalgsprocessen også i højsædet!

Solgt

Eftersalgsprocessen også i højsædet!

”Vi har benyttet os af HENSRIK i forbindelse med salget af vores bolig. Der har hele vejen igennem
processen været en yderst professionel og samtidig også meget behagelig og betryggende dialog med vores ejendomsmægler Rasmus – lige fra første møde til salget var endeligt. Herudover, så er opfølgningen på eftersalgsprocessen også i højsædet hos HENSRIK, man bliver ikke glemt ”bare fordi huset er solgt”.”

Sofie og René Elmkvist Albrechtsen vedr. salget af Jernaldermarken 47, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et hurtigt salg med HENSRIK!

Solgt

Et hurtigt salg med HENSRIK!

”En professionel og kompetent gennemgang, førte til et hurtigt resultat. Vi fik en god behandling hele vejen igennem. Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK kan kun anbefales.”

Allan Gissum-Greve vedr. salget af Strandagervej 13, 4040 Jyllinge

Læs mere..

En god oplevelse!

Solgt

En god oplevelse!

”Hej Rasmus,
Fik aldrig sagt tak for virkelig rolig og tryg håndtering af den noget komplekse købs/salgssituation vi
var i. Dejligt at alt lykkedes.”

Christina Tornquist vedr. salget af Bogensevej 14, 4000 Roskilde

Læs mere..

En positiv oplevelse med HENSRIK

Solgt

En positiv oplevelse med HENSRIK

”Jeg valgte ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK ud fra positiv omtale i vennekreds samt i pressen og min egen oplevelse gennem hele salgsforløbet kan kun bekræfte dette. Tak Thomas for det fine og ukompliceret forløb med løbende god information og personlig kontakt - jeg har været i de bedste hænder, da jeg stod alene og skulle sælge mit hus. Jeg har været yderst tilfreds med Thomas og hele teamet og kan kun anbefale ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK ”

Birgitte Rasmussen vedr. salget af Oldvejsparken 128, Gevninge, 4000 Roskilde

Læs mere..

5 Stjerner herfra

Solgt

5 Stjerner herfra

”Vi besluttede os for at sælge vores hus i Osted. Nu var så lige spørgsmålet, hvilken ejendomsmælger skulle man vælge; det er jo ikke hverdag man sælger sin ejendom. Tænkte, vi spørger rundt i vennekredsen, hvor en stor del bor i Roskilde omegn. Alle svarede ensstemmende og uafhængigt af hinanden: Vælg Henriks der sker der noget ! Og anbefalingerne holdt stik: Lige fra starten har vi fået seriøs rådgivning og professionel behandling, lige fra første dag, løbende informationer, til slut fasen; man tænker ud af boksen hos Hendriks, og wupti solgt på 85 dage. Vi har følt os som kunden i centrum og i trygge hænder. 5 stjerner - UG med pil opad herfra.”

Lars Anker Hørsman vedr. salget af Hovedvejen 138B, 4320 Lejre

Læs mere..

En stor lettelse!

Solgt

En stor lettelse!

”Det er så ganske anstrengende at have hus til salg. Der er ikke tid til at male, læse eller synge. Der
skal i stedet gøres rent. Så da huset blev solgt, kunne lettelsen mærkes som en kærkommen fysisk
ting. Rasmus har som ejendomsmægler en skarp faglig profil der bla. viser sig ved at han hverken
overdriver eller underdriver, når han taler om huskvalitet. Dette gav en tillidsfuld og saglig dialog i
vores forløb. Derudover var vores dialog med Rasmus nuanceret og ligeværdig,- her bidrog Rasmus
med viden og erfaring og sammen tog vi beslutninger som vi mente kunne fremme vores hussalg.”

Liselotte Rasmussen og Flemming Sørensen vedr. salget af Knæhøj 1, 4000 Roskilde

Læs mere..

En troværdig ejendomsmægler!

Solgt

En troværdig ejendomsmægler!

”Seriøse og professionelle folk. Til at få fat i på kontoret, altid imødekommende og med grundige,
hurtige tilbagemeldinger. Troværdig ejendomsmægler og klart anbefalelsesværdig til andre. Bestemt en ejendomsmægler jeg vil bruge en anden gang.”

Henriette Kurland Bendtsen vedr. salget af Søndervang 22, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi er meget taknemmelige!

Solgt

Vi er meget taknemmelige!

”Hej Thomas.

Stor tak, specielt til dig personligt, men også til dine mange kolleger og medarbejdere hos HENSRIK. Det har hele vejen været meget professionelt, og den venlighed og respekt vi har mødt som sælgere, er vi meget taknemmelige for. Det blev et salg med nogen udfordring, tak for et kæmpe arbejde. Vi har allerede og vil forsat anbefale jer til andre, som måtte få brug for et ejendomsmæglerfirma.”Finn og Margit Schwaner vedr. salget af Skyttevej 8, 4000 Roskilde

Læs mere..

En god handel!

Solgt

En god handel!

”En kæmpe stor tak skal lyde fra en meget tilfreds kunde. 2 dage efter huset kom til salg dukkede de første købere op. Både Rasmus og Martin gjorde en stor indsats for at det skulle blive en god handel.”

Annelise Rasmussen vedr. salget af Marievej 7, 4000 Roskilde

Læs mere..

Godt kendskab til lokalområdet!

Solgt

Godt kendskab til lokalområdet!

”Jeg valgte Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK på baggrund af anbefalinger fra andre, som havde solgt hus derigennem og fordi jeg vidste de havde et godt kendskab til lokalområdet. Alle mine forventninger er fra start til slut blev i den grad indfriet og selve salget af huset foregik langt hurtigere end forventet. God opfølgning og tilbagemeldinger fra fremvisninger, og et veludført stykke salgsarbejde overfor potentielle købere, har gjort at jeg kun kan medgive mine bedste anbefalinger omkring Thomas og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, der som helhed virker som en meget professionel og tryg partner vælge i forbindelse med salg af hus”

Allan Basbous vedr. Skolevej 11, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Dejligt med dygtige folk!

Solgt

Dejligt med dygtige folk!

”Alle ansatte, det være sig mæglere, sagsbehandlere eller hvem det måtte være, er 100% servicemindede og professionelle i enhver henseende. Meget stor ekspertise til gavn og glæde for både sælgere og købere. Vi har handlet med HENSRIK før, og er imponeret over Rasmus håndtering af sagen, Agnethes service i sagsbehandlingen samt Martins professionelle gennemgang af sagen op til underskriften af købsaftalen. Dejligt med dygtige folk.”

Lissa Rasmussen vedr. salget af Terrasserne 73, 4000 Roskilde

Læs mere..

Tusind tak!

Solgt

Tusind tak!

”Kære alle hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.


Tusind tak for hjælpen med salget af vores hjem. Det har været en fornøjelse.


God vind fremover. "Hanne Birgitte og Ulrik Pedersen Brandt vedr. salget af Valorevej 46, 4130 Viby Sjælland

Læs mere..

Dygtige og kompetente medarbejdere

Solgt

Dygtige og kompetente medarbejdere

”Jeg tager virkelig hatten af for Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, i løbet af 24 dage var mit hus solgt.Det er et firma med dygtige og kompetente medarbejdere, der evner at samarbejde og kan deres kram. Alt godt fremover."

