Hvad siger sælgerne?

Vi samler på tilfredse boligsælgere og det afspejles i den høje kundetilfredshed.

Hér kan du læse den feedback, vi har fået fra sælgere af forskellige typer ejendomme
løbende.

Hvis du vil vide mere om kundetilfredshed og se vores tilfredshedsbedømmelser i forhold
til andre ejendomsmæglere i området, så klik her og se hvordan både sælgere og købere
vurderer vores indsats.Nye anbefalinger

Under en måned fra aftale til endelig handel

Vi har netop solgt vores villa på Egernvænget i Svogerslev. Fra vi underskrev aftalen til handlen, var endelig, gik der blot 25 dage.

Vi valgte Anders Kastrup fra HENSRIK til at varetage salget, da vi havde tidligere mødt Anders i en købssituation i familien, og fandt at det var en mægler der kunne repræsentere os og vore værdier.

Igennem hele forløbet har vi oplevet effektiv håndtering af sagen samt god løbende information om processen og salget både fra Anders og fra Kasper på kontoret.

Huset blev i øvrigt solgt til prisen, og vi giver gerne Anders og Kasper de varmeste anbefalinger. 

//Peter

Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger til HENSRIK

Vores rækkehus i Himmelev Have blev solgt på første fremvisning. Vi havde et godt indtryk af HENSRIK fra vores første møde, hvor vi lagde en fælles plan for salget.

Undervejs i forløbet var vi i god dialog med HENSRIK, og når vi havde spørgsmål, fik vi dem besvaret hurtigt og præcist.

At vi skulle sælge til den første interesserede køber, havde vi dog ikke turde drømme om. Godt og gedigent mæglerarbejde. Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger til HENSRIK.

//Celine og Morten

Tusind tak til Anders fra HENSRIK for et hurtigt salg af vores hus.

Vi valgte HENSRIK, fordi vi troede på, at en lokal mægler med netværk og kendskab til lokalområdet, ville hjælpe vores hussalg godt på vej, og vi kunne ikke have drømt om, hvor hurtigt og godt et hussalg det blev. Anders var meget grundig i hans gennemgang af processen og papirerne, hvilket var vigtigt for os, da vi vi var førstegangs-sælgere. Lige meget hvilke spørgsmål, vi kunne komme op med, hjalp Kasper os altid med et godt svar, og guidede os godt og trygt igennem det sidste af handlen. Anders, Kasper og HENSRIK har vores varmeste anbefalinger. 

//Louise & Henrik

Flere anbefalinger