Kirtsten Andersen vedr. salget af Ole Nielsens Vej 18, 4000 Roskilde

Læs mere..

Særdeles tilfreds med forløbet!

Solgt

Særdeles tilfreds med forløbet!

"Vi har brugt Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK i forbindelse med salg af vores hus. Vi har været
særdeles tilfredse med den service vi har fået af Thomas. Han er omhyggelig, informativ og effektiv i
handling og kommunikation. At han samtidig er et rigtig rart menneske at omgås, er også et stort plus. Mangler du en mægler i Roskilde og omegn, kan jeg uden at blinke anbefale HENSRIK"

Bo Lorentzen vedr. salget af Rødkildebanken 21, 4320 Lejre

Læs mere..

Kære Rasmus

Solgt

Kære Rasmus

"Tak for behagelig samtale under forløbet og rigtig dejligt, at salget nu er faldet på plads. Vi er meget
tilfredse. Efter en professionel vurdering blev vores hus allerede solgt efter 2. fremvisning. Vi kan kun givevores bedste anbefaling til at bruge ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK"

Lisbeth og Leif V. Nielsen vedr. salget af Ebbevænget 3, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere..

Godt samarbejde!

Solgt

Godt samarbejde!

”I forbindelse med salg af vores ejendom foretrak vi Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, da vi oplevede en professionel og kvalificeret håndtering fra start - og vores forventninger er blevet opfyldt til fulde. Der har i forløbet været god information, aftaler er blevet overholdt og vi har altid fået svar på evt. spørgsmål. Det gør at vi har følt os trygge og orienteret fra start til slut, hvilket vi synes er vigtigt, når man sælger sin bolig. Deres indsats og rådgivning har været tilpasset individuelt til vores ejendom og forventningerne er blevet realistisk afstemt fra start, hvorfor vi i dag er meget tilfredse med både forløbet og resultatet. Derfor anbefaler vi gerne andre at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK”

Micha og Peter Hornstrup vedr. salget af Lyndby Havnevej 3, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere..

DET ER FANTASTISK GODT GÅET!

Solgt

DET ER FANTASTISK GODT GÅET!

Kære Rasmus og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.


Vi vil herigennem udtrykke vores taknemlighed for et meget professionelt salg af ejendommen Langengen 62, Svogerslev. Det er fantastisk godt gået, at have solgt ejendommen før den faktisk blev annonceret til salg. Rasmus tak for den store hjælp og forståelse i forbindelse med salget af Ruths ejendom. En tak skal også lyde for den gode modtagelse på jeres kontor. Vi vil ønske både dig og dine medarbejdere rigtig god jul.Ruth Buch, Connie Buch og Svend Aage Kamstrup vedr. salget af Langengen 62, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi har både købt og solgt!

Solgt

Vi har både købt og solgt!

Som køber år 2015. - Himmelev Have 16. Godt forløb, med fin behandling af Brian Hensrik. Som sælger år 2016. - Søparken 78, Svogerslev. Godt professionelt salg og markedsføring, Med fin orientering om forløb undervejs. Solgt på 25 dage, godt klaret af Thomas Nielsen . For en ejendom i den lidt dyre ende. Som sælger igen år 2016. – Holbækvej 264, Svogerslev. Denne gang en ejendom i den lidt billigere ende, Igen solgt af Thomas, på 32 dage, med samme professionelle forløb og orientering undervejs, tak for det. Også en tak til pigerne med arbejde i før-og eftersalgsbehandling, For venlige mail og vejledning undervejs i salgsforløbet. Som køber, og sælger kan vi anbefale Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.

Jonna og Kjeld Koch vedr. salget af Holbækvej 264 og Søparken 78, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et lynhurtigt hussalg!

Solgt

Et lynhurtigt hussalg!

” Jeg tror ikke, man kan være mere tilfreds, end jeg er nu her efter et lynhurtigt hussalg. Mit hus blev solgt på under en uge. Jeg blev informeret løbende om, hvordan det skred fremad, og sidder nu her en måned efter, aftalen blev lavet , og ALT er faldet på plads. Jeg vil til enhver tid anbefale HENSRIK som mægler til andre. Stor tak speciel til Anders Hansen som var min mægler og som med sit rolige, men professionelle væsen vækkede stor tillid hos mig.”


Charlotte Martemsem vedr. salget af Terrasserne 97, 4000 Roskilde

Læs mere..

Perfekt rådgivning og kundeservice!

Solgt

Perfekt rådgivning og kundeservice!

Vi har været super tilfredse med processen hos HENSRIK. Efter 6 måneder til salg hos en anden mægler, er vi glade for, at vi valgte den lokale Roskilde mægler, og vi har fra start til slut i denne meget korte salgsproces fået perfekt rådgivning og kundeservice hos Martin Vester og fra teamet på kontoret. De har håndteret forløbet yderst professionelt og vi har hele tiden været velinformet om salgsforløbet og vi kan absolut give vores bedste anbefalinger”

Annette og Flemming Rasmussen vedr. salget af Ågeruphøj 39, 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt på under én uge!

Solgt

Solgt på under én uge!

”Thomas imponerede mig fra start til slut i vores samarbejde, lige fra første møde hvor vi sammen
gennemgik markedet og mine forventninger til salget af huset, til den efterfølgende proces med selve salget hvor det lykkedes Thomas at sælge mit hus på under én uge. Jeg har været meget tilfreds med både Thomas og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.”

Michael Schultz Pedersen vedr. salget af Linkøpingvej 197, Trekroner, 4000 Roskilde

Læs mere..

4 handler med Rasmus!

Solgt

4 handler med Rasmus!

"Jeg har nu benyttet Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK i 4 handler og alle gange er det gået nemt, godt og anbefalingsværdigt. Jeg har både været køber og sælger og har været ovenud tilfreds fra begge sider af bordet. Jeg kan derfor kun give min bedste anbefaling til at benytte HENSRIK, næste gang I står overfor et salg eller køb"Husam Abu Mneajil vedr. salget af Haraldsborgvej 45, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et godt stykke arbejde!

Solgt

Et godt stykke arbejde!

"Kære Thomas og Brian


1000 tak for samarbejdet vedr. salg af vores (nu tidligere) hus. Vi nåede det lige inden lukketid.
Rigtigt godt stykke arbejde af Thomas og resten af HENSRIK teamet. Jeg sætter pris på de gode
dialoger vi har haft under vejs. Thomas vil jeg gerne rose for at være imødekommende hele vejen.”Saeed D. Khanlo sælger af Fjortenskæppevej 18, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et hurtigt salg til prisen!

Solgt

Et hurtigt salg til prisen!

”Vi var lidt uklare på vores ønsker til fremtidig bolig samt hvornår i forløbet vi skulle sætte vores hus til salg. Thomas Nielsen gav gode råd og lyttede interesseret til vores i starten divergerende ønsker. Udover at assistere os med salg af vores eget hus støvede Thomas mulige opkøbsemner op i et hel uhørt omfang. Vi kan varmt anbefale Thomas hvis I ønsker en velbegrundet oplevelse af at jeres hussalg er i fokus og et hurtigt salg til prisen."Klaus & Hanne Christensen vedr. salget af Lønspjæld 26, 4320 Lejre

Læs mere..

HURTIGT OG TILFREDSSTILLENDE SALGSFORLØB

Solgt

HURTIGT OG TILFREDSSTILLENDE SALGSFORLØB

” Vi fik solgt vores hus via køberkartotek. Rasmus Svendsen varetog i højeste grad vores interesser, og han fik enderne til at mødes til alles tilfredshed. Det er vel indbegrebet af at være ”mægler”. Vi kan kun varmt anbefale Rasmus Svendsen og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK”


Morten Gjerrild vedr. salget af Stenkær 20, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi er MEGET glade og tilfredse

Solgt

Vi er MEGET glade og tilfredse

”Vi talte med flere mæglere, da vi skulle sælge vores hus, men vi valgte HENSRIK på grund af Martin Vester. Han kunne se mulighederne i vores hus, og han lyttede til os og svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål, ligesom da han gav sig god tid til at forklare hele salgsprocessen for os. I hele forløbet har vi også haft en god dialog, både med Martin Vester og de øvrige medarbejdere hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Vi er altid blevet mødt med smil og venlighed, når vi kom op på kontoret. Det har også været rart, at vi blev orienteret om fremvisninger i god tid, og at vi fik en lille snak om forløbet umiddelbart bagefter. Det har indimellem været lidt nervepirrende, men det hele endte jo godt, og vi er meget glade og tilfredse nu. Så vi siger mange tak for det gode samarbejde og for en god, spændende og lærerig oplevelse.”


Birthe Cesaretti og Birthe Hansen vedr. salget af Helligkorsvej 25, 4000 Roskilde

Læs mere..

FANTASTISK SERVICE!!

Solgt

FANTASTISK SERVICE!!

”Vi vil gerne sige tusind tak for helt FANTASTISK service. Det har været så dejligt at sælge hus hos jer. Man har altid kunne komme i kontakt med nogen hvis der var spørgsmål, vi har altid fået mails om hvor langt i forløbet vi var og alt det økonomiske skulle vi ikke ”tænke” på. Vi har været trygge hele vejen igennem. Rigtig mange tak for det. Vi vil til en hver tid anbefale jer til andre!


Louise Schou og Kristian Baun vedr. salget af Terrasserne 71, 4000 Roskilde

Læs mere..

En solstrålehistorie

Solgt

En solstrålehistorie

”Når dygtighed og held går hånd i hånd, så opstår af til en solstrålehistorie. Takket være det gode samarbejde mellem HENSRIKs mæglere, så blev vores hus på Mågevej solgt, inden det nåede at blive annonceret til salg. Det var utroligt nemt for os. TAK for det, og for den ualmindelig gode og professionelle behandling vi har modtaget undervejs. Mange tak til Jer! ”


Sisse Schou og Kjeld Nielsen vedr. salget af Mågevej 46, 4000 Roskilde

Læs mere..

Til rådighed under hele salgsprocessen!

Solgt

Til rådighed under hele salgsprocessen!

Fra start havde vi planer om at vi skulle have tilbud fra flere ejendomsmæglere, vi nåede aldrig længere end til HENSRIK. Anders Hansen forstod at fange os med sit behagelig væsen, lyttende øre til vores ønsker og selvfølgelig var der en lille salgstale hvorfor vi skulle vælge HENSRIK men på en meget ydmyg måde. Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK – både ejendomsmæglere og sagsbehandlere - har altid været til rådighed under hele salgsprocessen, og har hele tiden vist stor interesse i vores salg af huset. Der har været fuld opmærksomhed omkring salget fra første besøg til endelig afslutning af handlen. Hvis det skulle blive aktuelt vil vi helt klar være kunder der vil vende tilbage. Så TAK for godt samarbejde!

Rie & Allan Egebjerg vedr. salget af Lertoften 12, Øm, 4000 Roskilde

Læs mere..

Følte mig tryg og godt rådgivet!

Solgt

Følte mig tryg og godt rådgivet!

Da jeg skulle sætte mit sommerhus til salg, var jeg ikke tvivl om hvilken mægler jeg skulle vælge. Jeg valgte Ejedomsmæglerfirmaet HENSRIK udelukkende på grund af de gode anbefalinger jeg fik fra mine venner. Jeg har været utrolig tilfreds med hele salgsforløb. Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK har været meget professionelle, og de har altid været søde til at besvare alle mine spørgsmål. Samarbejdet har været meget tilfredsstillende, og jeg blev informeret jævnligt hvor i forløbet vi var henne. Jeg vil uden tvivl anbefale HENSRIK som ejedomsmægler til alle, da jeg under hele salgsforløbet følte mig tryg og godt rådgivet.

Ivan Holzknecht vedr. salget af Bøgevej 17, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hvorfor sælge selv når man har HENSRIK?

Solgt

Hvorfor sælge selv når man har HENSRIK?

Når man ved, man har en attraktiv ejendom, kan man være fristet til at overveje at springe udgiften til ejendomsmægler over. Vi var glade for at vi valgte HENSRIK til at hjælpe os gennem salget af vores ejendom. Ved vores første møde med Thomas følte vi en god kemi og et stort engagement, vi følte os straks i gode hænder. Thomas fastsatte en realistisk pris ud fra vores tidshorisont for salg, samt en fornuftig markedsføringsplan. Før og efter hver fremvisning var det aftalen, at vi skulle være i kontakt med hinanden, hvilket var meget trygt for os. Huset blev solgt på omkring en måned og det var to glade og tilfredse sælgere som kunne sætte deres signatur på slutsedlen. Vi kan på det varmeste anbefale HENSRIK.Søren B. Christiansen vedr. salget af Terrasserne 155, 4000 Roskilde

Læs mere..

EN KÆMPE TAK TIL HENSRIK!

Solgt

EN KÆMPE TAK TIL HENSRIK!

Jeg vil gerne sige Jer alle en KÆMPE tak for Jeres måde at være på. Det er ikke altid det letteste, at skulle sige farvel til et hjem gennem 40 år, men min far og resten af familien har under hele forløbet, følt os trygge ved Jer. Vi har virkelig værdsat Jeres professionelle tilgang til salget, den løbende orientering og opfølgning hvor en aftale er en aftale, Jeres gode råd, overblik og måden I alle sammen er på. Det betyder rigtig meget for os som sælgere. Jeg har og vil anbefale Jer til alle jeg kender, og har KUN positivt at fortælle om jer. Alle fordomme om ejendomsmæglere er gjort til skamme. Mange tak for denne gang – vi ses helt sikkert igen.


Britt Hansen vedr. salget af Motelvej 36, 4000 Roskilde

Læs mere..

Tillid til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Solgt

Tillid til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK
Knud Abildgaard vedr. salget af Haraldsborgvej 136, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtig og professioniel arbejde!

Solgt

Hurtig og professioniel arbejde!

Vi vil gerne takke Rasmus Svendsen, og hele holdet bag Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK for en god og hurtig handel af Vindingevej 61B st. th. samt Himmelevvej 1A. Vi har hele tiden følt at vi var i gode og trygge rammer, så vi vil stærkt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, hvis man skal sælge.

Vibeke Højrup og Klaus Knudsen vedr. salget af Vindingevej 61B st. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Gode rådgivere under hele salgsforløbet!

Solgt

Gode rådgivere under hele salgsforløbet!

Viviana og jeg valgte ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK grundet Deres omdømme for, at være præcise på prisen og gode til at rådgive under hele salgsforløbet. Stort set alle de punkter som blev nævnt, måtte det være prissætning, tekstforfatning, mindre istandsættelse og strategi, så mærkede man stor erfaring. HENSRIK (Rasmus Svendsen) var god til at se på huset kritisk og ud fra købers side, så vi alle var forberedte på enhver situation der måtte melde sig. Vi følte os i trygge hænder og kan anbefale HENSRIK.Viviana og Anders Hindsbo vedr. salget af Strandgårdsvej 39, 4000 Roskilde.

Læs mere..

HENSRIK kan klart anbefales!

Solgt

HENSRIK kan klart anbefales!
Charlotte og Mads Stougaard vedr. salget af Købmandsgården 11, 4130 Viby Sjælland

Læs mere..

Et glimrende og gnidningsfrit samarbejde!

Solgt

Et glimrende og gnidningsfrit samarbejde!

Siden maj 2015, hvor HENSRIK in casu Rasmus Svendsen fik vores hus til salg, har vi haft et glimrende og gnidningsfrit samarbejde. Tonen har været venlig, imødekommende og dialogen ligeværdig, saglig og professionel. Selvom forløbet har været lidt længere end forudset, har der på intet tidspunkt været pres på prisen for at opnå salg, heller ikke i den sidste pressede forhandlings fase. Vi kan kun anbefale anvendelse af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK!Hanne Kræmer og Finn Ørbæk vedr. salget af Fjordparken 8, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi vil til hver en tid anbefale HENSRIK!

Solgt

Vi vil til hver en tid anbefale HENSRIK!

Fra første dag Anders trådte ind i vores hjem, var han yderst tillidsfuld og professionel. Vi blev
vejledt samt taget med på råd, og der blev sat en realistisk pris på vores hus. Derfra gik det stærkt, efter tre uger fik vi en mundtlig bekræftelse fra en køber, der først skulle sælge egen bolig og efter blot 1 1/2 måned var huset solgt. Vi er blevet holdt ’up to date’ med tilbagemeldinger efter hver åbent hus, samt planlagte fremvisninger. Hele holdet bag HENSRIK, har været super behagelige at samarbejde med.

Heidi Weitzmann og Stig Dircks vedr. salget af Langhusevej 11, 4000 Roskilde

Læs mere..

Kort forløb med en professionel mægler!

Solgt

Kort forløb med en professionel mægler!

Vi fik fra starten det klare indtryk, at HENSRIK greb opgaven professionelt an og havde en klar opfattelse af, hvordan boligen skulle sælges, og til hvilken pris. Vi blev bestemt ikke skuffede. Det korte forløb var præget af god og åben information, så vi hele tiden vidste, hvor vi stod. Vi kan varmt anbefale HENSRIK som en professionel mægler.

Majbrit og Robert Spliid vedr. salget af Dronning Margrethes Vej 38, 4000 Roskilde

Læs mere..

Meget professionelt!

Solgt

Meget professionelt!

Efter en skidt oplevelse hos en anden mægler, følte jeg mig fantastisk behandlet hos
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK samt hele tiden løbende orienteret under forløbet.
Meget professionelt.

Linnea Weinreich vedr. salget af Hedevænget 12, st.th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Solgt på kun 2 uger!

Solgt

Solgt på kun 2 uger!

Tak til HENSRIK for et fantastisk godt og hurtigt salgsforløb. Vi oplevede et tæt og personligt
samarbejde med Anders og det øvrige team, som professionelt og altid venligt guidede os igennem, da vi efter 35 gode år skulle sige farvel til vores kære bolig med mange gode minder. Da huset efter møder, rapporter og fotografering m.m. kom på nettet, blev det efter en fin indsats fra HENSRIKs side solgt på kun 2 uger. Helt utroligt! Vi havde netop købt vores nye hus af HENSRIK og oplevelsen som køber var med til at tage vores beslutning om, at HENSRIK også skulle sælge vores gamle. Vi er både som køber og sælger meget tilfredse giver vore bedste anbefalinger til denne dygtige lokale ejendomsmægler.


Jytte og Freddy Rud Pedersen vedr. salget af Margrethehåbsvænget 18, 4000 Roskilde

Læs mere..

Meget tilfreds med hele processen

Solgt

Meget tilfreds med hele processen

Jeg har været meget tilfreds med hele processen omkring salget af min lejlighed i Ejboparken.

Anders har fulgt op jævnligt, og vi har haft en god og realistisk dialog omkring pris, udbud og

efterspørgsel.Bjarne Audun-Olsen vedr. salget af Ejboparken 57, 2. mf., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tak for en hurtig handel!

Solgt

Tak for en hurtig handel!

En stor anbefaling til ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. En hurtig handel, solgt på 45 dage, Vestergade 3, 4000 Roskilde. Vi vil gerne sige tak til Rasmus og Martin, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med to så professionelle ejendomsmæglere, der gennem hele forløbet har informeret på en god og positiv måde. Endnu en gang tak for en hurtig handel!

Litzi & Torben Henriksen, vedr. salget af Vestergade 3, 4000 Roskilde

Læs mere..

Utrolig professionel!

Solgt

Utrolig professionel!
Birgitte Nielsen og Paw Verner, vedr. salget af Haraldsborgvej 54, 4000 Roskilde

Læs mere..

Hurtigt salg med en ærlig mægler!

Solgt

Hurtigt salg med en ærlig mægler!

"Da vi ikke har prøvet at sælge hus før, har det jo været helt nyt for os, og ved ikke helt hvad vi skal
sammenligne med. Men alt i alt, så er vi glade for forløbet af salget af huset, og det forholdsvis
hurtige salg, som det jo nok egentlig er i vores område. Tak til dig Martin, vi har været fuldt ud
tilfreds, med at have dig som mægler, og du har været ærlig hele vejen igennem, siden huset blev
sat til salg og til det blev solgt. Det tæller meget for os, ingen falske forhåbninger er der givet.”

Birgit og Cliff Hansen vedr. salget af Skelbækvej 3, 4130 Viby Sjælland

Læs mere..

Tak for samarbejdet!

Solgt

Tak for samarbejdet!

Det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med så professionelle mennesker hos HENSRIK, som har håndteret mit boligsalg seriøst og flot fra dag 1- tak for samarbejdet! - og specielt tak til Laura, for at få ”tingene på plads" :-)

Peter Sønderbæk, vedr. salget Baldersvej 22, 4000 Roskilde

Læs mere..

To hurtige handler!

Solgt

To hurtige handler!

Vi har både købt og solgt hus gennem ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, de har fingeren på pulsen og kender markedet. Rasmus blev både vores mægler ved køb og ved salg, hvor hans
professionelle håndtering og vejledning var grundlag for to hurtige handler. Det er vores helt klare anbefaling at handle hus hos ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.

Steen og Lene Søgaard Petersen, vedr. salget af Øvejen 1, 4000 Roskilde

Læs mere..

Imødekommende og professionelle!

Solgt

Imødekommende og professionelle!

Kære alle hos HENSRIK

Et stort tak til Jer alle for den måde i har behandlet os på. Det har betydet meget for sådan to pensionister som os. I har altid været imødekommende, både på kontoret og fremvisninger, og vi fik alle set hinanden i øjnene, da I alle kom og så vores hus.  Thomas, du var vores første møde med HENSRIK, imødekommende, professionel og du kendte Svogerslev. Det havde vi det godt med. Karina du formåede at få Bent rolig, så tak for din indfølingsevne. Vi vil glæde anbefale jer til andre!Bent og Jytte Jensen, vedr. salget af Granen 1, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Af hjertet tak!

Solgt

Af hjertet tak!

Jeres håndtering af tilbudsgivningen vedr. salget af huset blev lavet på en sobert og realistisk grundlag. Vi fik en god rådgivning og indsigt i processen, hvor de endelige salgsmaterialer og budget blev lavet i en konstruktiv dialog samt salgsmaterialet med tilhørende foto gav et godt indtryk af huset og området. Selve forløbet med fremvisning (internt af jer, og eksternt) blev gennemført på en god måde, hvor især jeres ”interne” markedsføring vurderes, at have bidraget til det hurtige salg. Desuden har HENSRIK praktiseret en ”24/7” service over for os som sælger, hvis vi havde spørgsmål. Alt sammen gør, at vi til dato har været yderst tilfreds med håndtering af sagen. Jeg vil bestemt kunne anbefale Jer til andre!

Dennis Bruhn, vedr. salget af Bygaden 11, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Jeg har været utrolig glad for ar jeg valgte Jer til at sælge mit hus!

Solgt

Jeg har været utrolig glad for ar jeg valgte Jer til at sælge mit hus!

I har været meget professionelle. Altid hurtige tilbagemeldinger efter åbent hus og bestilte fremvisninger. Herudover synes jeg at jeres information om hvem der overtog min sag i forbindelse med en kort orlov var ud over hvad jeg havde forventet. Jeg vil også rose jeres sagsbehandlere. Altid fantastisk flinke og imødekommende. Jeg vil anbefale jer på det varmeste til alle jeg kender.

Britta Mikkelsen, vedr. salget af Irisvej 33, 4050 Skibby

Læs mere..

HURTIGT OG TILFREDSSTILLENDE SALGSFORLØB

Solgt

HURTIGT OG TILFREDSSTILLENDE SALGSFORLØB

” Vi fik solgt vores hus via køberkartotek. Rasmus Svendsen varetog i højeste grad vores interesser, og han fik enderne til at mødes til alles tilfredshed. Det er vel indbegrebet af at være ”mægler”. Vi kan kun varmt anbefale Rasmus Svendsen og Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK”


Morten Gjerrild vedr. salget af Stenkær 20, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi vil stærkt anbefale ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Solgt

Vi vil stærkt anbefale ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Fra dag 1, har vi været ovenud tilfredse med salg af vores hus gennem Ejendomsmægler HENSRIK. Vores kontaktperson, Martin Vester har under hele forløbet optrådt top professionelt, lydhør, empatisk og handlekraftig. Den største anbefaling herfra! At sælge sin bolig er en tillidssag! Vi har hele tiden følt os trygge, og er altid blevet orienteret om afsluttede fremvisninger: Hvor mange der var, hvor interesserede de var etc. etc. Kommer man selv på kontoret, er der en super- dejlig atmosfære! En venlighed og entusiasme fra alle, man bare bliver glad af! Og altid kaffe på kanden.Vi siger tusind tak for et dejligt forår! Huset blev solgt på halvanden måned, trods udfordringen i, at vi har toget ganske tæt
på. Flot Martin! Vi vil stærkt anbefale ejendomsmæglerfirmaet for evt. købere og sælgere.

Anne Marie Faber & Graziano Lorenzon, vedr. salget af Højvangsvej 14, Gøderup, 4000 Roskilde

Læs mere..

Kompetent service i hele salgsprocessen!

Solgt

Kompetent service i hele salgsprocessen!

”Vi er godt tilfredse med, at det lykkedes at få afsat huset til en nogenlunde fornuftig pris. Og indenfor en rimelig liggetid taget husets udfordringer i betragtning. Tak for en god indsats og en meget imødekommende og kompetent service i hele salgsprocessen. Der har været en meget fin kommunikation hele vejen. Det har vi virkelig sat stor pris på. Vi kan absolut anbefale HENSRIK som ejendomsmægler.”

Michael og Dorrit Murholt vedr. salget af Bymarken 12, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi er yderst tilfredse!

Solgt

Vi er yderst tilfredse!

Vi har netop solgt vores hus i Roskilde igennem Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Huset blev solgt på under 4 uger. Vi har solgt flere ejendomme gennem tiden, men dette har været den bedste oplevelse, både mht. dialog, salgspris og tiden boligen var på markedet. Vi er yderst tilfredse og kan anbefale HENSRIK, når det er tid til at sælge!

Anders Carlsen, vedr. salget af Bondetinget 21, 4000 Roskilde

Læs mere..

Kvalitet i hele processen - fra vurdering til afslutning!

Solgt

Kvalitet i hele processen - fra vurdering til afslutning!
Ole Hückelkamp, vedr. salget af Møllehusene 19, 4000 Roskilde

Læs mere..

HENSRIK er yderst kompetente!

Solgt

HENSRIK er yderst kompetente!

Tak, for super rådgivning og samarbejde med Rasmus i forbindelse med salg af gammel bolig og køb af ny bolig. I er meget kompetente og har et højt serviceniveau. Vi er glade for at vi valgte jer :-)

Lisbeth & Kaj Hansen, vedr. salget af Flengsager 4, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Personalet i forretningen er yderst serviceminded!

Solgt

Personalet i forretningen er yderst serviceminded!

Vi har været yderst tilfredse med HENSRIKs håndtering af os som sælgere. Personalet i forretningen er yderst serviceminded, og vi har altid følt at alle medarbejdere hos HENSRIKs har kendt til salget at netop vores bolig.

HENSRIKs lokale position og erfaring med boligmarkedet i Roskilde har betydet meget for os som sælgere af bolig.
Rådgivning før, under og efter salg af vores bolig er blevet håndteret rigtig godt og vi har hele tiden følt os rigtig godt behandlet.”
Ha´ en rigtig god dag:-)
Jan Olsen, vedr. salget af Algade 67, st. tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tak, for en professionel håndtering fra start til slut!

Solgt

Tak, for en professionel håndtering fra start til slut!

Vi har været godt tilfredse med Jeres behandling af sagen, og I har løbende informeret om fremvisninger mm. 
Også papirarbejdet efterfølgende har gået gnidningsfrit og hurtigt.
Tak, for en professionel håndtering fra start til slut.
Frank Høyer Rasmussen, vedr. salget af Østervang 35, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et højt niveau af professionalisme!

Solgt

Et højt niveau af professionalisme!

Mine forældre døde og dermed skulle jeg sælge deres hus. Da det er 23 år siden, jeg har været i kontakt med et ejendomsmæglerfirma, havde jeg ikke nogen foretrukken. Derfor besøgte jeg flere ejendomsmæglere i Roskilde, men da jeg kom ind i ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, var jeg helt overbevist om, at det skulle være dem, der skulle sælge ejendommen. Atmosfæren og dialogen de ansatte imellem, en god portion humor, samt et højt niveau af professionalisme afspejlede firmaet. Jeg havde godt nok en lidt højere forventning til prisen på huset, men ejendomsmægler Thomas Nielsen begrundede sagligt, hvorfor prisen burde være, som han anbefalede. Der har på intet tidspunkt været tale om luftkasteller og store armbevægelser, men udelukkende saglighed. Med en liggetid på 9 dage og et afslag på kun 1½ % kan jeg kun bekræfte Thomas’ store dygtighed. Jeg har været yderst tilfreds med Thomas og firmaet som helhed og kan med glæde anbefale det til andre.
Ole Løvskov, vedr. salget af Agertoften 8, Osted, 4320 Lejre

Læs mere..

Kan med god grund anbefale HENSRIK!

Solgt

Kan med god grund anbefale HENSRIK!

Tak, til Thomas for god og professionel vejledning ved salget af vores hus. Huset blev solgt på ca 1 måned og der har været god kommunikation under forløbet.

Kan absolut med god grund anbefale HENSRIK.Linda & Vagn Pedersen, vedr. salget af Sikærvej 7, 4000 Roskilde

Læs mere..

Det rette valg!

Solgt

Det rette valg!

”Jeg havde 3 gode møder med 2 af de store kædemæglere og 1 af de uafhængige. Hos HÉNSRIK kender alle medarbejdere til opgaven omkring salget. Hvis nogen skulle ringe og stille
spørgsmål omkring ejendommen, så har alle set boligen. Det viser for mig, at HENSRIK virkelig er seriøse og har integritet. Det kan jeg lide. Derfor var jeg også overbevist om, at HENSRIK var de rigtige til at sælge lejligheden, hvilket de også beviste, som tak for min tillid. Under hele forløbet, de 5 uger det tog at sælge lejligheden, har HENSRIK være gode til at holde mig informeret om hvert besøg, tak. Jeg kan og vil derfor un anbefale HENSRK til alle andre som jeg kender i Roskilde området, hvis de en dag skal sælge/købe.”


Peter Andreasen vedr. salget af Hedevænget 4, 1.tv., 4000 Roskilde

Læs mere..

Det har været et super godt og trygt forløb!

Solgt

Det har været et super godt og trygt forløb!

I al den tid jeg har boet i Roskilde, har anbefalingen altid været: ”Skal du nogensinde sælge, så gå til HENSRIK” - så da det blev aktuelt, tøvede jeg ikke et sekund med at ringe til Laura Heideby og sige: ”så er det nu”. Da papirarbejdet var overstået og startskuddet havde lydt, forberedte jeg mig på en lang række fremvisninger og åbent hus-arrangementer,-men sådan gik det bare ikke, Laura solgte min lejlighed ved første fremvisning. Sådan!! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg af ejendomsmægler - det har været et super godt og trygt forløb. TAK, Laura og team HENSRIK, for at I ”holdte mig i hånden” og for jeres uendelige tålmodighed med alle mine spørgsmål.

Anni Reenberg, vedr. salget af Helligkorsvej 8B. 1. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Vores lejlighed i Roskilde midtby blev solgt

Solgt

Vores lejlighed i Roskilde midtby blev solgt

Vi har oplevet Martin og resten af teamet hos HENSRIK, som super professionelle og de har i hele
salgsprocessen givet os, som kunder, en stor ro og sikkerhed.
Annonceringen har været både online og i avis og har været ”spot-on” ligesom opfølgningen fra mægleren har været præcis og hurtig.

Thomas Bjerring, vedr. salget af Blågårdsstræde 4, 2. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Kvalitet i hele processen - fra vurdering til afslutning.

Solgt

Kvalitet i hele processen - fra vurdering til afslutning.

Vi har været involveret i flere ejendomshandler og har for første gang oplevet, at det er os som sælger der er i fokus. Der kommunikeres så vi forstår det, og der lyttes til vore behov. Vi har særligt bidt mærke i følgende kvaliteter:


• Troværdighed skaber gensidig tillid.
• Hurtig (summen af timing og hurtig handling og ekspedition).
• Kvalitet i hele processen fra vurdering til afslutning.Ole Hückelkamp, vedr. salget af Møllehusene 19, 4000 Roskilde

Læs mere..

Personalet i forretningen er ydert serviceminded!

Solgt

Personalet i forretningen er ydert serviceminded!

Vi har været yderst tilfredse med HENSRIKs håndtering af os som sælgere. Personalet i forretningen er yderst serviceminded, og vi har altid følt at alle medarbejdere hos HENSRIK har kendt til salget at netop vores bolig. HENSRIKs lokale position og erfaring med boligmarkedet i Roskilde har betydet meget for os som sælgere af bolig. Rådgivning før, under og efter salg af vores bolig er blevet håndteret rigtig godt, og vi har hele tiden følt os rigtig godt behandlet.Jan Olsen, vedr. salget af Algade 67, st.tv, 4000 Roskilde

Læs mere..

Tak, for en professionel håndtering fra start til slut!

Solgt

Tak, for en professionel håndtering fra start til slut!

Vi har været godt tilfredse med Jeres behandling af sagen, og I har løbende informeret om fremvisninger mm. Også papirarbejdet efterfølgende har gået gnidningsfrit og hurtigt. Tak, for en professionel håndtering fra start til slut.


Frank Høyer Rasmussen, vedr. salget af Østervang 35, 4000 Roskilde

Læs mere..

Et højt niveau af professionalisme!

Solgt

Et højt niveau af professionalisme!

Mine forældre døde og dermed skulle jeg sælge deres hus. Da det er 23 år siden, jeg har været i kontakt med et ejendomsmæglerfirma, havde jeg ikke nogen foretrukken. Derfor besøgte jeg flere ejendomsmæglere i Roskilde, men da jeg kom ind i ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, var jeg helt overbevist om, at det skulle være dem, der skulle sælge ejendommen. Atmosfæren og dialogen de ansatte imellem, en god portion humor, samt et højt niveau af professionalisme afspejlede firmaet. Jeg havde godt nok en lidt højere forventning til prisen på huset, men ejendomsmægler Thomas Nielsen begrundede sagligt, hvorfor prisen burde være, som han anbefalede. Der har på intet tidspunkt været tale om luftkasteller og store armbevægelser, men udelukkende saglighed. Med en liggetid på 9 dage og et afslag på kun 1½ % kan jeg kun bekræfte Thomas’ store dygtighed. Jeg har været yderst tilfreds med Thomas og firmaet som helhed og kan med glæde anbefale det til andre.

Ole Løvskov, vedr. salget af Agertoften 8, Osted, 4320 Lejre

Læs mere..

5 stjerner ud af 5!

Solgt

5 stjerner ud af 5!

Efter samtale med og priser fra 4 forskellige mæglere, valgte vi mægler ud fra mavefornemmelsen og derefter prisen. Vi valgte HENSRIK, som betød et salg på en måned og et troværdigt og professionelt forløb. 5 stjerner ud af 5.


Kim og Jeanette , vedr. salget af Joensuuvej 32, Trekroner, 4000 Roskilde

Læs mere..

Kan med god grund anbefale HENSRIK!

Solgt

Kan med god grund anbefale HENSRIK!

Tak, til Thomas for god og professionel vejledning ved salget af vores hus. Huset blev solgt på ca. 1 måned og der har været god kommunikation under forløbet. Kan absolut med god grund anbefale HENSRIK.


Linda & Vagn Pedersen, vedr. salget af Sikærvej 7, 4000 Roskilde

Læs mere..

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Solgt

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Laura, så er vores samarbejde nået til vejs ende. Det har været et hurtigt forløb, især efter årsskiftet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. I har formået at navigere informationer og aftaler på tværs mellem to, til tider, uenige parter. Når venner og bekendte spørger ind til vores hussalg, roser jeg jeres forretning. Jeg har været meget tilfreds. Så tak for denne gang.

Ulrich Beyer, vedr. salget af Dronning Sofies Vej 106, 4000 Roskilde

Læs mere..

Det har været et super godt og trygt forløb!

Solgt

Det har været et super godt og trygt forløb!

I al den tid jeg har boet i Roskilde, har anbefalingen altid været: ”Skal du nogensinde sælge, så gå til HENSRIK” - så da det blev aktuelt, tøvede jeg ikke et sekund med at ringe til Laura Heideby og sige: ”så er det nu”. Da papirarbejdet var overstået og startskuddet havde lydt, forberedte jeg mig på en lang række fremvisninger og åbent hus-arrangementer,-men sådan gik det bare ikke, Laura solgte min lejlighed ved første fremvisning. Sådan!! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg af ejendomsmægler - det har været et super godt og trygt forløb. TAK, Laura og team HENSRIK, for at I ”holdte mig i hånden” og for jeres uendelige tålmodighed med alle mine spørgsmål.


Anni Reenberg, vedr. salget af Helligkorsvej 8B. 1. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Vores lejlighed blev solgt efter 3 uger på markedet!

Solgt

Vores lejlighed blev solgt efter 3 uger på markedet!

Vi har oplevet Martin og resten af teamet hos HENSRIK, som super professionelle og de har i hele salgsprocessen givet os, som kunder, en stor ro og sikkerhed. Annonceringen har været både online og i avis og har været ”spot-on” ligesom opfølgningen fra mægleren har været præcis og hurtig.


Thomas Bjerring, vedr. salget af Blågårdsstræde 4, 2. th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Jeg kan helt sikkert anbefale HENSRIK!

Solgt

Jeg kan helt sikkert anbefale HENSRIK!

Jeg har tidligere brugt Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK ved salg af en villa, så valget af dem til salg af min lejlighed var ikke så svært. Der er godt styr på tingene. Man får altid en god og ærlig
tilbagemelding ved fremvisninger, og det er uanset hvem man har kontakt med – og selv om de har rigtig travlt. Jeg kan helt sikkert anbefale HENSRIK, hvis du skal sælge.


”Dyt båt HENSRIK sælger godt”Peter Bo, vedr. salget af Kornerups Vænge 6, 3. Th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Salgsforløbet har fra første samtale været præget af professionalisme og realisme!

Solgt

Salgsforløbet har fra første samtale været præget af professionalisme og realisme!

Hvad en ejendom kan og skal sælges for, ved man jo ikke, før en køber er villig til at betale. Vi syntes - specielt i den sidste del hvor tingene spidsede lidt til - at det var dejligt med jeres engagement og juridiske assistance. Vi har været meget tilfredse med din/jeres håndtering af hele forløbet. Tak for det!

Hanne & Peter, vedr. salget af Frederiksborgvej 169, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi er yderst tilfredse

Solgt

Vi er yderst tilfredse

Fra første møde med ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK var vi ikke tvivl. Hvis vi skulle sælge, vidste vi godt, hvem der skulle have muligheden for at hjælpe os med dette. God kommunikation fra starten. Klare linjer for hvad vi som sælger ville - ingen tvivl overhovedet i forløbet. Vigtigst af alt, altid en klar tilbagemelding fra mægler om status efter besøg i boligen. Vi er fuldt ud tilfredse med hele forløbet, og hvis der igen skulle opstå et behov for at sælge, er vi ikke i tvivl om hvem, der skal hjælpe os med det. Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK er yderst professionelle og er gode til at lytte til, hvad sælger gerne vil i forløbet. Specielt ejendomsmægler Thomas har været god til at få løftet opgaven og ført den til ende. Tak, for et godt salgsforløb!


Birgitte Hansen, vedr. salget af Vognmandsmarken 12, 3.th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Det håndterede i til UG++

Solgt

Det håndterede i til UG++

Jeg vil gerne sende jer en stor tak til Rasmus for den meget professionelle måde, sagen er blevet håndteret på fra jeres side. Jeg har i alle henseender følt, at salget var i gode hænder, og at jeg i hele forløbet er blevet orienteret løbende, så jeg aldrig har været i tvivl om, hvor besigtigelser/salget stod. Alle aftaler blev overholdt til punkt op prikke, og I har udvist en fantastisk forståelse for de noget specielle forhold huset skulle sælges under. Det håndterede I til UG++. Så en stor tak til dig og til dit hold og resten af ”familien HENSRIK”.


Vivienne og Stig Nielsen, vedr. salget af Dunhammervej 12, 4000 Roskilde

Læs mere..

Handlen har kun taget 45 dage!

Solgt

Handlen har kun taget 45 dage!

I forbindelse med salget af vores lejlighed har vi haft fornøjelsen at, at have Rasmus Svendsen som vores ejendomsmægler. Selve handlen har kun taget 45 dage og vi har haft 2 åbent hus og et hav af fremvisninger. Rasmus er en troværdig, seriøs og virkelig dygtig mægler, der under hele forløbet har holdt os orienteret og fortalt virkeligheden som den er. Vi vil til hver en tid bruge Rasmus og holdet bag HENSRIK igen

Tina & Rune Rode vedr. salget af Holbækvej 12, 3. th., 4000 Roskikde

Læs mere..

I vores tid og med alle os "der nok ved et eller andet om salg"..

Solgt

I vores tid og med alle os "der nok ved et eller andet om salg"..

...må det være svært at finde harmonien i kontakten til en sælger. Der er mange følelser i det. Jeg føler selv, at jeg var ret meget ”fremme i skoene” med at kontrollere, at alt gik ordentligt til og til rette tid osv. På et tidspunkt sagde Rasmus ... og det er jeg taknemmelig for: ”Mette... lad nu bare mig sælge det hus” Det var en kæmpe lettelse, at han kunne fornemme, at han skulle tage over og gøre sit job. Tak til Rasmus :)


God vind til jer alle!Mette, vedr. salget af Brudelysvej 6, 4000 Roskilde

Læs mere..

En fantastisk oplevelse i 78 dage!

Solgt

En fantastisk oplevelse i 78 dage!

Vi valgte HENSRIK ud fra deres iøjnefaldende annoncer, som gør at man får lyst til at se mere. Efter vores første møde med Laura var vi slet ikke i tvivl om, at hun skulle sælge vores hus. Laura er
sprængfyldt med positiv energi og har hele vejen igennem holdt os underrettet på professionel vis. Et rigtigt stort tak herfra for en god oplevelse til Laura, Rasmus og Mette. Hos HENSRIK er man ikke i tvivl om, at de er sælgers mægler! Vi kan kun varmt anbefale HENSRIK.

Grith og Dennis, vedr. salget af Vinkelhagen 3, 4040 Jyllinge

Læs mere..

Der er 1 årsag og kun 1..

Solgt

Der er 1 årsag og kun 1..

..til at HENSRIK gennem en årrække er blevet kåret, som den mægler, der har solgt flest boliger i Roskildeområdet. DE ER TOP PROFESSIONELLE!


Min 3-værelses lejlighed blev solgt på 7 uger til prisen, som straks var sat ”lige i øjet”. Tusind tak, for at I bare holder hvad I lover - ned til mindste detalje. Og der er blevet orienteret grundigt, straks efter hver af de mange fremvisninger i skaffede på boligen. Uanset hvem af jer jeg har talt med har alle været lyttende og nærværende, og svaret kompetent på alt! Thomas, Martin og Mette - i er ”konge”. I er allerede anbefalet vidt og bredt.Karin Mulbjerg, vedr. salget af Vognmandsmarken 2 3.th., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tak for Jeres gode indsats og positive samarbejde!

Solgt

Tak for Jeres gode indsats og positive samarbejde!

Jeg var ikke i tvivl om, at HENSRIK skulle stå for salget af min lejlighed. Udelukkende af den årsag, at jeg for 5 år siden købte samme lejlighed af Brian Hensrik og dengang oplevede ærlighed og tillid og en humoristisk ”helt nede på jorden” stemning. Og selvom jeg var køber, fik jeg en utrolig seriøs og professionel behandling. De samme oplevelser har jeg helt igennem haft som sælger. Jeg kan kun sige, at jeg har mødt et yderst engageret, kompetent og imødekommende team på kontoret hos HENSRIK. Skal jeg sælge igen, er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte. Og jeg kan varmt anbefale HENSRIK til andre!

Jeanne Kjær, vedr. salget af Allehelgensgade 21, 1. tv, 4000 Roskilde

Læs mere..

Utroligt, men sandt!

Solgt

Utroligt, men sandt!

Alle sagde, at der sagtens kunne gå flere måneder, før vi fik solgt, men kun 28 dage efter vores hus var på nettet, blev der skrevet aftale. Efter de obligatoriske 6 ventedage var handlen afsluttet.
Alting fungerede og vores indsats bestod kun i rengøring før to åbent hus arrangementer.
Tak til Thomas og hans kollegaer for et fantastisk arbejde.

Jytte og Frank Olsen, vedr. salget af Vor Frue Engvej 3, Vor Frue, 4000 Roskilde

Læs mere..

Dygtige og kompetente medarbejdere!

Solgt

Dygtige og kompetente medarbejdere!

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK burde få en henvendelse fra dig, hvis du går i salgstanker. Det er et firma med dygtige medarbejdere, stor viden og kompetente og meget venlige medarbejdere. Ejendomsmægler Anders Mathias Hansen fra HENSRIK solgte mit hus på 1 uge, hvorfor jeg varmt kan anbefale firmaet til alle i byen.

Bente Nielsen, vedr. salget af Kildevænget 27, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Vi kan varmt anbefale HENSRIK!

Solgt

Vi kan varmt anbefale HENSRIK!

Vi har solgt vores rækkehus igennem Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, og oplevede fra første møde en helt igennem professionel behandling, hvor der under hele forløbet var fokus på vores behov. Vi kan varmt anbefale HENSRIK, og skal vi sælge igen, er vi ikke i tvivl, så bliver det HENSRIK.


Louise Seneca og Rasmus Winther, vedr. salget af Eleonoravej 2F, 4000 Roskilde.

Læs mere..

Tillidsfuld og professionel ejendomsformidling!

Solgt

Tillidsfuld og professionel ejendomsformidling!

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK bryder med den traditionelle ejendomsformidling og har formået at skabene rammerne for en spændende og involverende proces ved salget af vores villa.  Fra at et salgsforløb kan være betonet af irritation oplevede vi det som en attraktion! Der var en fælles forståelse parterne imellem hvorfor vi ikke var i tvivl om at Thomas skulle repræsentere os som sælgere. Et nærværende og engageret forløb hvor vi har følt os velinformeret  og der er blevet lyttet til os hele vejen igennem. Solgt på 3 uger til udbudsprisen vidner om en ejendomsmægler som navigerer med realisme når boligens aktuelle markedsværdi skal værdisættes. Det har været et positiv forløb og vi viderebringer vores bedste anbefaling til Thomas og hans engageret kollegaer. 

Chris Ammitzfeldt og Tina Skovgaard Møller vedr. salget af Nordgaardsvej 17, Svogerslev, 4000 Roskilde

Læs mere..

Åben, ærlig og ligeværdig dialog

Solgt

Åben, ærlig og ligeværdig dialog

HENSRIK har hele vejen igennem forløbet formået at skabe en ærlig og professionel dialog. Tilbagemeldingerne har været prompte og direkte. Jeg har både købt og solgt gennem HENSRIK, og både som sælger og køber, har jeg haft følelsen af, at de har været nærværende, ærlige, professionelle og sidst men ikke mindst, lyttet til mine/vores behov. I har vores varmeste anbefalinger.

Betina Rasmussen vedr. salget af Sankt Jørgens Vej 12, 4000 Roskilde

Læs mere..

HENSRIK solgte vores hus!

Solgt

HENSRIK solgte vores hus!

”Efter en periode hos en anden mægler, skiftede vi til HENSRIK. En af grundene til at vi valgte HENSRIK var, at de sælger flest boliger i byen. Selvom forløbet har været lidt længere end forudset, har der fra den første dag været god aktivitet på ejendommen og det blev der ved med at være gennem hele forløbet. Vi har oplevet en god og åben kommunikation med Thomas Nielsen og de andre medarbejdere og har altid følt os opdateret og professionalt vejledt – vi kan derfor varmt anbefale HENSRIK som mægler.”

Christina og John Bech Hansen vedr. salget af Syvskæppevej 8, 4000 Roskilde

Læs mere..

5 stjener ud af 5!

Solgt

5 stjener ud af 5!

Efter samtale med og priser fra 4 forskellige mæglere, valgte vi mægler ud fra mavefornemmelsen og
derefter prisen.

Vi valgte HENSRIK, som betød et salg på en måned og et troværdigt og professionelt forløb.

5 stjerner ud af 5.Kim og Jeanette , vedr. salget af Joensuuvej 32, Trekroner, 4000 Roskilde

Læs mere..

En god oplevelse!

Solgt

En god oplevelse!

”Fra start til slut oplevede jeg god rådgivning omkring salget af min lejlighed. Jeg fik kvalificeret argumentation for værdisætningen, som harmonerede med mine forventninger og som blev realiseret. Jeg har fået tilbagemeldinger hver gang der har været fremvisninger og i det hele taget følt mig godt orienteret. Boligen blev solgt som forventet, men det var også et behageligt og professionelt forløb, hvilket jeg kun kan anbefale andre som ønsker det samme.”

Thomas Friis Pedersen, sælger af Møllehusene 17, 2. 1., 4000 Roskilde

Læs mere..

Tillid var altafgørende

Solgt

Tillid var altafgørende

Da vort barndomshjem skulle sælges, var det vigtigt for os, at vi havde tillid til ejendomsmægleren, som både skulle være troværdig og kvalificeret - også overfor en køber.
Vi valgte Thomas fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK, som sammen med nogle yderst behagelige kollegaer, til fulde har leveret det vi forventede og ikke mindst det vi aftalte. 
Vi er løbende blevet informeret om aktivitet, resultat og næste skridt. Så huset er ikke bare blevet solgt, det har også været en god oplevelse, fordi kommunikationen har været i top og aftaler er blevet overholdt.
Vores tillid til firmaet er ikke blevet mindre og derfor kan Vi også kun give min bedste anbefaling af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK


Dan & Claus vedr. salget af Poppel Alle 28, Roskilde

Læs mere..